|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
28.8.2010 11:37:25   
GITA14
js sm tut s s posavja Krško
rok imam pa 24.12
Rodit grem pa v NM.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.8.2010 20:54:46   
divans1
Lepo!!!user posted image user posted image user posted image Uživajte vsak trenutek, ker je neprecenljiv!!!!!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 802
28.8.2010 21:40:44   
lola_J
No nekaj se nas bo počasi nabralo. Zanima me ali je katera, od tistih, ki ste že rodile, hodile na materinsko šolo v porodnišnico v Brežice. Sama sem prvič hodila v ZD Brežice pa ni bilo kej bogve kajuser posted image . Sicer ni tolk dolgo, ko sem rodila (april 2009), pa imam vseeno nam iti na kakšna predavanja, vsaj kar se tiče poroda. Ker v porodnišnici ti le babice predavajo, ki pa imajo mnogo več izkušenj in koristinih nasvetov, kot partonažne. No vsaj mislim si.
No še enkrat ali je katera hodila in kako je bila zadovoljna?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 803
29.8.2010 13:47:08   
divans1
Ja, jst sm že ena od tistih. Letos se je začela materinska šola v bolnišnici Brežice, sem pa tam hodila aprila letos in sem bila zelo zadovoljna. user posted image Zraven je vključena tudi telovadba in ogled porodne sobe.

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 804
31.8.2010 9:08:27   
lola_J

divans1O super, da si bila zadovoljna glede MŠ v porodnišnici. Potem bom ziher šla na kakšno predavanja.
Predvidevam, da si tudi v P Brežice rodila. Zanima me kako si bila zadovoljna, kak je sedaj režim, ko izvajajo 24 rooming? Pa še to: kako je kaj z EA v P Brežice? A jo  je še vedno težko oz. nemogoče dobit?
Ok sedaj sem te zasula z kup vprašanj,user posted image .

In ostale nosečke, kako ste kaj? Nič se ne javite.
lp

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 805
1.9.2010 8:53:34   
niwci
Lepo, da ste spetz tu!
Dobrodošle nove!user posted image

JAz sem tudi rodila v Brežicah in sem bila zelo zadovoljna.
V materinsko pa sem hodila v ZD v KK.

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 806
1.9.2010 8:57:23   
špica84
Lep pozdravček

Kako pa je kaj z obiski v brež.porodnišnici.

Evo jaz sem u redu.Edino križ me je počasi začel mučit.
Niwci kako je bilo na dopustu user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 807
1.9.2010 8:59:22   
niwci
Jaz še kar uživam user posted image Letos bo dopust dollllgi. hihih

V Brežicah kar se tiče obiskov ni bilo nobenih problemov. Tudi če so se malo zavlekli, ni nihče kompliciral... Vsaj jaz imam takšne izkušnje.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 808
1.9.2010 9:03:32   
špica84
Moj "dopust" je tudi že kar dolgi.Sem na bolniški že od marca.Genialno bi bilo da mi podaljšajo še za en mesec,potem sem se pa zmenila da porabim ves letošnji dopust,ki ga lih ni tko malo

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 809
1.9.2010 12:06:33   
mija24
Lep pozdrav še z moje strani...Očitno sm sto let za kameno dobo, kr sm šele danes najdla ta forum :) No tut jst sm se preselila v Krško in tu prov nobenga ne poznam (razen mojga dragega pa njegove familijeuser posted image ). PDP mam 13.2.11, kam bom šla pa rodit pa še nimam pojmauser posted image .

lpuser posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 810
1.9.2010 12:13:41   
štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: mija24

Lep pozdrav še z moje strani...Očitno sm sto let za kameno dobo, kr sm šele danes najdla ta forum :) No tut jst sm se preselila v Krško in tu prov nobenga ne poznam (razen mojga dragega pa njegove familijeuser posted image ). PDP mam 13.2.11, kam bom šla pa rodit pa še nimam pojmauser posted image .

lpuser posted image

Jaz sem tud priseljena =)
kje iz KK pa si? Če si za gremo lahko kdaj na kako kavico,ker tud sama ne poznam prav velik ljudi tleuser posted image . Mam pa 1 leto staro punčko user posted image

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 811
1.9.2010 12:37:07   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: mija24

lpuser posted image

Jaz sem tud priseljena =)
kje iz KK pa si? Če si za gremo lahko kdaj na kako kavico,ker tud sama ne poznam prav velik ljudi tleuser posted image . Mam pa 1 leto staro punčko user posted image

Se pridružujem. Jaz imam pa 6,5 mesecev staro punčko.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 812
1.9.2010 12:47:43   
mija24
jeejj...ej, kak fino..To bi blo pa res superca, da se mal dobimo, pa mal poklepetamo in otročke pocrklamo (zdej vsaka vaja prov pride, pa da ne govorim o tem da bi vsakega otročka kr popapcala, tak so luštniuser posted image ). 

