Tangerina
|
IZVIRNO SPOROČILO: malek končno prišla do računalnika.... Tangerina...hvala, hvala....le glej, da se boš naročila in če ni skrivnost kam pa?? glede kavbojk pa.... ni dobro da te kaj tišči saj je tvoj malek v bušiju trenutno zelo spodaj malo nad sramno kostjo in ravno tam grejo kavbojke čez....čez njegov mali prostor....jst bi ti v prihodnje res odsvetovala vse kar te tišči...od enkrat pa sigurno ne more bit nič ... amyZ...tudi tebi hvala, hvala....ooo škoda, ker ne greste letos počitnikovat vsaj septembra, ampak se boste imeli doma prav tako lepo, sploh ker bo zraven tudi ponosni oči.... ...ja naslednje leto pa ne več z dojenčkom ampak kar z malčkom...tako vidmo, kako hitro beži čas...sigurno bo mali v kampu užival sto na uro... vidva bosta pa imela zelooo aktivni dopust naslednje leto...bodo šli vsi odvečni kilogrami dol s svetlobno hitrostjo...kje najdeš ti vse te nalepke....koker sem jst gledala mi ni prav nič všeč, da bi to imela...vse so mi take preveč sodobne, pa ne glede junakov ampak glede stila kako izgledajo, glede učinkov...mah ne vem...mogoče res preveč kompliciram ampak imela bi take lepe, npr.živali, smrkce, itd. ampak brez bleščic in florescenčnih barv in takega sranja.....seveda bi jst mela tud kake lepe, pravljične... če se še vedno nič ne dogaja v tvojem bušiju si za, da se dobimo v ponedeljek na pijači, na stari lokaciji v hotelu, glede ure pa sem jst čisto fleksibilna...itaq pa tu mislim tudi vse ostale forumašice saj upam, da se vse dobimo na pijački in še malo poklepetamo preden odpeketam na morje in vas zapustim za nekaj časa.... Naročila sm se Dr. Pušenjaku v Dravlje, 7.8. bo veseli dan še prej, 25.7. mamo pa še pregledek... srčno upam da je z najinim vse v redu
|