|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
31.3.2010 22:49:45   
Crystall
Emibu - mislim, da se ti ni treba prijaviti. Prideš tam, si na predavanju in vmes se podpišeš na list prisotnosti. Se pa zdele ne spomnem, ali sva bila prijavljena ali ne. Mislim pa, da ne!

Punce, še malo in boste MAMICE user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 676
1.4.2010 9:26:34   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Emibu - mislim, da se ti ni treba prijaviti. Prideš tam, si na predavanju in vmes se podpišeš na list prisotnosti. Se pa zdele ne spomnem, ali sva bila prijavljena ali ne. Mislim pa, da ne!

Punce, še malo in boste MAMICE user posted image

Hvala,bom pa še za usak slučaj poklicala v P in uprašala.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 677
1.4.2010 10:18:31   
Crystall
Drage moje!

Stopila sem v svet oblikovanja nakita. Če katera želi, lahko malce pogleda spodnjo povezavo:

http://www.facebook.com/pages/Iz-Evine-ustvarjalnice/107810102577229

Tak sem srečnaaaaa user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 678
2.4.2010 15:14:14   
emibu
Vidim,da use padamo v neke hobije Crystall zelo lepo morem rečt!!user posted image user posted image user posted image Jst bi se pa podala v voge geliranja nohtovuser posted image user posted image mal gledam zdej te začetne kompletke pa postopke na youtubu..me kr mal mika morm rečt user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 679
3.4.2010 6:58:40   
divans1
Zelo lepo!!!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.4.2010 10:48:34   
niwci
Lep nakit!

Jst tudi ne utegnem kaj dosti pisat, zdaj s tamalo... Kar ni časa. Lepo pa da tema teče in da ne zamre user posted image

Kar se bodiu tiče, sem mislila tudi sama koko so lušni in fajn, ko pa sem v P videla kako enostavno je ko imajo oblečeno majčko in hlačke posebi, ko previjaš samo hlačke slečeš in nazaj oblečeš, nisem doma oblačila bodiju. No samo enih 2x. Sej se jih potem res navadiš...

Pa lepe praznikevsem!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.4.2010 11:11:16   
emibu
jst sem učeri še mal zlagala capce pa sem vidla da nimam lih velik bodijev k bi mel dolge rokave in nogice no to so že pajaci mendauser posted image a mislte da bi mogla zej še kj več upt al bolš da počakam pa vidim če jih bom spoh rabla več?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.4.2010 22:09:02   
Crystall
Punce moje!

Upam, da lepo preživljate praznike user posted image  Mi uživamo. Danes smo bili na dolgem sprehodu user posted image user posted image user posted image

Uživajte v podaljšanem velikonočnem vikendu! user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 683
5.4.2010 9:43:10   
emibu
Tut mi smo lepo in seveda s polnim želodcemuser posted image preživeli praznike,nam je pa dans mal zagodlo vreme ker smo misnli peš do bližnje cerkviceuser posted image ampak nič zato pa drugo letouser posted image
Kako ste pa drugače kaj? Me zanima a katera od tuki hodi al pa je bila že v Ikei v Avstriji? Kako se vam zdi? so cene dost nižje?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 684
5.4.2010 14:16:17   
divans1
Kaj pa v Kiku? Ste oz. boste kupovale kej oblekce za dojenčka?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 685
6.4.2010 10:03:02   
emibu
Divans,jst osebno sem kupovala v KiKu stvari so praktično iste le da so bolj poceni kar se mi zdi super itak preraste slej kot prej zakaj bi dala za bodi 10 eur če lahko za ta denar dobim 4 bodije? jst osebno priporočam da zaviješ kdaj v Kik sam ne pretiravat ker pol na konc lahko pride tut kr vlki računuser posted image user posted image (iz lastnih izkušenj)user posted image user posted image
A greš danes v materinsko? jst sem klicala prijavit se nič ni treba začne se ob petih v čakalniciuser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 686
6.4.2010 10:21:42   
divans1
Ja, grem. A ti grež tud v Brežice v bolnico?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 687
6.4.2010 13:49:51   
emibu
ja jst grem tut ja..kok dolg bo pa to kj trajal misliš? uro dve? k jst tko težko sedim neki časa skos na miruuser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 688
6.4.2010 13:51:56   
divans1
Hm, mislim da kake dve ure bo sigurno, bo pa vmes sigurno kaka pavza, vsaj upam da bo. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 689
6.4.2010 13:55:41   
emibu
ja jst tut..pa da nebo prevlke gužve k pol tist zrak..pa že tak majo te bolnce tak smotan vonj...sj potem naslednjič mamo pa še telovadbo, to bo lepih dišav po potuuser posted image a ti prideš s svojim al sama? Moj je že mene dans napadu če bo še kašn fant dol al bo ediniuser posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 690
6.4.2010 14:08:18   
divans1
Ne, tud moj bo šou z mano, itak!!!!! user posted image user posted image user posted image Kr potolaži svojega, da ne bo edini....user posted image Hm, to bo še zanimivo, a???? Jst tud upam, da ne bo prevelike gužve.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 691
6.4.2010 15:06:30   
emibu
Ja pomoje bo še ful zanimivo,prav komi čakam da vidim kak fris bo moj stisnu k bo vidu posnetek porodauser posted image user posted image user posted image in ostale zadevšne,kak bo pol šele v praksiuser posted image user posted image s kje pa si ti drugač?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 692
6.4.2010 16:47:40   
niwci
O lepo, vidim, da sta dve ze navezal stike user posted image Nč skrbet, na materinsko pride vedno dosti partnerjev zraven, kar je zelo lepo. Mi smo pa s sprehoda in sem danes kar nekako utrujena...user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 693
6.4.2010 20:24:19   
emibu
No tkole moje mnenje o materinski,zlo fino fajn če res nemorš na net al pa do prvega kioska po neko revija (mama in dojenček al pa kj podobnga) ene stvari ni blo d je nebi vedla..če lahko mal pojamram:rit me je bolela,hrbtenica,noge so mi zaotekle,lulat me je,lačna in žejna sm bla..skratka to je res za tiste k nimajo pojma o pojmu-moje mnenje ne me zdej napadtuser posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 694
6.4.2010 20:50:12   
divans1
Ja, men je blo kr fino, sam križ me je mal bolel, sem pa iz okolice Brežic.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 695
7.4.2010 9:04:06   
emibu
kje si pa sedela če lahko uprašam?user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 696
7.4.2010 9:46:16   
divans1
Na sredini. user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 697
7.4.2010 10:05:44   
emibu
sredini? a tisti stoli k so bli čist na sredini al oni k so bli ob steni nasredini?user posted image user posted image si ti mogoče pol blond pa vijoličnne pajkice?user posted image user posted image ok ugibam zdej ktera siuser posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 698
7.4.2010 11:08:35   
divans1
Ob steni na sredini. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 699
8.4.2010 9:00:09   
emibu
daljši temni lasje in puli mogoče?user posted image zdej pa že res hecno zgleda toleuser posted image ko da sm detektiv...
vidim da je tako zatišje na tej temi... a ste use tko zaposlene?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.