|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
23.3.2010 20:21:32   
ninka80
emibu, ja to je navaden, nisem z njim čist nič ven dobila.

Baby Vac je pa za na sesalec.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 651
23.3.2010 20:34:52   
julka8
ninka80 - ja tega za na sesalc mamo tut mi, so nam svetoval da je ful fajn in bol nežen (sva tut sprobala na prstu, pa je res ful nežn, čeprov bi človk mislu, vauuu na sesalc kolk more bit to močno..?)user posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 652
23.3.2010 20:42:04   
Andrejka9386
mi imamo tud aspirator tak na vdih...in brez tega res ne bi šlo. Pri malem otročku gre samo s fiziološko, pri malo večjemu pa je to težje. Tako da je ta zadeva kar nepogrešljiva...

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 653
24.3.2010 8:17:18   
emibu
za na sesalec?? ja prvo uprašanje a ni sesalec mal močn??

(odgovor članu Andrejka9386)
Neposredna povezava do sporočila: 654
24.3.2010 9:10:02   
julka8
ja emibu tut js sm mislna kak gre to čez sesalc, pa sploh ni močno ker je očitno tko narjen, nevem men se je zdel nežen-sm sprobala na prstu. baje da je najbolj močn glih ta na pumpico. če ne pa magari sprobi...sicer bomo mel pa pomoje tko borbe k bo treba nos pucat, tko se mi dozdeva...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.3.2010 9:44:26   
Crystall
Evo, morem tole pokomentirati user posted image  Moj mali je res še dojenček in še ni bil nikoli prehlajen, zato pa nam uspe vse skupaj s fiziološko spucati user posted image . Vidim, da je aspiratorček kar nujen. Imam ravno en kup babycentrovih bonov doma in ga bom šla iskat - HVALA za informacijo.  user posted image user posted image user posted image

Sicer pa nimam ravno časa veliko za forum. Preberem vedno, pisati pa nimam ravno časa - mi mali in moj bodoči ustvarjalni projekt, ki bo aprila zaživel vzameta ogromno časa user posted image

Moje drage Posavke - lepo se imejte s sončki user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.3.2010 10:00:19   
ninka80
emibu...midva sva BV najprej pri sebi sprobala in nič ne boli, malo požgečka. Naša mal čudno pogleda, ker se sesala ustraši, potem pa ni panike. Ko je bil sin večji, si je sam s tem čistil nos. user posted image
user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 657
24.3.2010 10:05:43   
emibu
ninka 80-zahvali se svojmu sinku za tako luštno demonstracijouser posted image user posted image user posted image
mi bomo zaenkrat poskusili s tem če ne bo šlo in ga bomo potrebovali bomo pa hitro skočili v trgovino...
kok ste pa kj plenic nabavle in tega? jst sem za začetek en mali paket newborn ker bom vidla kok bo težki,če bo po atiju(ta se je rodil s 6 kg) potem jih ne bomo velik nucaliuser posted image če bo pa po mamici(3200ob rojstvu)bo pa mal bol prišlo v uporabouser posted image pa tudi glede tetra plenic nevem 20 kosov bo dovolj za začetek?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 658
24.3.2010 10:10:43   
Crystall
Ninka80 ... kak je mali fleten user posted image user posted image user posted image

