soncnica 3
|
Hvala za informacijo divans 1, sem bila pa ravno danes na CSD, da si začnem urejat za porodniško, tako da mi je tam ena zelo prijazna gospa vse ful lepo razložla, glede obrazcev... in tudi za občinsko denarno pomoč mi je dala obrazec. No, končno so se tudi v Brežicah tega spomnili (ko sem rodila prvega tega še ni bilo, so dobivale kolegice iz krške občine). Sej preživiš tudi brez tega denarja, ampak če ti pa pripada, zakaj pa ne. No, glede na to, da imate debato o tem, kdaj sprižijo porod v Brežicah, koliko je meni znano po 7-ih dneh, lahko tudi 10, saj preverjajo stanje ploda. Meni so pri prvem rekli, da mi bodo 7. dan sprožili porod, pa se je moj sin odločil, da me bo sam razveselil na ta dan. Kako bo pa v drugo bom pa videla. Hodi katera izmed vas v materinsko šolo v ambulanti za nosečnice v Bolnici? kako ste zadovoljne? Jaz sem pri prvem hodila v brežiški zdr. dom, tam je super sestra Bernarda, zdaj pa ne hodim več tam h ginekologu, pa bom verjetno vseeno šla malo poslušat kaj bodo novega povedali, ker je že nekaj časa kar sem rodila, mogoče izvem kaj novega.
|