|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
14.6.2012 8:28:30   
štrumfek
hejla
bom sam na brzino robčke pokomentirala, ostalo bom pa malo kasneje, šibam v Krško po par stvari
Jaz sem naši madam od prvega dne rito brisala z robčki, pa nikoli, res nikoli ni dobila ne pleničnega izpuščaja, ne kakršnega koli vnetja.... in zdaj pri drugem bo točno tako. Jaz imam dobre izkušnje z njimi.

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.6.2012 9:51:57   
nincrli
Malek sušilc nabavit pa ne bo problem pozimi sušit pa še likat ne bo treba user posted image
Drugače pa ja, zaenkrat imaš dovolj, če porihtaš samo 56 in 62 cotike, ostale pa potem sproti, saj boš imela čas user posted image Jaz imam tudi od vse še za porihtat imam cotike od našega, sicer so oprane ampak, ker nekaj časa stojijo jih bom še enkrat. Ne mislim pa vsega vnaprej prat, zaenkrat samo mini cunjice, potem pa ostalo...

Ko smo ravno pri toto robčkih ima tosama zdaj akcijo po en 1€ in se res splača kaj naročit: http://www.tosama-trgovina.si/ Mi smo na začetku uporabljali toto suhe krpice in ga umivali z vodo, kasnej pa z osvežilnimi robčki pa nikol ni imel kakšnih problemov.

Če ste za akcijo lahko v ponedeljek ponovimo kofetkanje? Pa se še ostale pridružite user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.6.2012 10:29:01   
špica84
Jaz ji doma vedno z to-to krpicami za umivanje.Edino ko sva zunaj ali v vrtcu imajo vlažilne robce.,

Kafetkanje ta pondeljek bi pa šlo :P,se mi zadnjič pregled zavlekel in šlo časovno skozi

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.6.2012 10:48:18   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: malek

niwci...pridna nosečka...hvala, ker si držala besedo in podala svoje mnenje...hvala, hvala, hvala... kaj to akcije spremljate na netu al grete vsak teden v trgovino al kako? user posted image user posted image ...user posted image ...

....pa še eno vprašanje....skoraj sem pozabla....nekje sem brala, da novorojenčku kao ne smeš brisat guzice z vlažilnimi robčki...je to res? in s kom mu torej ubrišeš rito? baje, da ga kopat tud ne smeš, dokler se mu popet ne zaceli....user posted image user posted image ...

Akcije spremljam predvsem v katalogih oz reklamah od Pikapolonice in BC ko pridejo na dom... Potem pa je še veliko oz ogromno stvari, ki jih lahko kupiš tudi v Šparu, DM, Mulerju,... oblekce v C&A, Kik, NKD... Če greš kam v LJ, se ti splača pogledat kaj v Leclercu, če greš pa do Ikeje, pa se ti splača veliko tam kupiti...

Vlažilni robčki so pa tko. Kao jih ne priporočajo. V brežiški porodnišnici boš user posted image čistila samo s čistilnimi robčki in tudi sama jih že iz P uporabljam. Redkokdaj da sem uporabila vato ali kaj drugega, pa zato nimamo nič več ali manj težav s kožo. Pravzaprav ima trenutno 1x mala plenični izpuščaj, pa še ta je traju sam ena 2dni... Je zelo odvisno od občutljivosti otroka. To boš pa sama sproti vidla. Mogoče tudi katera vrsta plenic ne bo ustrezela... Ampak vse ob svojem času user posted image

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.6.2012 10:51:26   
niwci
Uf...kam boš pa dala vse te cotke? Jaz bi si na tvojem mestu malo razvrstila kaj rabiš in kaj ne, potem recimo po spolu (če ga boš slučajno že vedela) in po številkah, da na začetku opereš 56 in pa 62. Ostale še lahko počakajo.

