|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
31.5.2012 13:40:58   
niwci
niwci... hvala za dobrodošlico in za čestitke... tudi jaz čestitam tebi user posted image ... oooo en mesec pred mano, no pa bo nekaj user posted image bilo pri nas.... ne bom sama revca pozim rinla voza...user posted image user posted image ....nas bo več.... na NS si že bila? kakšni so občutki, pa kam si šla me tudi zanima...? o maš že enga škrata doma, kkkak lepo.....otroci so naše največje bogastvo...

Na NS sem bila tudi jaz v NM, pa sem ravno danes izvedela da jo delajo tudi v Brežicah... No sem bila kar zadovoljna. 1. sem bila v Postojni pri Reševi (saj pregled je bil kar strokoven, vendar je bilo vse tako hitro, kot cifra sem se počutila...).

Sem vidla da ste zelo dosti napisale, pa nisem šla vsega brat. Bom zdaj bolj špridno sledila user posted image

In definitivno sem za kavico. Ene par se že poznamo, fanj pa je spoznat še kakšno novo user posted image

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 976
31.5.2012 14:08:35   
nincrli
malek rok sem imela 2.1 po rr in po Ns, moja G pa je izračunala 31.12, tako da je imela najbolj prav user posted image
1.2.3 bo minilo in boš imela morfologijo in (verjetno) izvedela spol, boš videla.
Jaz sem prvič tud nosila v križu in ja me je skoz nekaj bolel, tokrat pa bo zgleda enako...

Imena so meni všeč nepogosta, zato ima naš tudi takšno ime. Za tadrugega imava za fantka 100% izbrano za punčko pa ne, ma kar se ne morem nekak odločit... No hecno pa je da sa imela prvič za punčko 100% in za fantka ne pa sem potem enkrat sredi user posted image to izbrala. Sem gledala tv in je enemu bilo tako ime pa sem rekla evo tak bo naš fant user posted image

ava_sa dobrodošla. Uff vi boste pa imeli majhno razliko user posted image

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 977
31.5.2012 14:16:35   
niwci
Ja dobrodošle nove in čestitke še ostalim user posted image

Mi pa smo težko zbirali ime. Da bo 1 punčka smo zvedli šele nekje v 7m in smo potem imena skrčli... no za punčko smo izbrali za fantka pa sta ostali 2 na razpolago. Zdej pa vem kok bi dala fantku ime, za punčko bomo pa še vidli, je kar nekaj varjant.

Mi tudi zdej na NS nismo izvedli spola in mene prav nič ne moti user posted image , je pri nas bolj moj tisti firbec. Jaz tudi v 1 sem bila bolj za to da bi bilo presenečenje...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 978
31.5.2012 14:37:43   
amyZ
Jaz ne bi mogla zdržati, da ne bi povprašala za spol user posted image . Sem preveč firbec!

Drugače pa mene nič križ ne matra. Nobenih bolečin, vsaj zaenkrat ne, se pa lahko v teh dveh mesecih kaj spremeni. Me je en čas bolelo pod desno lopatico pa je tudi to ponehalo. Itak pa pravijo da te proti koncu vse boli user posted image . No, mene edino zdaj moti zvečer ko se uležem, ko imam tak čuden občutek v nogah in kar ne vem kam bi jih dala, ker mi nič ne paše. In ratam vsa tečna. In zdaj se to dogaja vsak dan. Komaj odmislim in zaspim.

Ime sva midva kar hitro izbrala. Jaz sem malo gledala po spletu in vsake toliko časa povedala kakšno ime mojemu, on pa je rekel ne ali da. In potem zagledam eno ime in rečem, to je to. Še mojemu je bilo všeč in bo tako kar ostalo. So mi pa všeč kratka, mehka in manj pogosta imena. Če bi bila pa punčka bi pa atek izbral, on je pa bolj za klasično varianto, se mu ni dalo tako razmišljati, vsi moji predlogi pa mu niso bili najbolj všeč.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 979
31.5.2012 15:36:09   
niwci
No, mene edino zdaj moti zvečer ko se uležem, ko imam tak čuden občutek v nogah in kar ne vem kam bi jih dala, ker mi nič ne paše. In ratam vsa tečna. In zdaj se to dogaja vsak dan. Komaj odmislim in zaspim.

to z nogami se pa spomnim iz 1user posted image in upam da tokrat ne bom imela teh težav, čeprav se mi je učiraj že 1. zgodilo. user posted image upam da se ne bo pogosto ponavljalo.

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 980
1.6.2012 8:29:19   
nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

No, mene edino zdaj moti zvečer ko se uležem, ko imam tak čuden občutek v nogah in kar ne vem kam bi jih dala, ker mi nič ne paše. In ratam vsa tečna. In zdaj se to dogaja vsak dan. Komaj odmislim in zaspim.

to z nogami se pa spomnim iz 1user posted image in upam da tokrat ne bom imela teh težav, čeprav se mi je učiraj že 1. zgodilo. user posted image upam da se ne bo pogosto ponavljalo.

