malek
|
amyZ...res ti hvala za tvoje odgovore, ki mi vedno pojasnijo zakaj...počutim se kot mali revček ki nima pojma in se trudim oborožit z vsem potrebnim znanjem, da bom pripravljena...vem, da so moja vprašanja včasih vprašanja enoletnika ampak bolš vprašat kot se pa pametnega delat...res ti hvala ... oooo, me veseli, da nisem edina, ki živčno pogleduje in jo je strah, da mi bo zmanjkalo časa...verjetno dajejo vse stvari doma občutek, da si pripravljen in da bo vse v redu...midva si rihtava stanovanje...ni še čisto gotovo in ko bo, komaj čakam, bom tudi dala v spalnico kinderpet....kak zakon, hvala za lepo idejo... ¸... ...fora je v tem, da sta mi dve prijateljici ponudli stvari...oblekice za maleka in sta bili fejst pridni v zapravljanju, saj je teh oblekic od ene 8 velikih vreč, od druge mi pa vse sploh ni stalo v avto, sem mogla na dvakrat pelat...ko sta mi povedale in rekle, da mata vse, si nisem predstavljala toliko robe...toliko stvari sploh jst nimam...in me je groza, ker sem vse dala na kupe po številkah in so res visoki kupi...se obnašam ekološko in šparam z energijo tako, da perem samo med vikendi in ko gledam te skladiščnice oblek me je strah, da do novembra sploh ne bom vse oprala, če bom prala na izi kak je bilo v planu...zraven pa perem in likam še tekoče stvari in glede na to, da sma samo dva je teh res velik...sam panika me grabi, ko vidim kulko je tega....zato sem mislila, kr zdej že začet z rihtanjem in pokanjem v nepredušne vrečice....torej kaj naj naredim....ker v 2 mesecih tega kupa ne bom mogla oprat in zlikat sploh pozimi ne... hvala za nasvet glede posteljnine, ker sem gledala na netu pa je res orenk draga, 100 e pride komplet....drugače pa prosim podeli skrivnost kje se splača kaj kupit, pri men je problem, ker teh spletnih strani ne poznam niti trgovin ne, prej sem vse kupla v turbolimaču, zdej pa ko ga ni, ma grem v babycenter sam se mi res zdi slaba izbira, pa ne vem al sem jst izbirčna al kaj je narobe, majo 3 pojstlce in to ni nobena neč posebnga drage pa ko zafran npr...tako, da bom vsakega predloga kje se splača kaj kupit zeeeelo vesela.... torbo si pa le pripravi, da boš mirna ampak drugače bo vse v redu, ti samo počivaj, počivaj in počivaj...poslušaj svoje telo... ... morem priznat, da si za razliko od mene pa smo obe prvorodke veliko bolj pripravljena in izobražena, svaka čast... ...upam, da bom jst takrat tud tak mirna kot ti.... ...ravno sem mela namen skočit v knjižnjico po kake knjige, ker mi je naš forum januarke malo že brezvezen, pa nimam res nič proti in mi je žal za vse punce, ki jim ni uspelo, res mi je žal za njih ampak to me dela samo živčno in nervozno in s tem mojem maleku samo škodim, pol pa cel teden sam razmišljam kaj gre lahko narobe...nima smisla...tako, da sem se odločla, da še kakšno fajno knjigo vzemem v roke, da bo bolj pametno kot pa sama sebe nervirat...sicer pa mam še 3 izpite tako, da literature dovolj za predelat...bom mela pa na morju s sabo veliko zalogo....tako, da še kak predlog, če je še kaka super knjiga.... ... Ne morem priznat, da sem lena in se še ne mažem, na začetku sem tako pridno začela zdej pa ne več, ker se tolažim s tem, da se mi še ne pozna...dobro, jaz vem, da se mi pozna, ker sem imela prej vdrt trebuh zdej imam pa izbočenega....tak, da ostalim lih ne bi potegnalo, da sem noseča...sem pa rekla, da bom začela...danes sem stopla v 11 teden in danes začnem.... ... kako to misliš z maslom? kakim maslom? aja še neki, a si mogoče kej slišala o masaži bradavic...baje, da je treba bradavice masirat, da se utrdijo in nimaš težav z dojenjem ...?? le glej, da ne pozabiš na nas čakajoče na prihod najlepšega bitja, ko boš ti svojega že imela....drugače pa se lahko komot dobimo...povej kdaj bi ti ustrezalo pa se lahko dobimo, vsaj jst se lahko prilagodim, časa nimam samo 14.,15.,20.,27.6....tak, da komaj čakam, da spoznam tudi tebe... niwci...pridna nosečka...hvala, ker si držala besedo in podala svoje mnenje...hvala, hvala, hvala... kaj to akcije spremljate na netu al grete vsak teden v trgovino al kako? ... ... ....pa še eno vprašanje....skoraj sem pozabla....nekje sem brala, da novorojenčku kao ne smeš brisat guzice z vlažilnimi robčki...je to res? in s kom mu torej ubrišeš rito? baje, da ga kopat tud ne smeš, dokler se mu popet ne zaceli.... ...
|