|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
28.1.2011 13:53:58   
sasek79
Jaz sem pa nekje prebrala, da je ženska najbolj plodna nekaj mesecev po končanju jemanja KT, nato pa plodnost ful pade. user posted image  Po drugi strani pa naj bi prenehal z jemanjem kakšen mesec preden nameravaš začet delat na user posted image .

Ne vem ali je res kaj na tem. Nisem dovolj pametna.

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
28.1.2011 14:30:05   
vesna_b
jaz sem vprašala mojo G - pred prvo nosečnostjo. koliko prej bi morala nehat jemat. in mi je odgovorila, da to je bolj veljalo za včasih, da danes so tele tabletke tako švoh, da lahko takoj začneva. ker - je itak full malo šans, da nama takoj rata. in še dodala, da če bi bilo tako narobe, da bi morale splavit vse, ki zanosijo ob jemanju tabletk (in da so to v večini take, ki kak tabletek pozabijo, priznale pa itak ne bodo nikoli), pa je z otročki vse ok.

no, naj povem, da sem nehala jemat, dobila user posted image , in bla čez dober teden noseča. pri prvi nosečnosti... se pravi, sem zanosila 14 dni po zadnji tabletki. tamala je zdrava, navihana... sedaj ni šlo tako hitro. aja, pa jedla sem jih polnih 10 let pred tem...

kot sem jaz slišala, naj bi bil prvi mesec takoj po nehanju jemanja hudo ploden - pol pa vedi.

witch - user posted image . vsaj prišla je in veš, kje si.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
28.1.2011 21:07:00   
Arual
čebelca1984 - šla sem k bioenergetiku Mernik Matiji, dela skupaj z ženo Simono, v Mariboru, po metodi Zdenka Dumančiča. Cena je 25 eur, za najem prostora, plačaš pa na koncu terapije, daš kolikor paš misliš da je ta terapija vredna. Dela pa terapijo 4 dni zapored. Sem pa opazila, da se ljudje iz vseh koncev pripeljejo k njima, in jih res hvalijo, ter tudi na svoje oči sem se prepričala, da to res pomaga. Tak da sem res optimistična in res si želim, da bo ta terapija tudi meni pomagala!!

Sem občutila bolečine ob terapiji, in pravita, da je to posledica delovanja te terapije in da se zdaj notri zdravi, tako da bi morala bolečina pojenjati. Dokončni rezultat je videti nekje 10 - 14 dni po zadnji terapiji, vsaj tak sem danes jaz dobila informacije!

Jaz sem se opogumila komaj po letu dni prepričevanja, da naj probam še bioenergetika. No, zdaj sem šla in čakamo na pozitiven rezultat!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
29.1.2011 9:44:36   
čebelica1984
Arual hvala za informacijo. Nisem vedla da si iz MB, pa vseno res hvala, mogoče se tudi jst kmalu opogumin. Držim pesti za pozitiven rezultat.
Vesna_b se strinjam s tabo, da tabletke ne morejo biti tako škodljive, saj jih tudi jst nekaj poznam ki so zanosile kjub tabletkam pa so otroci zdravi in je vse vredu. Mi je pa g rekla da je dobro telo spucati od tabletk, amapk je pa res da mi je to rekla 5 let nazaj, verjetno se je od takrat že dosti spremenilo.