Se podpišem user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.6.2012 18:54:04   
Tangerina
Alo,alo posavske user posted image !! user posted image

Med vami sm danes prvič, živim sicer na Dolenjskem, sem pa ˝po rodu˝ Posavka, tako da upam da se tu najde katera frišna nosečnica za kakšno kavico :D
Mi pa še ne vemo točno kolko smo stari, pregled imamo šele jutri čez en teden, user posted image smo pa ugotovili šele prejšni teden, tkao da smo še zelo na začetku (po mojih izračunih 4.teden :) )... user posted image user posted image

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.6.2012 19:34:05   
špica84
Tangerina dobrodošla

(odgovor članu Tangerina)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.6.2012 19:37:58   
Tangerina
Hvala lepa, špica84user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.6.2012 19:53:09   
nincrli
Tangerina dobrodošla in čestitke user posted image

Optimism always works!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1034
15.6.2012 7:04:57   
amyZ
Tangerina - dobrodošla! čestitke za user posted image !!!

No, v ponedeljek se bom pa narisala na pjački, če ste ZA, da se dobimo user posted image !

Ista ura in kraj ali kje drugje???

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
15.6.2012 7:18:07   
niwci
Vedno več nas je. Super, forum spet živi user posted image

Tangerina dobrodošla med nami in čestitke za +! user posted image

Pijača v ponedeljek... sem za! user posted image Isti kraj ista ura. hehe

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
15.6.2012 9:04:23   
Tangerina
Pnce, Hvalaaaa!!! :Duser posted image
A to imate pijačko v zaprtem krogu al se lahko ob priliki oglasim zraven? :D kateri pa je to kraj? :D

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
15.6.2012 10:13:28   
nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Pnce, Hvalaaaa!!! :Duser posted image
A to imate pijačko v zaprtem krogu al se lahko ob priliki oglasim zraven? :D kateri pa je to kraj? :D

Ni v zaprtem krog, komot se pridružiš. Kraj je pa Krško, hotel. ponedeljek, ob 10 uri user posted image

Zadnjič smo tolk čvekale o nosečnosti itd., so se nam pri sosednji mizi prav režali user posted image

Optimism always works!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1038
15.6.2012 11:44:15   
špica84
A ne bi bilo bolje pri bc-ju tam v lokalčku :)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.6.2012 11:55:45   
niwci
Zadnjič smo tolk čvekale o nosečnosti itd., so se nam pri sosednji mizi prav režali user posted image

Ja ma je blo res hecno user posted image . Res smo se mele super. Še vedrile smo potem pred dežjem... no to je bil izgoor za mojga kje sem bila cel dopoldne, pa še kruha nisem domou prinesla user posted image

Nč punce uživite s svojimi trebuški... mi imamo pester vikend in se slišimo v nedeljo! user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.6.2012 12:59:45   
nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

A ne bi bilo bolje pri bc-ju tam v lokalčku :)

Smo 3 iz Vidma, zato nam je lažje tu user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
15.6.2012 23:58:45   
lillith82
ooo posavje ma svojo temo user posted image lepo lepo :) upam da se vam kmalu pridružimuser posted image , zaenkrat se še zadržujem tam kjer ne pričakujemo user posted image in upam da je ta mesec res ne bo :) pa seveda čestitke vsem bodočim mamicam :)user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
16.6.2012 9:11:35   
amyZ
lilith82 - držim pesti, da ne bo user posted image  in da vama rata!!!!

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
16.6.2012 10:14:30   
lillith82
hvala amyZ...upam da je res ne bo :)

