|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
15.1.2011 16:12:53   
witch
Evo še mene user posted image
Najprej zewa dobrodošla user posted image upam, da boš čim prej šla iz te teme na čvekanje, ne pa da bi korenine pognala kot recimo jaz user posted image

vesna user posted image za morfologijo user posted image saj šemalo pa bosta izvedela kaj bo vajina pučka dobila (bratca ali sestrico). Tudi jaz bom verjetno (ko bom) raje čakala na presenečenje.

Za vse ki vas  je obiskala M pa user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce res bi bil čas počasi, da se katera seli, ker je na seznačku res gužva. Dajmo pluske user posted image

Pri meni ni nič novega user posted image danes je 31 dan cikla in O še kar ni... Počasi bom pa res obupala. Ker ne zmorem več... Moj user posted image je bil na spermiogramu. Vendar bodo rezultati komaj naslednji teden. Tak da čakamo kaj bo naprej.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
15.1.2011 19:19:10   
Katte
vesna_b, user posted image za morfologijo. Saj ni važno, kaj je, samo da ima vse prstke in ostale dele telesa user posted image . Midva bova pa hotela vedeti vnaprej. Kljub temu, kar sem napisala  ravnokar, si potihem želim punčko user posted image .
witch, te kar zafrkava cikel. No, stvari se premikajo in upam, da bo rezultat kmalu user posted image .
Mi pa zdaj pridno user posted image , čez dva tedna pa bomo spet trepetali.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
17.1.2011 9:10:32   
vesna_b
hvala punce user posted image , super ste, vse.

witch - super, da se premika pri vama, in upam, da boste čimprej odkrili "lahko odpravljiv vzrok"! no, mal hecno napisano, ampak saj veš, kaj mislim

in ja, dajmo pluske!!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
17.1.2011 12:57:05   
Janchek81
Tudi jaz se malo javljam user posted image

Upajmo na čimprejšni plusek :D čeprou jo moram dobiti 19.1. ( čez 2 dni ) kr nekako upam, da je ne bo .. pač optimizem .. po drugi strani pa ko si mislim, kaj če sm noseča si mislim, da šele potem pridejo vse skrbi na dan user posted image  
Človek več ne ve kaj je bolje, da bi še nekaj časa uživali ali da malo potrpimo in se veselimo novega bitjeca user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
17.1.2011 13:12:50   
witch
Dan še od mene user posted image
Evo meni je FF končno zaznal O user posted image bila je 30. dan cikla. Bomo videli torej čez 14 dni kaj smo ali nismo naredili user posted image
Drugače pa jaaaaaa samo da se je začelo premikati user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
17.1.2011 13:16:37   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za O!!!

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
17.1.2011 13:22:33   
witch
Mislim da je bila res takrat. BT tako pravi, pa jajčniki so me boleli, pa še kar nekaj sluzi je bilo (po 100 letih spet user posted image ). Tak da je kar moglo biti to to. Sva pa tiste dni pridno user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
17.1.2011 18:16:27   
witch
Punce da vam še sporočim kaj je rekla xoxox user posted image "joooooooooooooooj.. a mi verjameš, da sem kar zajokala, ko sem prebrala kaj so puce rekle.. :) Kako lepo, ko vidiš, da se je nekdo spomnil nate.. Prav polepšale ste mi dan.. :) :) :) Ti njim povej, da jst tudi mislim nanje in, da stiskam pesti.. Sploh za mladiko, da čimprej dobi datum.. :) Kar ne morem verjet kako ti lahko taka stvar polepša dan.. :) pa povej jim, da pridem spet naokoli, ko bo pri srčku malo lažje.. Saj sem pridna in delam na sebi, da čimprej prebolim.. "

Tudi jaz upam, da bo xoxox čim prej spet prišla med nas user posted image kar pogrešam njeno pisanje.

Punce kako pa ste ve? A nobena nič ne lula? Jaz bi rada, da se spet kakšna preseli po seznamčku navzdol user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
17.1.2011 20:00:16   
Jassika
Da vas še jaz malo pozdravim. Najprej dobrodošlica novi dečvi, ki se bo upam, da kmalu z nami vred preselila na user posted image forum, tako da welcome zewa še od moje malenkosti.
witch jupijej za O user posted image user posted image user posted image , končno a? Super, veselo na delo, tut če kak dan več škodit ne more user posted image user posted image res ti želim, da ugledaš en močan plusek (no, tako kot nam vsem)!
janchek, držim pesti močno, močno, madonca še 2 dni... dolgih azte verjetno. Kdaj boš lulala in (upam), sporočila veselo novičko?
katte upam, da pridno user posted image navijamo za vaju, če ne pa hitro na delo user posted image in seveda čez doooooooooooolgih 14 dni upam z vama na plusek!
vesna no iz tvojih tipk v božja ušesa user posted image user posted image user posted image za čim več pluskov. Jaz mam datum sicer 24, čeprav naj bi dobila 1x do 21.1, ker prejšnji mesec je bilo (vsaj po mojem) izjemoma na 42 dni (prej 35, 37). Ne vem, če mi bo uspelo zdržat do 24..., mal razmišljam, da bi 23 naredila ker je že ravno nedelja. Ah, upam, da zdržim.
Lepo mi bodite, in JA, skrajni čas je že, da nas zopet ena razveseli s pluskom in neizmernim veseljem!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
17.1.2011 20:54:55   
sasek79
Pozdravljene soborke!