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 813
1.9.2010 12:58:40   
štrumfek
No super user posted image
Pol se moramo pa res za kako kavico zment da se spoznamo pa počvekamo user posted image

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 814
1.9.2010 13:12:27   
mija24
Ni problema, povej kdaj pa kje pa je stvar rešenauser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 815
1.9.2010 13:57:25   
niwci
Če boste prehitre zame, se vama pridružim naslednjič. Naš dopust še traja...

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 816
1.9.2010 20:51:09   
lola_J
mija24 midve bova pa lahko kje skupaj rojevali, imava le 3 dni razlike PDP. Jaz ga imam 10.2. user posted image H katermu ginekologu pa hodiš?

No če se boste zmenile za kako kavico, bi se vam tudi jaz pridružila.

lp

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 817
2.9.2010 10:13:42   
mija24
lola-J..kak fajn, obe s posavja pa še februarkeuser posted image glede ginekologa je mal zakompliciran, jst sm kr ostala pr moji prejšnji ginekologinji iz Celja (kr je za moje pojme najtaboljšauser posted image )Kam pa misliš it rodit?

Glede kave, ni problema..lahko bi se vse skupi dobile nekje za vikend ko je mal več časa, kaj pravte punce?

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 818
2.9.2010 10:16:47   
špica84
Jaz se strinjam še jaz prletim za vikend dol,samo dogovorite se

(odgovor članu mija24)
Neposredna povezava do sporočila: 819
2.9.2010 13:34:18   
libna
še ena Posavka..iz KK....doma imamo fantka, starega 3,5 let (oz. bo že 4 leta decembra), zdej pa pričakujemo 16.3.2011...vmes smo imeli že eno nesrečo, nismo dokonca prišliuser posted image  jst sem na bolniški, tak da če se mente za kakšen kofe, sem za..čeprav ga ne pijem!!user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 820
3.9.2010 8:03:00   
niwci
No super za user posted image .
Če se zmenite kej pret 20. se vam bom pridružila pa pri naslednjem srečanju. Drugači sem pa zraven!
Super super super. user posted image user posted image user posted image
Da bi tokrat le ratalo! user posted image

Pa dobrodošle spet nove in libna user posted image da bo tokrat vse OK!

Mi smo pa včiraj šli na en sprehod ob morju. Je bilo prav fino. Čeprav sem blizu doma, za to pot sploh nisem vedela. Hodiš prov po vrhu klifa, s pogledom na tžaški zaliv. Malo smo kar v kengurjujčka dali (imamo enega za malo večje user posted image in ji je bilo prav luštno, čeprav smo ga včiri 1. testirali).

Danes pa bomo najbrš spet breskve vlagali. Je treba ozimnico pripravit. hihihi

(odgovor članu libna)
Neposredna povezava do sporočila: 821
3.9.2010 8:36:14   
špica84
Živjo

Men bi ustrezal po 20. septembru.Jaz se bom tko prilagodila
Zmenite se za datum in kraj kjer se boste dobile

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 822
3.9.2010 9:01:41   
lola_J
živjo punce!

en jutranji pozdravček vsem skupaj. Mi smo vredu, mali je v vrtcu, še manjši pa vsake toliko časa "pobrca" mami v trebuščkuuser posted image . Tudi jaz sem bila včeraj pridna in sem pripravljala ozimnico in sicer sem delala paradnižikovo mezgo. Danes pa me čaka čistilna akcija.

mija24: Jaz hodim h ginekologu kar v Krško (dr. Preskar) sem še kar zadovoljna z njim, lahko bi bil pa tudi boljši. Roditi bom šla pa kar v Brežice, sem bila prvič ful zadovoljna in upam, da me tokrat ne bodo razočarali.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 823
3.9.2010 18:28:00   
divans1
Ja, rodila sem v Brežicah, zelo zelo zadovoljna, rodila sem po naravni poti, brez EA in ni mi žal.... da se jo dobiti, če je anesteziolog tam.... z obiski ni problemov, lahko pridejo kadar želijo, samo ne za dolgo.... ti bo kr pasalo, da se boš malo odpočila... znajo obiski kr izmučit novopečene mamice hehehe....:))))

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.9.2010 10:46:57   
mija24
hej, včeraj smo meli pregled, smo srčka poslušali..jej, ka je blo fajn slišat, da je vse vredu. Morfologijo mam pa 13.10- že kumi čakam:) Jst še ne vem al bi šla v Brežice al v Novo mesto rodit, vsaka mi drugač svetuje, ampak sej tak je zmeraj. Enim je všeč v Brežicah drugim v NM.Bomo vidl, mam še dost cajta da se odločimuser posted image Glede kave, se komot dobimo po 20. septembru (jst mam itak časuser posted image jst sm doma ala gospodinja, moj pa dela,hehe).Kje bi se pa dobile pa ve povejte, jst sm še presveža da bi vedla kje je kejuser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?