![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.1.2011 8:53:48
|
|
|
|
Katte
|
Saj je mene tudi povsod dovolj, vesna
< Sporočilo je popravil Katte -- 19.1.2011 8:59:13 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 19.1.2011 20:19:37
|
|
|
|
portorož
|
Evo, še ena turistka tukaj, ki navija za vse vas Dajmo babnce, ima da imate vse sluzaste hlačke (Ovul.sluz) in da svoje drage veselo Da vas malo razvedrim, upam, da ni katera zamerila Sicer pa, dajte no, september je lep mesec za rodit, pa ko boste tak lepo okrogle, boste lahko buščija v morje namakale Ne obupat, pozitivno naprej..., jaz se tudi vsčasih kar začudim, ko me naša zbinca in opomni: tukaj sem... Vse vas to čaka, le sluzaste bodite za začetek Mislim na vas! Vse nove: ne se usidrat tukaj!!!!, čeprav so vse fajn čveke
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.1.2011 9:16:00
|
|
|
|
sasek79
|
Dober dan! Tudi tukaj je zatišje. Punce kje ste. Nekaj vas je v teh dneh na seznamu, ko bi mogle zagledati . Ali se bo katera javila. "Ta stare" srečke nosečke: Lepo, da se še javljate in nas spodbujate. Uživajte v nosečnosti. Mi pa pridemo kmalu za vami.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.1.2011 10:49:55
|
|
|
|
Katte
|
Ja, res je lepo kaj slišati od starih bork. Kako si, portorož? Te še vedno tako matra križ? Se pa splača potrpeti za svojo pikico, a ne? Jaz sem se zaenkrat res že kar vsidrala tukaj. Res ste vse fajn punce, ampak bi vseeno raje klepetala z vami na kaki drugi temi. Pa brez zamere . Do testa (če me ne prehiti ) imam še (gledam na koledar, ne vem na pamet ) 13 dni, test sem planirala 1.2. Imam pa občutek, da bo bolj zgodaj, če pride tudi tokrat. Čas mi pa mineva tako hitro, da je kar hudo. Ponavadi si želim, da bi čim prej minilo, zdaj imam pa toliko za narediti predvsem v službi, da si želim, da bi se malo upočasnilo.
< Sporočilo je popravil Katte -- 20.1.2011 10:50:11 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.1.2011 14:06:33
|
|
|
|
Janchek81
|
Evo pa me je dons obiskala Pa upajmo v naslednjem mesecu na
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.1.2011 14:15:51
|
|
|
|
Katte
|
Janchek81 -
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 20.1.2011 14:26:53
|
|
|
|
Janchek81
|
Koledarček mi pravi, da naj bi bila naslednja 19.2.2011, upam da je ne bo Mam pa namen kupiti v naslednjem tednu O teste...ima katera kaj izkušenj z njimi? Jaz jih še NIKOLI nisem uporabila
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.1.2011 12:25:47
|
|
|
|
Katte
|
Soborke, vikend je skoraj tu ! Jaz sem že v nizkem startu. Kaj pa ve? Dan se je začel slabo, zdaj pa gre na bolje. Čez vikend bom na morju, škoda samo, da moj ostane doma. Vam pa želim lep vikend s svojimi dragimi, kjerkoli že boste .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 21.1.2011 12:44:08
|
|
|
|
witch
|
Hej hoj punce Jaz sem danes 7 dni po O. Bt je še visoka. Zdaj pa čakamo naslednji teden kaj bo prinesel Včasih me boli v spodnjem delu trebuha, tu in tam me v jajčnikih špikne. Drugače pa še itak čakava izvide spermiograma sem že pošteno jezna. V enem tedni bi naj bil izvid. Danes pa je že 9 dni pa ga še kar ni. Vse sestre pri G me že poznajo ko kličem. No in sem danes klicala v bolnico še, in mi rečejo, da izvid še ni bil pregledan. AH pa čakajmo do ponedeljka. Lep vikend vam želim
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2011 10:29:18
|
|
|
|
Zewa
|
Hej ho punce! Evo vikend je tu, jaz vam želim, da ga čimbolj izkoristite Pa se slišimo kej v ponedeljek UŽIVAJTE!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2011 12:53:16
|
|
|
|
Luna*
|
Živjo punce. Se moram malo javit, da me ne boste zbrisale iz seznama ;))) Vas redno berem, ampak nimam časa se javljat (ker nerada samo neki na hitro napišem). Prosila bi, če mi lahko na seznamu date da NEpričakujem hudiča 1.3. (4 krog) Jah spet je pršla tale menza...me je kr malo začelo skrbet, kaj je narobe, ker punce po operaciji pregrade dokaj hitro zanosijo... A katera ve kako je s slikanjem zob. Namreč jaz sem zdej počakala M da je prišla in grem drugi teden slikat. A je potem priporočljivo kaj počakati glede zanositve (kot da mi bo ravno v tem krogu ratal a ne )... Videla sem, da nekatere jeste matični mleček. A je katera opazila povečanje apetita in teže po tem?!? Mislm, meni je to edino kar si lahko mislim, da bi vplivalo na to in sem zdej v dilemi al nej nadaljujem z matičnim mlečkom al raje pustim :((( Drugač pa komaj čakam, da se to vreme malo zlepša, da bodo aktivnosti na prostem bolj aktualne. Me to sedenje za računalnikom v službi in na faxu takoooo ubija. witch kam sta pa šla na spermiogram? Meni je kolegica rekla, da so jima povedal vse tam takoj. Lep vikend vsem.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 22.1.2011 22:04:04