A to vam otekajo al kaj?

Mogoče bi preventivne kompresijske nogavice pomagale user posted image
Pa venitan mazilo npr. je tud za občutek težkioh nog itd.

Mene pa krči ponoči dajejo, danes me je tolk zgrabil, da sem zvezde videla user posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 981
1.6.2012 8:41:24   
ava_sa
Punce, katerega G imate? Jaz ga moram zamenjat in razmišljam, da bi šla k Vukmaničevi v Bolnišnico Brežice. Me je enkrat pregledala pred porodom in mi je bil zelo všeč njen način dela, ker je vse razložila, medtem ko so nekateri G skoz tiho in jih moraš vse spraševati, pa še nič ne izveš... Je katera pri njej? Izkušnje?
Drugače sem pa rodila v Brežicah. Nimam nobenih pripomb, kot je že ena rekla: nosijo te po rokah. Imajo nove postelje v sobah in v porodni.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.6.2012 8:53:28   
nincrli
Jaz imam Preskarja, zaenkrat zadovoljna...

Optimism always works!!!

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.6.2012 10:04:15   
špica84
Helooo

Jaz imam Dr.Gruloviča in sem zelo zadovolna z njim.Sem pa slišala da je tut Kočnarjeva full dobra in jo zelo pohvalijo.Sicer ima pa vsak kdaj slab dan :)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 984
2.6.2012 10:53:34   
amyZ
Jaz sem pri Preskarju in sem zadovoljna, pove včasih več včasih manj. Ampak se ful zavzame in resno vzame vsako stvar.

Ne, meni ne zatekajo noge, mogoče čisto minimalno včasih. Ampak tako kot da so utrujene oz. samo leva noga. Sem si jih včeraj namazala, pa ni bilo kaj boljše, bom poskusila redno mazat pa bomo vidli kako bo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 985
2.6.2012 11:10:43   
niwci

Objave: 411
Član od: 28.10.2011
Status: prisoten Jaz sem pri Preskarju in sem zadovoljna, pove včasih več včasih manj. Ampak se ful zavzame in resno vzame vsako stvar.

Ne, meni ne zatekajo noge, mogoče čisto minimalno včasih. Ampak tako kot da so utrujene oz. samo leva noga. Sem si jih včeraj namazala, pa ni bilo kaj boljše, bom poskusila redno mazat pa bomo vidli kako bo.

Jaz imam tudi Preskarja in je tako zelo fajn. Res moreš včasih kaj več vprašat ampak se ti res posveti in je zelo prijazen.

Noge ne otekajo, to je tak hecen občutek, kot da bi imel mravljince, ne vem, ne znam opisat. Nič ti ne paše, ne veš kam bi jih dal, kar kot da bi hotle omrtvinčit... Jaz sem jih kar nemirne noge klicala, ker sem res kozi neki migala z njimi in iskala primeren položaj...

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 986
4.6.2012 13:50:48   
malek
...hej dekleta...evo mene...je bil naporen vikend in nisem nič sledila forumu....rojstni dan, poroka, birma,...noro user posted image
...tudi moj izbrani G.je Preskar in se zelo zelo zadovoljna z njim, kot je rekla moja predhodnica se res za vsako stvar zelo zavzeme in če pokažeš malo zanimanja in kaj povrašaš ti vse lepo razloži, sam od sebe pa ni kej preveč zgovoren...

mislim, da mi user posted image simptomi izginjajo...user posted image user posted image ...cel vikend mi je bilo čisto minimalno slabo in bruhala sem samo v nedeljo in to samo enkrat...user posted image user posted image ....upam, da je prišel čas, ko se bo telo umirilo....čist presrečna....

dekleta danes je tako lepo vreme, tak sonček uzuni šajna...kdaj gremo na user posted image ??? danes sem res polna energije in že cel dan razmišljam o user posted image ...dekleta, kdaj in kam greste na dopust??

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 987
5.6.2012 8:22:25   
nincrli
Punce kaj pravite na kofetkanje ta petek dopoldne?

Špica ti si menda že predlagala ta datum, sam jaz naj ne bi mogla, ampak smo plane spremenili...

Optimism always works!!!

