|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
14.4.2010 12:42:22   
emibu
Divans,ja men je sestra rekla da če mamo na Senovem  patronažno pa sm rekla da nevem potem j epa rekla no nč vas strah bit samo pred porodom vas bo enkrat prišla pogledat,če ti še niso nč rekli jim reči na pregledu ker imaš pravico do tega obiska seveda če želiš no men je bla kr fajn zadeva.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 726
14.4.2010 12:44:19   
emibu
ninka glede kamilic niso tok same kamilice krive ampak bol tista špricanja v nasadih to je men izpostavla babca..
ja res je sam še malo jooi že tko komi čakam sploh zdej k že postlca stoji v sobi in use je na štartuuser posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 727
14.4.2010 18:34:45   
divans1
Lepo!!! Eh, jst ne bom nč rekla, bo po moje to bolj aktualno, ko bo že beba tu. Zdj pa itak kej po netu vprašam, kar me zanima, pa je tud ok!!!user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 728
15.4.2010 7:47:40   
emibu
Ja no kok za koga,je le iz stroke kar je mal bolš k net sicer nimam nč proti izmenjavi mnenj ampak...
za mene je bla materinska šola po mojem okusu pa še na domu uprašala tist ka me zanima tak da  1Auser posted image

Lep dan*

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 729
15.4.2010 10:59:16   
divans1
Enako! user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 730
16.4.2010 12:11:20   
divans1
Mene pa zanima, če je katera punca tle gor od tistih, ki je rodila že v tem času, ko je v Brežicah nov sistem, to se pravi, da je novorojenček skoz pri mamici. Zanima me, ali sestre kej pomagajo ali si bolj kot ne prepuščena sama sebi??? Še posebej, če gre za prvega user posted image ....????

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 731
16.4.2010 18:58:00   
ninka80
divans1...jaz sem bila po novem sistemu. Je sicer moj 2. otrok, tako da nisem potrebovala veliko pomoči. So pa tam, vsaj po mojih izkušnjah, vsi full ustrežljivi in če karkoli potrebuješ, samo reci, pa ti bojo pomagali.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 732
21.4.2010 12:32:12   
emibu
Divans. a si že imela CTG ?? Jst sem bila učeraj, pa še porodno mi je pokazala in tisto novo postlo use vidla čist od bliz hehe...Upam da mam srečo in pridem na masažno posteljouser posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 733
21.4.2010 13:51:44   
divans1
Ne, nisem še mela CTG, drugo sredo mam redni pregled, verjetno bo tudi že CTG takrat na vrsti. Porodno sobo in posteljo so nam pa že zadnjič podrobno razkazali v materinski šoli!!!!user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 734
21.4.2010 13:53:52   
emibu
ajaa, ja k mene ni blo na materinski zto ker je pravo mučenje tam sedet na tistih trdih stolih joi joiuser posted image no sma mela pa zdj individualni ogled sobeuser posted image user posted image
Kdaj imaš ti rok?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 735
21.4.2010 13:56:58   
divans1
22.05.2010 user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 736
21.4.2010 14:02:15   
emibu
mogoče se še vidmo v Puser posted image user posted image user posted image a torbo maš že spakirano? 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 737
21.4.2010 17:24:47   
divans1
Ja, mogoče se pa res še vidimo!!!! user posted image

Joj, nimam še spakirano, ni še malo prezgodaj? Bo pa treba kmalu, ker gre fullll hitr čas....

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 738
21.4.2010 17:39:07   
emibu
ma nevem če je prezgodaj porod je od 37-40 tedna sj veš kok malo jih rodi na rok..

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 739
22.4.2010 8:00:58   
divans1
Ja vem ja, sam jst se s tem tolažim....user posted image

Ej kolegica je mela 12.4 rok, pa še zdj ni rodila, groza....

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 740
22.4.2010 11:44:11   
divans1
Kako pa zgleda, ko imaš CTG?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 741
22.4.2010 11:46:40   
emibu
divans1,ja u kteri P pa je tale k še ni rodila?? OMG k to sploh ne puščajo več tak dolg največ dva dni potem pa sprožijouser posted image
Uležeš se na tko postlo tam in potem ti trebušček namaže z gelom k za UZ potem ti pa da taki dve ogrogli sondici gor in z elastičnimi pasovi prpne preko trebuščka potem pa ležiš okoli pol ure tam,če gre tvoj s tabo si uzame stol in sedi zraven tebe ti pa poslušaš srčka kak mu bije pa tko..men je blo lepo user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
22.4.2010 12:44:55   
ninka80
emibu, ne sprožjo ti po 2 dneh. najhitreje po oz. 14 dneh, odvisno od bolnišnice.

Je pa tut odvisno od roka PDP. Jst sem imela pri 1.user posted image rok po ZM 23. 10., po UZ pa 30.10., rodila sem pa 4.11. (normalno, brez sprožanja), tko da sem bila u bistvu 12 dni čez rok.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 743
22.4.2010 14:08:01   
soncnica 3
Pozdravljene, ima katera izmed vas izkušnjo, kako je z denarno pomočjo, ki ti jo ob rojstvu podeli občina? Konkretno me zanima za Brežice.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 744
22.4.2010 14:51:21   
divans1
Ja, tale punca hodi v Brežice!!!

Glede denarne pomoči v Brežicah. Midva sva dobila na CSD en obrazec za izpolnit, ki se bo potem nesel tam, ko se bo najin fantek rodil. Je pa 200 evrov.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 745
22.4.2010 15:55:12   
emibu
ja na prvem sestanku k smo mel materinsko je G jasno povedala da dva dni čez rok je zadnji čas ko ti v brežicah sprožijo porod,zato mi je tole malo čudno...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 746
22.4.2010 17:36:46   
divans1
Ja, sej je men tud....user posted image jutr ma spet pregled in če ne bo še nobenih sprememb, jo bodo šele v ponedeljek obdržali v bolnici.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 747
22.4.2010 18:33:42   
divans1
Joooj, sploh ne morm vrjet, da sm že res bolj na koncu.... Sm se odločla, da bom počakala do srede, ko mam pregled, pol si bom pa res pripravila torbo, za vsak slučaj, pa naj čaka v kotu....hahahaha.... me je pa strah, priznam!!!! Ne vem, kuk bi to premagala????user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 748
22.4.2010 18:40:27   
ninka80
emibu, v Brežicah sprožijo 7 dni, po zadnjem roku.

divans....verjetno ne bo deovolj, če ti napišem, da bo šlo. Res je, da vsaka rodi, ene manj boli druge bolj, ene hitro rodijo, pri drugih dalj časa traja.... vendar ...dobila boš majhno štručko, detece, ki bo samo tvoje, vajino, edinstveno in najlepše na svetu.
Upam, da se boš straha vsaj malo znebila in da boš sproščeno šla po svojega user posted image .

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 749
22.4.2010 19:06:06   
divans1
Ninka80, najlepša ti hvala!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?