malek
|
...amyZ hvala za vzpodbudne besede....samo mene prej dojenčki niso nikoli zanimali, sem bila čisto kontra njih, še govorila sem, da ga jst ne bom nikoli imela...zdej pa čisto nasprotje, ga bom imela in veselim se ga...tako, da imam voljo, da se vse naučim, da bom pripravljena ko bo januarja prišel k nama...kjer je volja tam je moč al kako že rečejo....glede cotk je pa tak, da so prijateljice res pretiravale z nakupovanjem...ker je vsega res malo morje...čeprav sta obe kupovali za oba spola, ena ga ni vedla, druga ga pa ni povedala... no na koncu sta obe rodili fantka...tako, da če bom tudi jaz imela fantka bom preskrbljena...če bo pa punčka bom mogla pa čisto vseeee kupit, ker v najinem krogu delajo sam pobe... ....hvala ti za vseeee nasvete .... no naj ti povem, da sem na ikeini spletni strani naročila domov kataloge in ko sem začela listat sem dobila ideje kaj bi jst vse imelaaa...no in tega ni malo....ne sam stvari za maleka ampak tudi luči, novo sedežno, kopalniški blok....in še bi lahko naštevala....sem dobila voljo do šopingiranja kot še nikoli....moj sploh ne more verjet....prej sem bila racionalna in šparovna zdej bi pa samo trošla... ...haha..meni pa energija končno nazaj prihaja... ava_sa...te toto robčke kupte navadne al vlažilne?... štrumfek...se pravi, da si ti koristla vlažilne robčke...kero znamko si pa kupovala? se pravi, da se treba seznanit z razlogi za in proti ter se odloči vsak po svoje.... nincrli...ne vem mogoče sem čudna ampak men sušilc nikakor ne potegne....jah ne moreš met i ovce i novce.... ...bo treba driblat....glede naročanja iz tosame...predlagam, da vse skupaj povemo kaj bi naročile in ena naroči vse skupaj in si delimo stroške poštnine....bomo pol res ugodno prišle skozi...drugače pa hvala za posredovano informacijo....če najdeš še kaj tazga le glej, da javiš... ...aja pa še glede vlažilnih robčkov....kdaj si jih ti začela koristit?... špica84...škoda ker zadnjič nisi utegnila...smo si res privoščle.... niwci...to pa nisem vedla, da v P uporabljaš vlažilne robčke....hvala za informacijo....to bo še zanimivo... Tangerina...še dobrodošlica od mene....oooo zakooon, čestitam ...to bo mladine v naših koncih in širše od nas.... lillith82...moj nasvet je, da odmisliš vse kar si želiš oz.kar si želita in strastno ...bo kr od sebe....sicer pa prihaja poletje, vroči večeri, lahke oblekice, koktelji na plaži in možno je vseee...držim pesti za vaju...pa le glej, da nam javiš veselo novičko ....držim pestiiii, da ne bo tetke....
|