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 988
5.6.2012 8:26:59   
štrumfek
nincrli jaz sem zraven. Torej kavica v petek dopoldne.user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 989
5.6.2012 10:41:47   
malek
....jaz pa glih v petek ne morem, ker imam izpit... user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 990
5.6.2012 11:38:46   
špica84
No zdaj pa jaz nevem,če bom utegnila.Jutri imam pregled v Lj na kardiologiji,da poda predlog za porod in okol tega.
Potem pa nevem,če bomo ostali na večdnevnem obisku pri tašči in tastu

A pusti kira cifro,da javim

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 991
6.6.2012 12:31:48   
malek
...če se boste v petek dobile na user posted image jaz ne bom mogla pridet zato predlagam, da se dobimo v ponedeljek? kakšen se Vam zdi tale moj predlog?? user posted image mate vse čas al kira ne more...sicer pa nas ni neki velik lih...user posted image user posted image da se ne bi mogle zment...

...petek...čist nič mi ne diši...držte pesti zame, da dobro odpišem izpit... joooj, danes sem stopla v 10.teden user posted image user posted image ... jeeej, sploh se ne morem skoncetrirat na učenje ampak samo na user posted image mislim....user posted image user posted image ... morem se zresnit....

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 992
6.6.2012 17:47:05   
nincrli
Zmenjeno, ponedeljek it is user posted image
Kraj in čas? A lahko kje na Vidmu, npr. hotel?

Optimism always works!!!

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 993
6.6.2012 20:34:17   
amyZ
No, jaz bi se vam potem tudi pridružla, sploh če se dobimo v Hotelu, ker grem samo čez cesto user posted image .

Malek...te čist zastopim. Jaz sem delala strokovni izpit, in sem prvič padla. Ne zato ker sem preveč o nosečnosti razmišljala ampak ker nisem imela koncentracije in pa ful bi skoz spala. Je pa res da si čist okupiran s to mislijo. Držim pesti, da dobro opraviš!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 994
7.6.2012 12:03:21   
špica84
Živjo evo nas z lj,na pregledu je bilo ok.Dokončno mnenje za porod dobim po opravljenem uz srčka.
Jaz imam v pondeljek uz,načeloma pa ok,uro imam 8 30,če ne biom spet čakala k mujo

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 995
7.6.2012 12:13:43   
malek
oooo super user posted image user posted image ... torej ponedeljek...
jah...spet na forumu visim namesto, da bi v knjigo gledala user posted image user posted image ... amyZ hvala...upam, da bodo pesti prinesle srečo, ker znanja ni ravno veliiik...user posted image ...špica84 vesela, da je vse v redu user posted image ...seveda, če ne boš čakala kot en mujo, bi ti pasalo ob 10h?...

....da pridem od jutra k sebi pa še nisem zmatrana....user posted image user posted image ...se počutim kot črnogorka...in to taka, orenk lena....user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 996
7.6.2012 12:25:46   
amyZ
malek...to se lahk vse spremeni. Jaz sem v prvih treh mesecih ful prespala. Potem in zdaj pa vstajam zjutraj tudi ob 6h ali najkasneje ob 7h, ker kar ne morem spat. Pa tok bi rada poležavala, ampak enostavno ne morem. Čeprav ponoči slabše spim. Tako da uživaj v spancu dokler lahko!!!

špica84...super za pregled!!! Samo da je vse ok. Jaz sem ga imela v torek pri svojem G in mali malce odstopa od povprečja, seveda navzgor. Bo očitno bolj atijev user posted image .

(odgovor članu malek)
Neposredna povezava do sporočila: 997
7.6.2012 12:47:10   
malek
...joooj jst pa kr ne morem nehat user posted image user posted image ....skos bi samo user posted image ...čist drugače kot prej... prej sem bila jutranji tip in sem se okoli 6 včasih tudi 7h zbudila in pridno začela dan, ob 10h pa že spaaaala zzzzZZZZzzz...zdej...pa čist drugač... zjutraj se sploh ne morem zbudit in ko se že zbudim komaj zlezem iz postelje, ker ponavadi takoj nazaj zaspim...zvečer bi pa gledala tv... pa vmes dremam sam tv more bit...gledam same preiskave zločinov, moi bogi lubek, bi pa spal k ma zjutri službo....sam, da knjigo odprem že zeham in spiiim....

boooga revca...zdej ko bi lahko spala ne morem, ko boš pa lahko pa ne boš mogla....ajoooj, nikoli nam ni prav...se ne bom nič več pritoževala...
user posted image

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 998
7.6.2012 12:47:20   
niwci
Super za srečanje, mogoče mi uspe prit.

Spanje je pa tko, ja. Na začetku se ti ful spi pol pa kar na enkrat konec. Vsaj tako je bilo 1x. Sem se ustajala zjutraj ob 5h in ker nisem imela kaj delat dokler so še vsi spali, sem do 8h pogledala po 2 filma na računalniku... In zdej se tudi včasih že zbudim ob 5h...

(odgovor članu amyZ)
Neposredna povezava do sporočila: 999
7.6.2012 12:48:10   
niwci
Aja super za pregled špica in malek srečno na izpitu, saj bo šlo! user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?