Včeraj sem postala ponosna TETA malemu Jaku, tok sm vesela da ne znam opisat user posted image  user posted image  user posted image  komaj čakam da pridejo domov.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
29.1.2011 21:33:24   
Katte
Še tukaj. Naredila test zjutraj, jasen minus. Tako da ne bo nič ta mesec . Čakam na . Mi je bilo ful hudo, ampak sem že malo bolje in nekako mi je lažje, ker ne hodim več tako živčno na WC. Hvala za držanje pesti, ampak izgleda, da se me še ne boste znebile.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 2805
30.1.2011 10:39:05   
Jassika
katte user posted image user posted image user posted image verjamem, da ti je bilo hudo user posted image . Drži se user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
30.1.2011 10:42:10   
Jassika
čebelica, tebi pa čestitke user posted image user posted image user posted image da si postala ponosna teta. Še malo potrpljenja in tudi tebi bo uspelo, pa bo mali Jaka imel družbo user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
30.1.2011 16:32:32   
žvegla
hej, hej!kako ste kaj?lep čas važ že nisem brala, saj skozi delam popoldne, dragega imela bolanega... pa še kup novih stvari. menstruacija mi zamuja že danes je 9 dan, prsi imam boleče, bradavice oziroma kolobarji veliki skoraj 3 cm, slabo do včeraj bilo non stop, pa danes tudi malo, sam malo manj.pa kovinski okus v ustih, samo smeji se mi vse. sem delala test pa je še kar velik -. žal. sam čutim, da mi je ratalo oziroma da nama je ratalo. saj imam vse znake, aja menstruacijo sem imela od26.-9.1.2011, bila prejšnji teden pri gin. vendar je bilo komaj 3 dni izostanka, vendar me ni pregledala, ker se mi baje itak ne bi vidlo. tak da ta teden moram pa narediti test, pa bomo videli. kaj vi mislite????? prosim pomagajte mi!!!!!!!

hvala za pomoč!!!!!!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
30.1.2011 17:38:46   
witch
Hej hej user posted image
Najprej za naš seznamček user posted image planikica ima fantka, ki mu je ime Renko user posted image še enkrat čestitke in vse lepo malemu Renku user posted image Pa še... lahko me vpišete pod x.3.

Katte dokler je ni ne obupaj. Kaj pa če si vseeno naredila testek prehitro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tetka čebelica user posted image user posted image čestitam user posted image zdaj pa le razvajaj malega Jako user posted image pa user posted image user posted image user posted image da bo malček hitro dobil bratranca/sestrično user posted image

žvegla user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ti itak želim, da si user posted image in je bil test narejen prehitro.

Moja M pa je ful neka čudna user posted image prvi dan malo krvi, močni krči, drugi dan je kar lilo in nič krčev, danes pa me ful boli, pa niso krči. Prav neko pekočo bolečino čutim v matrnici. Jajčniki pa sploh ne bolijo. Teče pa tudi kar precej počasi user posted image Ma kdo bi vedel kaj je to.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
30.1.2011 19:52:11   
Zewa
Katte Sem razmišljala, kaj pa če je test bil samo prezgodaj? Srčno ti želim, da je bilo samo prehitro delan testuser posted image

Čebelica Čestitkeeeee :) user posted image user posted image Zdej moraš bit pa pridna tetka, da te bo nečakec imel rad user posted image

Witch čudna je ta tvoja user posted image - no saj ne vem kako je ponavadi pri tebi, ma jaz vem, da imam zadnje čase vsak mesec drugače, en mesec lije iz mene cel teden, en mesec mam pa 3 dni packanja...user posted image

Jaz se pa učim.. user posted image user posted image vam povem, da sem prav sita že vsega.. komaj čakam, da bo izpitno obdobje mimo, predvsem pa da bo uspešno izpitno obdobjeuser posted image

Kako se ostale?

Aja, žvegla mogoče si tudi ti prehitevala dogodke in si prehitro delala testek.. tudi zate držim pesti, da je to res in da boš kmalu user posted image

No, punce, lepo se imejte, jutri držite pesti zameuser posted image

< Sporočilo je popravil Zewa -- 30.1.2011 19:54:37 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
31.1.2011 7:32:36   
Katte
Dobro jutro, punce.
Nov dan, nov začetek. Za mene sicer še ne, ker user posted image  še ni prišla. Ne vem, če jo hočem čim prej ali čim kasneje... Če je nočem na dopustu, mora priti danes ali jutri, če hočem user posted image v času O ta krog, pa čim kasneje. Torej naj kar zamuja. Mislim, da testa nisem delala prezgodaj, bom pa ponovila še v petek, če slučajno ne pride do takrat.
Pa hvala za objemčke.
žvegla, držim pesti, da je to to.

Still hoping.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
31.1.2011 8:43:01   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica1984

Vesna_b se strinjam s tabo, da tabletke ne morejo biti tako škodljive, saj jih tudi jst nekaj poznam ki so zanosile kjub tabletkam pa so otroci zdravi in je vse vredu. Mi je pa g rekla da je dobro telo spucati od tabletk, amapk je pa res da mi je to rekla 5 let nazaj, verjetno se je od takrat že dosti spremenilo.