Tudi jaz vas malo pozdravljam in se pridružujem mnenju, da je čas za nove user posted image . Ampak ne samo za enega. Imamo bonus, ker že dolgo ni bilo nobene nove nosečke. user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.1.2011 8:26:27   
Zewa
 Draga moja Witch, na žalost bom tudi jaz poganjala korenine še vsaj pol leta tuki gor... user posted image  Sem dobila prejšni dan pošto, da moram končati 2. letnik faksa, če ne bom morala vračati štipendijo (ki ni bila ravno majhnauser posted image  ). Sedaj študiram ob delu, tako da moram narediti vsaj pogoje, da pridem v 3. letnik, potem sem rešena... Ampak to pomeni , glede na to, da sem šele v 1. letnikuuser posted image , da moram malo stisnt.. Sva se pa z mojim zmenila, da lahko delam izpite tudi, če sem noseča, in planirava otroka, naslednje leto poleti (če bo srečauser posted image ). Tako da evo, pol leta sem zihr še tu z vami... Ker ste tako fajn punce tuki, niti ne bo problemuser posted image

Drugim pa želim čimprej user posted image , in čim več optimizma in dobre volje za user posted image

< Sporočilo je popravil Zewa -- 18.1.2011 8:27:03 >

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.1.2011 9:03:24   
Katte
Jutro, dekleta.
jassika, hvala za držanje pesti zdaj in čez dva tedna. Tudi jaz držim pesti zate in za vse ostale tukaj.
No, tudi ta krog sva bila pridna, upam, da bo rezultat 1.2. (dva dni zamude), ko bom delala test, če user posted image  ne pride. Prav nočem delati prej testa, ker vidim na teh forumih, da dostikrat prinese razočaranje, ker se dela prekmalu ali pa so prevelika pričakovanja, potem pa zagledaš minus. Sem ga tudi jaz že zagledala, ko mi je user posted image  par dni zamujala in je bil minus hujši, kot če me user posted image  preseneti, sploh, če pride kak dan prej. Saj me vedno mika, da bi test delala že prej, ampak ga ne.
zewa, ti kar stisni z izpiti, imaš še dodatno motivacijo. Super. Tudi noseča, ali celo, če imaš majhnega otročka, si lahko pridna z izpiti, sploh, če imaš dobro podporo s strani svojega user posted image .
witch, midve imava pa potem datum za testke skupaj user posted image . Upam, da bo pri obema user posted image  user posted image .
Pridne bodite, pa ne tuhtajte preveč user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 18.1.2011 9:06:06 >

Still hoping.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.1.2011 11:03:27   
Arual
Juhu, juhu juhu, moja user posted image je tu. user posted image user posted image Tako da me obarvajte modro.

Zdaj je ne pričakujem enkrat februarja.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.1.2011 11:20:10   
Katte
Arual, še tukaj.
user posted image  za to, da je user posted image  kmalu prišla ter user posted image  zate, ker je sploh prišla.
Kaj, ko bi se midve skupaj z ostalimi, ki nas je spet presenetila user posted image , selili med nosečke v teme Oktobrke 2011 / Novembrke 2011? Je treba narediti prostor tukaj za nove.

Still hoping.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.1.2011 11:21:46   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  tejchy*..........9.1.2011user posted image  
user posted image  Janchek81.........19.1.2011user posted image   
 user posted image  ribica77.........20.1.2011user posted image
user posted image sasek79........22.1.2011user posted image
user posted image  Jassika........24.1.2011user posted image
 user posted image kejt2........24.1.2011user posted image
user posted image anity_1........24.1.2011user posted image
user posted image Lineta........24.1.2011user posted image
 user posted image Katte..........30.1.2011user posted image
user posted image  žvegla.........x.1.2011user posted image
user posted image jeanitte.........x.1.2011user posted image
user posted image mladika..........x.1.2011user posted image
user posted image Luna*..........x.1.2011user posted image
user posted image witch........x.1.2011user posted image
user posted image  Zewa........x.1.2011user posted image
 user posted image čebelica1984........6.2.2011user posted image
 user posted image  jeannetka..........x.2.2011user posted image
user posted image Arual.........x.2.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image anonimna user posted image ... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.1.2011 12:29:25   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Arual, še tukaj.
user posted image  za to, da je user posted image  kmalu prišla ter user posted image  zate, ker je sploh prišla.
Kaj, ko bi se midve skupaj z ostalimi, ki nas je spet presenetila user posted image , selili med nosečke v teme Oktobrke 2011 / Novembrke 2011? Je treba narediti prostor tukaj za nove.