|
|
|
|
planikica
|
Punce, še vedno vsake toliko pridem naokrog in pogledam, kaj se dogaja. Od srca navijam za vas in stiskam pesti! Jaz sem zdaj en dan čez PDP in čakam, da postanemo čisto prava družinica :) Držite se in srečno!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.1.2011 9:24:10
|
|
|
|
sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luna* Živjo punce. Se moram malo javit, da me ne boste zbrisale iz seznama ;))) Vas redno berem, ampak nimam časa se javljat (ker nerada samo neki na hitro napišem). Prosila bi, če mi lahko na seznamu date da NEpričakujem hudiča 1.3. (4 krog) Jah spet je pršla tale menza...me je kr malo začelo skrbet, kaj je narobe, ker punce po operaciji pregrade dokaj hitro zanosijo... A katera ve kako je s slikanjem zob. Namreč jaz sem zdej počakala M da je prišla in grem drugi teden slikat. A je potem priporočljivo kaj počakati glede zanositve (kot da mi bo ravno v tem krogu ratal a ne )... Videla sem, da nekatere jeste matični mleček. A je katera opazila povečanje apetita in teže po tem?!? Mislm, meni je to edino kar si lahko mislim, da bi vplivalo na to in sem zdej v dilemi al nej nadaljujem z matičnim mlečkom al raje pustim :((( Drugač pa komaj čakam, da se to vreme malo zlepša, da bodo aktivnosti na prostem bolj aktualne. Me to sedenje za računalnikom v službi in na faxu takoooo ubija. witch kam sta pa šla na spermiogram? Meni je kolegica rekla, da so jima povedal vse tam takoj. Lep vikend vsem. Jaz sem se zredila tri kg odkar jemljen MM. Sedaj mi ga je zmanjkalo in bom prekinia, ker menda je potrebno narediti kuro in ga ne jemati dalj časa. Jemljem pa pravega od čebelarja. Sem tudi jaz že pomislila, da je MM pripomogel k povečanju teže. Sedaj pa na dieto. Aja, pri meni je prišla . Zaenkrat me kar izbrišite iz seznama, ker bomo najbrž za nekaj časa prekinili s projektom dojenček. Ko bo čas za to, se vam ponovno javim. Veliko pluskov in zdravih vam želim. Planika vso srečo na porodu in vse dobro.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.1.2011 18:33:07
|
|
|
|
SamoTi
|
Punce, pozdravljene! Že nekaj časa prebiram forum, sedaj pa sem se odločila, da še jaz nekaj napišem. Z se trudiva že od marca, ko sem prenehala z jemanjem KT. Od takrat naprej pa zmeda Najprej sem imela "normalen ciklus, potem pa nisem dobila dva meseca, tako da sem mogla it po tablete za sprožitev . Med tem pa seveda čakanje in živčkanje ali bo . A na žalost je zmeraj sledilo razočaranje. Sedaj zopet čakam, bi morala priti danes, a zaenkrat je še ni. Čutim rahlo špikanje, mogoče pa le bo, saj sva bila ta mesec zelo pridna z . Težava je v tem, da so moji ciklusi tako čudni, da sploh več ne vem kdaj lahko pričakujem . Vse to me že spravlja ob živce ... Sicer pa držim pesti za vse, da čimprej zagledamo težko pričakovani . Lep večer!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 23.1.2011 21:39:49
|
|
|
|
Luna*
|
sasek79 - jaz jem MM od začetka decembra (mam kr kapsule od Slovenskega poizvajalca ;). Jaz sem brala da naj bi to jedel 3 mesece, potem pa prekinil. Te kapsule naj bi celo tri hkrati jedel. Jaz zdej to jem 2 meseca (po eno kapsulo) pa verjetn ne bom kupila še ene škatle...mogoče z mojga no, ker ni bil ravno reden pri jemanju te dva meseca...men se pa ne da s težo hecat. 2 kg viška sta mi res odveč :(((( Upam, da se boš še kaj oglasila. Drži se in ob času, ki bo pravi zate, upam da zagledaš SamoTi - Dobrodošla. A ne da je hecno. Tolko let jemo KT potem pa nehamo in ne rata. Jaz se skozi tolčem po glavi zakaj sem jih jedla...pa ne mislim, da so vplivale na plodnost, sam tko, ker sem kemijo v svoje telo vnašala ko mi nebi bilo treba. planikica - želim ti da čimprej postanete družinica in z čimmanj mukami Drži se.