Včeraj sem postala ponosna TETA malemu Jaku, tok sm vesela da ne znam opisat user posted image  user posted image  user posted image  komaj čakam da pridejo domov.

jaz sem jo to spraševala leta 2007user posted image , sem pa res imela baje tašvohne tabletke. cilest

in pa seveda čestitke, teta user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2812
31.1.2011 8:47:28   
vesna_b
katte - user posted image user posted image user posted image . sedaj pa upam, da čimprej pride user posted image , če že mora, da bosta lahko štartala znova. sam dokler ne pride, je še vedno upanje, da je ne bo.

žvegla - držim pesti zate!!! upam, da je to to. sam pismo, na krvni test bi te pa lahko dala... tam bi se pa že videlo. lahko pa si imela kasneje O in je zato tako. upam, da je to prva lepa novica, po dolgem času, ki bo sprožila val lepih novičk še od ostalih...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
31.1.2011 11:31:50   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  tejchy*..........9.1.2011user posted image   
 user posted image  ribica77.........20.1.2011user posted image
user posted image  SamoTi........23.1.2011user posted image
 user posted image kejt2........24.1.2011user posted image
user posted image anity_1........24.1.2011user posted image
user posted image Lineta........24.1.2011user posted image
 user posted image Katte..........30.1.2011user posted image
user posted image  žvegla.........x.1.2011user posted image
user posted image jeanitte.........x.1.2011user posted image
user posted image mladika..........x.1.2011user posted image    
 user posted image čebelica1984........6.2.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........19.2.2011user posted image
 Jassika........22.2.2011
 user posted image  jeannetka..........x.2.2011user posted image
user posted image Arual.........x.2.2011user posted image
user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image anonimna user posted image ... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image

Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
1.2.2011 6:01:42   
žvegla
hej, hej!
včeraj sem šla na kevni test sampolačniško in kaj pokaže skoraj nič, da je nekaj 0,918. hahahah- in nič drugega, čisto nič. vpr. kaj zdaj in reče, da se nekaj dogaja da še ni toto, ter da naj pridem spet čez kak teden al dva, da ej prehitro, in sem se odločila da do 10.februarja ne delam dobenega testa več, ker samo stran metanje denarja. res pa živčna za brezveze, žal. pol če je do 10. ne bo menstruacije, pokličem gin. in grem k njej da vidim kak in kaj, ker takrat bo že en mesec od zadnje tečke. npr. moja sodelavka je imela isti primer ni test pokazal in ni. šla k gin, in rekel da je in da naj naredi test će z en teden in ji je pokazal in bila je noseča že 6 trdnov. ne vem rahlo sem obupana, razočaranauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - žal-
po tihem sem mogoče preveč pričakovala, dobenih drugih znakov več nimam kot samo prsi, boleče na trenutke, pa veliki kolobarji okrog bradavic, na trenjutke zelo potemnijo. ne vem več nič res ne.

HVALA ZA VAŠO POMOČ IN PODPORO, ZLATE STE!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
1.2.2011 10:04:46   
portorož

Halo babnce user posted image

Da se spet malo oglasim!

ŽEVGLA: vem, da je težko, a globoko vdihni in si reči, da je v tebi majhen fižolček..., nekaj se dogaja..., ti lahko sedaj poskrbiš samo za zdravo prehrano, na folno ne pozabi!!! in se vzami v roke, da ti stres ne bo trkal po glavi in živcih... Kmalu se bo pokazalo kako se bo odvijalo..., žal lahko samo čakaš in nič ti ne zavidam teh dni, ki te čakajo...
Ekola, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe. Bodi pogumna in optimistična.

Katte-dokler je ni, je še upanje. Jaz sem tudi bila prepričana, da pride, ker me je tako zvijalo, še mojemu sem rekla, da bo spet bolelo ko hudič (2.ciklus po op)..., no, pa je bil user posted image

Witch-ica- tale tvoja user posted image pa rabi očitno  "šok terapijo", da se pošlihta in spakira za 9 mesecev. Ma da ji vidim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držite se babike, me smo z vami!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
1.2.2011 12:33:48   
Katte
Hvala za lepe besede, portorož user posted image . Kako si pa ti? Še vedno berglačica?

