amyZ
|
Tangerina - ful lepo slišat srčka a ne? Jaz sem ga prvič na nuhalni. Kako hitro nabija . Se spomnim, da na začetku sem bila jaz ful neučakana glede pregledov, potem pa se navadiš, sploh ko ga čutiš veš da je ok. Malek - uh...vroče je, vsak dan bolj...in meni se zdi, da diham skoraj na škrge . Že zdajle, pa je ura komaj 9h mi je ful vroče, včeraj je bilo vsaj zjutraj malo sveže. Ma glede zatekanja je pa tako, če se pazim, počivam vsake toliko časa, ne stojim ali sedim predolgo je kar ok. Malo so skoz zatečene, ampak kaj čem, glavno da niso preveč oz. da bi bilo to nevarno. Sicer pa pijem koprivin čaj, ki odvaja vodo in pa jem lubenico, po nasvetu še ene nosečke. Tako da sem stalni obiskovalec wc-ja, kar sem bila že prej, zdaj pa še bolj . Pa mažem se z eno kostanjevo kremo. Pač poskusim vse, če me kaj matra, taka sem. Je pa ravno danes še točno 1 mesec do mojega PDP, čeprav resnično upam, da bi vsaj za kakšen teden pohitel , ker se mi že malo vleče. Tudi pripravila sem že vse, včeraj sem ravno lepila nalepke na steno (bomo imeli take opice nad previjalno in posteljico). No, še vedno izdelujem albumček, bom morala pohitet in pa eno torbo zdaj spreminjam v previjalno torbo za k vozičku (dodatki, da bo bolj otroška). Sma pa z mojim naročila majčke za dedke in babice, vsak bo dobil ob rojstvu vnuka svojo, ker bodo vsi prvič dobili vnučka . Za mojega pa imam spravljeno knjigico Sinček sonček, tako malo za foro, da jo dobi po rojstvu. Mu bom povedala v porodnišnici kje ga čaka . Še eno posvetilo mu moram notri napisat pa bo. In kako ste kaj ve punce??? Greste kaj kmalu na dopust? Meni se tako lušta po morju, prejšna sobota je bila občutno premalo .
|