Katte
|
Jutro, dekleta. jassika, hvala za držanje pesti zdaj in čez dva tedna. Tudi jaz držim pesti zate in za vse ostale tukaj. No, tudi ta krog sva bila pridna, upam, da bo rezultat 1.2. (dva dni zamude), ko bom delala test, če ne pride. Prav nočem delati prej testa, ker vidim na teh forumih, da dostikrat prinese razočaranje, ker se dela prekmalu ali pa so prevelika pričakovanja, potem pa zagledaš minus. Sem ga tudi jaz že zagledala, ko mi je par dni zamujala in je bil minus hujši, kot če me preseneti, sploh, če pride kak dan prej. Saj me vedno mika, da bi test delala že prej, ampak ga ne. zewa, ti kar stisni z izpiti, imaš še dodatno motivacijo. Super. Tudi noseča, ali celo, če imaš majhnega otročka, si lahko pridna z izpiti, sploh, če imaš dobro podporo s strani svojega . witch, midve imava pa potem datum za testke skupaj . Upam, da bo pri obema . Pridne bodite, pa ne tuhtajte preveč .
< Sporočilo je popravil Katte -- 18.1.2011 9:06:06 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|