< Sporočilo je popravil Luna* -- 23.1.2011 21:41:42 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.1.2011 7:14:53
|
|
|
|
Katte
|
Pa je konec vikenda . Luna*, ti kar pojdi na slikanje, na pa vseeno delajta. Mislim, da si pri rentgenu zelo zaščiten. Lahko pa poveš, da delaš na in ti bodo oni povedali, kako in kaj. planikica, hvala za navijanje . Jaz pa držim pesti, da se tvoj neha obirati in ekspresno pride na dan. SamoTi, dobrodošla. Ampak ne poženi korenin tukaj, kot smo jih nekatere. Glede ciklusov pa... Nisi osamljena. Ko enkrat začneš delati na in ne rata takoj, se zelo rado godi, da se ti cikel zmeša. No, upam, da ni prišla in da ne pride še kako leto.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.1.2011 7:37:42
|
|
|
|
vesna_b
|
jutro punce. ej, bejbe, nekam črnoglede ste postale, pa bi to moral biti forum upanja, pričakovanja. ne smete že vnaprej tako razmišljat. boste videle, tudi vam bo uspelo. verjamem v to!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.1.2011 8:43:03
|
|
|
|
Zewa
|
Vesna_b veš da sem ravno isto mislila napisat, pa si me prehitela.. Dejmo punce mal optimizma, sej vem da je težko, ko ne uspe.. Men je blo težko, ko sem pošto dobila, da morm ta faks nardit (sej hvalabogu, da me nekdo priganja ) ampak vseeno.. Jaz navijam za vas, in vem poleti, ko se bova tudi midva resno lotila delanja otrok boste ve že vse na drugih temah (mislim na razne novemberke 2011 in podobno).. Tako da vsem Jaz držim pesti
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.1.2011 9:11:27
|
|
|
|
Katte
|
Zewa, jaz bi se pa na tvojem mestu vseeno lotila delanja otrok že zdaj. Zdaj bi sigurno uspelo, ker ni čisto pravi čas in nisi obremenjena s tem, kot boš poleti. Psiha naredi svoje . No, samo malo šale, vidva že vesta . Pridna bodi, pa bo šlo tako, kot mora. Jaz bi bila pa rada bolj optimistična, ampak se mi pojavljajo isti znaki kot prejšnji mesec. Pa spet sem imela prej O, če se ne motim. Tako da bom vedela v naslednjih dneh, če spet ni uspelo. No, upam pa še zmeraj, da se motim .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.1.2011 10:40:25
|
|
|
|
Zewa
|
KatteVeš da sva prov govorila zadnjič o tem, da ko bo čas za nardit, pa ne bo uspelo.. Ah, sej bo... Jaz ostajam optimist (tudi to, da naslednji teden naredim 2 izpita ) Sicer, se pa zdaj že dolgo ni nobena považila s kakšnim pluskom... Mogoče bo mesec februar bolj uspešen-upam
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.1.2011 10:48:21
|
|
|
|
SamoTi
|
Luna* - sva na istem, jaz se tudi sprašujem zakaj za vraga sem jih tako dolgo jemala. Sicer pa kar je, je. Upam samo, da niso vplivale na mene na tak način, da bi bilo kaj narobe . Katte - Naj gre iz tvojih ust naravnost v Božja ušesa . zaenkrat še ni... Me je strah, da bom spet čakala in čakala na koncu pa nič. Me mika, da grem danes po test in preverim....
< Sporočilo je popravil SamoTi -- 24.1.2011 10:49:38 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 24.1.2011 13:35:12
|
|
|
|
witch
|
planikica da boste čim prej družinica oh ja vesna... res bo potrebno več optimizma. Ampak je težko včasih... Pri meni so zdaj spet tisti dnevi od O do M, ko čakaš in te je strah... Danes je 10 dni po O. Začele so se tiste znane bolečine (rahli krči) po njih kar hitro pride M. In težko ostanem optimistična...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.