|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
7.6.2010 17:37:47   
niwci
emibu čestitam! user posted image user posted image user posted image

Res pravi korenjak že po 1t pridobil toliko na teži. Kaj še bo... hihi

A 2x ste ga že kopali???? Naša patronažna pa je ful časa čakala. Je bla stara mislim da 3t, ko smo jo 1x.

V glavnem uživaj zdaj, ko imaš končno svojo štručko v rokah in pa predvsem čimveč prespanih noči!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.6.2010 19:21:48   
divans1
Čestitke emibu!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 777
8.6.2010 8:30:50   
mala2001
Ej punce!

Čestitke vsem, ki so že šle v rim.....user posted image

Ali je katera obiskovala materinsko šolo v bolnišnici Brežice? Kako dolgo traja?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 778
8.6.2010 13:45:05   
soncnica 3
Jaz še vedno hodim po svetu 2v1, rok imam konec junija.

Prejšnji mesec sem hodila v materinsko šolo, mi je bila zelo všeč. Prične se vsak prvi ponedeljek v mesecu, ob 17-ih, potem pa še 3 ponedeljke (torej skupaj 4x). Traja okli uro, drugo in tretje predavanje je malo daljše, saj je zraven še fizioterapevtka in pokaže nekaj vaj.

Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.6.2010 15:06:36   
mala2001
Hvala za odgovor! Greva 5.7.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 780
15.6.2010 8:13:57   
soncnica 3
Mala2001, ste že pričeli s predavanji; kako ti je všeč?

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 781
28.6.2010 11:28:27   
ula77
ola,noseča  primorka,preseljena v Sevnico....je še kaka,ki ima rok pozimi?

user posted image

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 782
28.6.2010 14:38:18   
niwci
Super! Čestitke ula!
Se slišimo na zs user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.7.2010 0:07:12   
bujz
Pozdravljena divans1 in vse ostale na tem forumu,
nekoč daleč, že se lahko štejejo leta nazaj,  sva imeli z Divans1 razgovor po forumu glede nosečnosti in o ginekologih ( upam, da si se odločila za Dr. Kočnar!!) in po dolgem času sem zopet imela čas in se malo priklopila na net, pa vidim, da je divans1 zdaj že mamica in da uživa v radostih z otrokom. Iskrene čestitke, draga Divans1 in upam, da boš lahko čimbolj uživala v vsem, kar prinašajo otroci.user posted image user posted image user posted image  Pa še nekaj za vse, ki ste mlade mamice in vas zanima stoinena stvar: iz lastnih izkušenj lahko povem in verjemite, imam jih veliko: najbolj zaupajte svoji intuiciji, zaupajte v to kar delate. Ne se ozirat na to, kar drugi pametujejo "..pa zakaj ne bi to tako, pa to tako??..."). Če ste se odločile za otroka,ste, nekatere bolj, druge manj, sprejele v svoje življenje bitje, ki ga je treba pravilno "Oblikovat". Tako, kot to delajo umetniki!!! NE JIH RAZVAJAT!!!!!!! Uf, kako sem zafilozofirala!!!!!
V  glavnem, lepo je biti mamica!!!!!! Tako, toliko od mene! Bom zopet nekaj let tiho!!!! NOČKO!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 784
21.7.2010 13:59:21   
mala2001
Pozdravljene!

Gotovo je med vami katera, ki je imela načrtovan CR v brežiški porodnišnici..... Prosila bi za informacije o tem kdaj (v katerem tednu) naredijo CR in potek pred (priprava) in med (EA, spinalna, splošna anastezija) CR...

Hvala!

(odgovor članu bujz)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.7.2010 13:36:08   
divans1
Bujz, najlepša hvala... in ja, odločila sem se za dr. Kočnar in ni mi žal!!!! Danes je moj sonček star 11 tednov!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 786
4.8.2010 13:31:07   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: ula77

ola,noseča  primorka,preseljena v Sevnico....je še kaka,ki ima rok pozimi?

user posted image

jaz sicer ne. poznam pa eno ki ga ima. ampak mislim da je ni na RR. se bosta pa kdaj ziher pri dr. zagode srečali user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 787
13.8.2010 11:42:29   
niwci
Ula  sem ti poslala že pred časom zs, a ga nisi dobila?