Emibu ... jaz sem kupila plenice newborn 1 paket in sm ponucala cele dve pleničke iz njega user posted image  Mi smo potem štartali na 1 - 3-6kg user posted image  Tetra plenic pa imaš 20 dovolj. Mi smo kupili še male tetra pleničke - za umivanje in za kaj obrisati.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 659
24.3.2010 10:18:40   
emibu
no hvala za nasvet..ja jst sem tudi male kupila s tako barvo obrobico da niso čisto beleuser posted image jah to smo kupoval še na začetku ko so ble finance neomejene zdej se je pa odprla sezona rihtanja stanovanja so se pa finance strogo omejile s strani mojgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 660
24.3.2010 11:29:54   
ninka80
plenice...newborn sedaj sploh nisem kupila, ker sem pri 1. user posted image glih ene par jih porabla (pa je imel 3500g), pol so pa spuščale. Komot kupiš 1. , razen če ne bo nedonošenček al pa manj kot 3 kg.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 661
24.3.2010 18:20:05   
emibu
jooi ne ne nesme bit nedonošenček kar naj še malo počaka notri zuni je mrzlouser posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 662
24.3.2010 19:55:10   
divans1
Ja, čim dlje naj bodo notr na toplem!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 663
29.3.2010 12:58:39   
emibu
en filmček za nosečke,ki greste rodit v Brežice

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nase-porodnisnice-brezice.html

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 664
29.3.2010 13:05:59   
emibu
Prav tako pa če katera razmišlja za porodnišnico Celje..sama sem mal pomisnla tudi na to saj je tam kar precej porodov..user posted image

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nase-porodnisnice-celje.html

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 665
29.3.2010 14:34:44   
divans1
Fino.....!!!! Ampak jst vseeno kumi čakam, da pridem z mojim malim korenjakom domov!!! Nimam glih dobrih spominov na bolnišnico, glede na to, da sta za mano dva splava....user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 666
29.3.2010 16:04:37   
emibu
divans 1-kako to misliš? a v bolnici ti ni za bit al kako? jooiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa sej sedaj si že skoraj na cilju,še malo pa bo tvoj mali v tvojih rokcah..kaj blo pa narobe da si mela SS al kr samo od sebe?Jst sem se ful na začetku ustrašla kr sm v 8 tednu krvavela sm jokala čez vikend ko dež,čeprau ni bil načrtovan,moj vedno zdej reče da itak da je bil načrtovan sam pač ne od najuuser posted image (bi lahko šel za kakga filozofa)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
29.3.2010 20:46:42   
divans1
Jah, dvakrat sm mela ss v šestem tednu, še čisto na začetku, se še pikica sploh videla ni, enkrat sem pa morala na čiščenje in itak da nimam glih lepih spominov na bolnišnico. Tale mali korenjak nama je pa očitno res namenjen, pa tudi ni bil načrtovan, pa sem tudi fjst krvavela v 10. tednu, bla 4 dni v bolnici, ampak mali se ni dal, zdj pa greva res proti koncu, hvala bogu!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 668
30.3.2010 13:23:32   
emibu
ajoj,pa to moraš zdej drugače uzet..zdej ko boš v bolnici boš videla sojga korenjakca nesmeš mislt na to kar je bilo,čeprav vrjamem da je težko.Eno uprašanje kam greste v materinsko kk al brežice??obe se začnejo 1.4...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 669
30.3.2010 21:36:20   
divans1
Ja, sej vem....user posted image

V Brežicah v bolnišnici se začne 6.4.!!!!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 670
30.3.2010 22:10:35   
emibu
kako 6.? če sem bila danes na pregledu in je v čakalnici za UZ bil list na katerem je pisalo da se začne 1.4 ? No useeno jst grem u KK mi je bližje

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 671
31.3.2010 11:39:59   
divans1
V bolnišnici Brežice je zdj na novo materinska šola, je tudi velik plakat v čakalnici in se začne predvidoma vsak ponedeljek v mesecu, ker pa je ta ponedeljek velikonočni, se začne 6.4., torej v torek. Možno pa je, da se 1.4 začne v zdravstvenem domu.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 672
31.3.2010 11:53:23   
emibu
aja..no kakorkoli,kam boš šla ti?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
31.3.2010 11:54:19   
emibu
aja še nekaj a katera ve se treba v matereinsko v KK prijavit?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 674
31.3.2010 11:55:33   
divans1
Jst bom šla 6.4. v bolnišnico, sm že prijavljena.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?