nikamor ne greste. kako vas bomo pa me najdle, ki držimo pesti za vas? naj vas po celem forumu lovimo?
user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
18.1.2011 14:11:08   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.1.2011 15:54:49   
witch
zewa ti kar stisni z izpiti. Tudi user posted image lahko opravljaš izpite user posted image

Katte ja res bom enkrat konec januarja, začetek februarja delala test, če nebo prej M prišla user posted image hihi mogoče se pa bove obe istočasno selile user posted image

Arual user posted image za M user posted image

tetka vesna se bomo pa po zs-jih pogovarjale če bo iskanje po forumih pretežko user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.1.2011 15:58:19   
Arual
Katte - jaz sem takoj za, da se naslednji mesec končno selimo med nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image . Tukaj bo počasi zmanjkalo prostora in ga je potrebno naredit. Tako da naslednji mesec bo selitev. Upam, da bo user posted image našla svoje stanovanje user posted image !

Hvala vsem. Zdaj pa navijam za vas!!!!

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.1.2011 16:04:56   
witch
hihihi Katte a si ti to videla? Sem gledala malo naše tickerje. In na tvojem piše da sta z dragim skupaj že 6 let 8 mesecev 3 tedne in 2 dni. Na mojem pa piše 6 let 8 mesecev 2 tedna in 3 dni user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.1.2011 16:23:01   
Jassika
Se pa kar hitro spet javljam. Na žalost je moja user posted image že prišla user posted image . no, ampak dobra stran tega je, da je prišla prej, torej se mi bo očitno počasi ciklus vrnil na normalno stanje (nekje 26-32 dni). tako da sasek79, jaz se ti ne bom pridružila pri septembrkah. Bom pa močno, močno držala pesti zate - no, sej jih že zdaj user posted image
zewa smotano tole s faxom, ampak verjetno pa tko kt je že ena rekla, zdaj boš vsaj prisiljena čim prej narest, drugač bi mogoče dlje packala, tako da le pogumno naprej, kljub vsemu pa lahko odjadraš prej na user posted image forum.
katte mene lahko vpišeš pod x februar, ker se mi ne sanja kdaj mora user posted image zdaj prit. Si bom 1x drugič mal cajta vzela in preračunala. Zdej nimam lih volje, sem bila včerej kljub vsemu en tini-mini žalostna. Dons je pa že dobro, oz. boljše. Z optimizom naprej, pa da čim pej azgledamo plusek user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.1.2011 16:24:51   
Jassika
sem vedla, da bom nekej pozabila, še user posted image user posted image user posted image za arual, da je user posted image prišla. Zdej pa vemo kaj sledi, a ne? user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.1.2011 17:55:00   
Katte
witch, sem že opazila, da sva s svojima začeli skoraj hkrati user posted image . Mogoče se bova pa skupaj selili tudi med user posted image  user posted image v tem krogu.
Jassika - user posted image user posted image user posted image . Je pa lepo, da je prišla prej, če je že morala. Greš lahko prej v nove boje. Se boš pač pridružila nama z witch in ostalimi v oktobru user posted image . Ma res je že čas, da se spokamo drugam. Za vesno pa me ne skrbi, je je povsod dosti, nas bo že našla user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.1.2011 18:58:42   
Zewa
Ja, zdej že 2 dni delam za ta faks kot nora user posted image Kako malo je potrebno, da se človek spravi delat user posted image

Ajde, punce, js držim pesti za vas, da bo čim več septemberk.. Sem videla, da majo že temo in jih je že kar veliko tam, tako da se komot preselte tja.. vas bom hodila pa tja mal počekirat user posted image

Evo, pičim, delat za faks:) Vam pa želim en lep večeruser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
19.1.2011 8:12:34   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Za vesno pa me ne skrbi, je je povsod dosti, nas bo že našla user posted image .

ups, pa me mate user posted image

sicer pa punce, kmalu boste turistke na tej temi, tako kot sem sedaj jaz...
ne obupat

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.