Drugači pa me zanima, če ima katera bone od Dm-ja, in sicer bon za Algeo, popusta 5 E in ga ne rabi? Bi mi prišli prav. Pa popust za babylove tudi. Če ima katera naj me prosim kontaktira na zs, ker sem zadnje čase manj na RR in ne uspem prebrat vseh postov.

Kje pa se drugači splača kupovat te pripravljene kašice? Tiste ki spremljate cene. Osebno sem vidla, da so nekateri izdelki klub bonu od dm dražji kot npr. v šparu...

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 788
25.8.2010 12:27:03   
lola_J
Živjo Posavke!

Vidim, da je tema malce zamrla, upam, da jo bomo poskušale malo osvežit.

Zanima me, ali je kaj frišmih nosečk v posavju oz. da v kratkem pričakujejo dojenčka? Če vas je kaj se lahko pridružiti tej temi in bomo katero rekleuser posted image

Jaz namreč pričakujem februarja drugega dojenčka, doma pa imamo že enega navihanega 16 mesečnika.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 789
25.8.2010 22:04:16   
niwci
Dobrodošla lola! In čestitke! user posted image

Mogoče bo zdaj spet tema malo zaživela, če se pridružite nove nosečke... Od kar so stare rodile, je tu malo zatišje. user posted image

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 790
26.8.2010 16:05:32   
lola_J
Ja sem opazila, da odkar imate v rokah svoje user posted image , ni več veliko časa za RR. Kar je v bistvu razmuljivo.

Mogoče se bo pa našla kakšna nosečka iz naših koncev in bomo "užgale" kakšno debatouser posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 791
26.8.2010 16:31:30   
ek76
Pozdravljene!

Ja tale posavski fozum je kar zamrl. Jaz se tudi iz posavja in pričakujem v začetku novembra svojega drugega sončka.

lp

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 792
26.8.2010 16:57:16   
niwci
Evo si dobila družbo. user posted image
Kar užgite debato, pa se pridružimo zraven!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 793
26.8.2010 16:59:31   
špica84
NO ja jaz sem bila sicer včasih iz posavja in sem še sedaj ogromno tle dol

NIwci a ti mogoče še rabiš bone iz dm-a

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 794
26.8.2010 17:12:46   
niwci
Ja bi se priporočala, sploh za unga od babylove, če imaš! user posted image

No vite, da tema ni čist mrtva...hihihi

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 795
26.8.2010 17:18:03   
špica84
Ok ga naslednjič ko pridem na ta konc prinesem seboj

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 796
26.8.2010 17:24:03   
niwci
ok. hvala, pa Algeo tud, če imaš.
Zdej smo lih na dopustu, kdaj pa boš kej v teh koncih?
Javi se kaj na ZS!
lp

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.8.2010 21:26:25   
lola_J

Živjo!

ek76 dobrodošla! user posted image No ti boš kaj kmalu spoznala svojega/svojo drugo pikico. Kako kaj prenašaš drugo nosečnost, a je kakšna razlika glede na prvo? Če jaz primerjam prvo in drugo nosečnost je razlika kot noč in dan, vsaj kar se tiče prvih 3 mesecev. V prvi mi je bilo ful slabo, tudi bruhala sem. Sedaj pa HB vse ok, včasih sem kar pozabila da sem noseča user posted image . No upam, da brez večjih problemov ostane tudi do konca. Kam pa nameravaš iti rodit? Jaz bom najbrž šla  v Brežice. Sem bila prvič ful zadovoljna z njimi, tako da ne bi preiskušala sreče v kateri drugi porodnišnici. Čeprav sem pa včeraj po radiu slišala, da je zopet na tapeti porodniščnica Brežice, in sicer glede njenega zaprtja oz. nekakšnem združevanju z novomeško prodnišnico. Upam, da to tega ne pride, ker o novomeški porodnišnica sem pa slišala več slabga kot dobrega.

špica84 s to že imaš otročka, ali si še v pričakovanju?

lp

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 798
27.8.2010 21:43:15   
Andrejka9386
hej ženskice...ja res je tema zamrla...vsake toliko katera kaj napiše...mi smo stari že 16 mesecev...hitro beži tale čas...je še katera iz Sevnice?

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 799
28.8.2010 9:18:39   
špica84
Jaz pričakujem svojo pupo konc decembra v začetku januarja.
Upam da je resnično ne zaprejo,ker bo za regijo preveliki minus.

Jaz bom,če bo vse posreči rodila v Brežicah,se mi lj čist nič ne dopade,kjer zdj živim

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?