Still hoping.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
1.2.2011 13:31:26   
portorož
Katte, če bom imela prav, bo še najlepše user posted image user posted image user posted image

Drugače pa..., ja, še vedno begrlačica... in vedno huje je..., slabo kaže. Bi me že radi dali v bolnišnico, a meni se tam lahko samo strga. Z user posted image je vse ok, tak da sem rekla, da nimam razloga, da bi šla tja ležat. Je doma vseeno bolj komot. Pa tudi sicer-kaj si bodo začeli z menoj tam??? Da me bodo filali z protibolečinskimi pripravki ne bom dovolila, preiskav mi tudi ne morejo delati...

Bom kar doma..., če do poroda zrdžim na berglah, bo super..., sam poslabša se naj ne user posted image
Zdaj se mi je prag bolečine že kar zvišal..., če bi mi slon stopil na nogo, verjetno sploh muksnila ne bi user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa vredno user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
1.2.2011 13:47:20   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: portorož
Je pa vredno user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
1.2.2011 17:05:49   
witch
hej portorožek moja user posted image   kako pikica? veš da mislim na tebe, pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam, da te ta tvoj hrbet nebo izdal. Pa da boš vse do maja lepo doma pripravljala za novega člana user posted image user posted image user posted image
hmmm ja moji  user posted image bi mogli res narediti kakšno šok terapijo pa še kaj zraven. Kar noče oditi. Izgleda sem tak dobra gostiteljica user posted image

Drugače pa midva sva dobila napotnico za neplodnstno. Izvid ni bil tako strašno hud, ampak je pod povprečjem in je rekla, da lahko bo naravno, ampak ona vseeno priporoča malo pomoči, da bo tako prej. Tak da se bova naročila, doma pa bova vseeno naprej pridno user posted image user posted image mogoče se pa zgodi mali čudež user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
1.2.2011 20:52:03   
Arual
WITCH - user posted image user posted image user posted image pa le ni tako slab izvid, res ti želim, da se ti zgodi mali čudež, torej user posted image user posted image .

Pri meni je sledeča situacija, krvavo - rjav izcedek, caa. 2 dni, levi jajčnik boli za znoret, ne vem, zgleda da terapija res deluje, in da se sedaj jajčnik zdravi, a ta izcedek, mi nikakor ne gre v račun!! No, do petka počakam, potem pa grem k ginek. če ne bo bolje. Bolečine pa takšne da znoriš, še dobro da obstaja nalgesin in termofor - za zmanjšanje bolečin!!!

Punce, držim pesti za vse nas, ki čakamo na user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
1.2.2011 21:22:46   
Anonimen
Ko sem jaz nehala s kontr.tableti se mi je naslednji mesec prijelo, res da nismo načrtovali, zdaj ko pa po tolikih letih spet načrtujemo pa nič.
Jaz močno upam, da bom ta mesec zagledalauser posted image .
To čakanje pred user posted image  me tako znervirauser posted image

Punce držite pesti še zameuser posted image

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
2.2.2011 8:30:41   
Katte
Itak da bomo držale pesti tudi zate, anonimna. Imamo dovolj pesti za vse tukaj user posted image . Karkoli se ti plete po glavi, ta forum prenese vse. Tukaj se veselimo in jokamo skupaj.
Te dodamo na seznam?

Still hoping.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
2.2.2011 8:53:21   
čebelica1984
Januarja ni bilo nobenega + user posted image user posted image

PilotGirl sporoča, da se je 1.2. ob 23.15 rodil Nik, 2250g in 45 cm.
ČESTITAM user posted image  user posted image  user posted image

Februarja pa bi se lahko že začele premikati na roza seznam saj se počasi prazni.
Držim pesti za vse.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
2.2.2011 8:54:56   
Zewa
No, madona, kaj je to, nobenga pluska... user posted image  
Katte ti si še vedno brez user posted image ? No, mogoče je pa res kaj... user posted image

Witch ekola, premika se... upam, da bo kmalu plusek.. res ti ga privoščim..

No, jaz sem pa en izpit opravla user posted image user posted image  Naslednji teden pa še 2... Tako da smo pridni in se učimo..

Vmes pa držim pesti za vse vas! user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.