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
16.6.2012 15:26:39   
malek
...amyZ hvala za vzpodbudne besede....samo mene prej dojenčki niso nikoli zanimali, sem bila čisto kontra njih, še govorila sem, da ga jst ne bom nikoli imela...zdej pa čisto nasprotje, ga bom imela in veselim se ga...tako, da imam voljo, da se vse naučim, da bom pripravljena ko bo januarja prišel k nama...kjer je volja tam je moč al kako že rečejo....glede cotk je pa tak, da so prijateljice res pretiravale z nakupovanjem...ker je vsega res malo morje...čeprav sta obe kupovali za oba spola, ena ga ni vedla, druga ga pa ni povedala... no na koncu sta obe rodili fantka...tako, da če bom tudi jaz imela fantka bom preskrbljena...če bo pa punčka bom mogla pa čisto vseeee kupit, ker v najinem krogu delajo sam pobe...user posted image user posted image ....hvala ti za vseeee nasvete user posted image ....
no naj ti povem, da sem na ikeini spletni strani naročila domov kataloge in ko sem začela listat sem dobila ideje kaj bi jst vse imelaaa...no in tega ni malo....ne sam stvari za maleka ampak tudi luči, novo sedežno, kopalniški blok....in še bi lahko naštevala....sem dobila voljo do šopingiranja kot še nikoli....moj sploh ne more verjet....prej sem bila racionalna in šparovna zdej bi pa samo trošla...user posted image
...haha..meni pa energija končno nazaj prihaja...user posted image

ava_sa...te toto robčke kupte navadne al vlažilne?...user posted image

štrumfek...se pravi, da si ti koristla vlažilne robčke...kero znamko si pa kupovala?

se pravi, da se treba seznanit z razlogi za in proti ter se odloči vsak po svoje....user posted image

nincrli...ne vem mogoče sem čudna ampak men sušilc nikakor ne potegne....jah ne moreš met i ovce i novce....user posted image ...bo treba driblat....glede naročanja iz tosame...predlagam, da vse skupaj povemo kaj bi naročile in ena naroči vse skupaj in si delimo stroške poštnine....bomo pol res ugodno prišle skozi...drugače pa hvala za posredovano informacijo....če najdeš še kaj tazga le glej, da javiš...user posted image user posted image user posted image ...aja pa še glede vlažilnih robčkov....kdaj si jih ti začela koristit?...

špica84...škoda ker zadnjič nisi utegnila...smo si res privoščle....user posted image

niwci...to pa nisem vedla, da v P uporabljaš vlažilne robčke....hvala za informacijo....to bo še zanimivo...user posted image user posted image

Tangerina...še dobrodošlica od mene....oooo zakooon, čestitam user posted image ...to bo mladine v naših koncih in širše od nas....user posted image

lillith82...moj nasvet je, da odmisliš vse kar si želiš oz.kar si želita in strastno user posted image ...bo kr od sebe....sicer pa prihaja poletje, vroči večeri, lahke oblekice, koktelji na plaži in možno je vseee...držim pesti za vaju...pa le glej, da nam javiš veselo novičko user posted image user posted image ....držim pestiiii, da ne bo tetke....

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
16.6.2012 19:35:04   
ava_sa
mi uporabljamo navadne (suhe) to-to krpice, ki jih zmočim z vodo in obrišem, s suho krpico pa obrišem do suhega. včasih uporabljam tudi bombažne krpice (iz istega materiala kot plenice) na isti način kot to-to krpice. ne rečem, da škodujejo ali kej podobnega, samo mi skušamo kemijo in kozmetiko omejiti. smo tudi v pralnih plenicah, če katero zanima kej o tem...

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
16.6.2012 19:38:10   
špica84
Malek za punčko ti lahko tudi jaz posodim,moja je bila tako zimska.

Aj jbg pa drugič,sej bo še kakšna kavica :)

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
17.6.2012 16:18:21   
malek
jaaaa...user posted image ...

baje, da bo jutri kavicaa pa da nas kar nekaj pride....pridte user posted image ....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
18.6.2012 7:54:23   
niwci
Babike user posted image da ne pozabite. Danes ob 10h v Hotelu! user posted image

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
18.6.2012 8:24:34   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Babike user posted image da ne pozabite. Danes ob 10h v Hotelu! user posted image

Jaz danes žal ne morem user posted image upam da se bom lahko naslednjič udeležila debatnega krožka v hotelu user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?