|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
19.3.2010 7:53:25   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

men sam ti bodiji na preklop zgledajo tak zakomplicirani najbolš so mi bodiji taki normalni z gumbki na ramah in s stopalci da ni treba še zokenčov gor vlečt..še bolš so mi pa oni k majo med nogicami gumbke da enostavno previješ..

bodiji na preklop so zakon... čist enostavno je ko se navadiiš. Kot novorojenčka pa itak ni dobro oblačit v bodije "čez glavo". Zaradi tega imajo v P mako majčke.Ker je glavica še premehka da bi čez glavo vlekli... tko je meni P rekla...
kar se tiče pa pajacev, meni je bilo lažje žabice dol potegent kot tist gumbe skos zapenjat pa odpenjat... je velik bolj enostavno, no pa saj boste same sprobale pa vidle, to je samo moje mnenjeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 19.3.2010 7:54:15 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 626
19.3.2010 8:01:25   
Crystall
Štrumfek ... se pridružujem tvojemu mnenju - pri nas je bilo isto user posted image  To so izkušnje user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.3.2010 8:06:07   
emibu
sj zakaj bi se pa ti bodiji vlekli čez glavo?nogice daš not pa čez ritko gor potegneš in zapneš..No sej bomo vidli prpravlenega mamo tak useega dost..

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 628
19.3.2010 8:15:01   
julka8
men se zdijo tut bodiji na preklop najbolj simpluser posted image predvidevam.. pa tiste razne majčke so mnda ful nepraktične... no tut mi mamo vsega in svašta..user posted image user posted image pol bomo pa vidl...user posted image user posted image
in ja crystall - hvala da si omenila e-bay (vrjetn si mislna nemškega?), sm šla glih gledat res majo svašta gor in ful pocen... pa lepe stvari... hvala za idejo, sploh nism pomislna... user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.3.2010 8:28:34   
Crystall
Julka8 ... jz sm kupovala prek angleškega in ameriškega ebaya - še ceneje kot nemški. Sem recimo dobila 10 kosov oblačil za 10 eur s poštnino vred. Enkrat sem dobila za 8 eur 3x komplet od next - 3 hlače, 3 majčke, brezrokavnik - vse v živih barvah user posted image user posted image user posted image  Drugač pa zdaj dost kupujem od mamic prek forumov. Se splača!!! Mi bomo hiško gradili in pač ni veliko dinarčkov in tak se e treba malce znajti user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.3.2010 9:44:44   
emibu
jst sem gledala po e-bayu sam sem bol leva in ne najdem lih stvari..Drugač pa tut mi smo bol na knap z dinarcki oba študenta pa do maja more bit stanovanje fertik čene že kej prej ker se je začel neki dogajat menda sem že klicala v P in joijoi usaj 5-6 tednov bi še lahko počakau no...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 631
19.3.2010 10:10:26   
Crystall
Emibu ... najlažje je, če ti nekdo pokaže ebay. Meni ga je ena kolegica in zdaj sem navdušena ebayovka user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.3.2010 11:50:36   
emibu
tole me zanima:
http://cgi.ebay.de/Jogger-Roadster-3-Rad-Kinderwagen-Tragewanne-braun_W0QQitemZ230450202077QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item35a7e705dd

koliko znaša poštnina in koliko časa se čaka na ta vozek?? jst pa moja nemščina in ne zastopim nič..če mi katera lahko pomaga pa kako se to plača?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 633
19.3.2010 18:48:44   
Crystall
Emibu ... je že prodan. Bildanje je bilo.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 634
19.3.2010 18:50:30   
emibu
nč hudega..ga bomo pa v SLO kupili...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 635
19.3.2010 19:13:43   
divans1
Zakaj pa aspiratorja ni potrebno imet? user posted image A ni to dobro, da ga imaš?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 636
19.3.2010 20:21:01   
Crystall
Sej je baje čist fajn zadeva user posted image

Mi ga nimamo in ga nič ne pogrešam. V nosek mu našpricam fiziološko, ga obrnem na trebušček in vse ven steče in ko z noskom miga, se lepo obriše v tetra pleničko. Če pa je še kaj notri, pa sam malce z vato ali pa s palčko zavrtim in ven potegnem.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 637
19.3.2010 20:41:44   
emibu
jst sem ga kupila pa mi gleda nerodna zadeva men nebi blo ql če bi mi kdo u nos rinu bomo probal čene pa kot je rkela crystal fiziološka pa use lepo spuca..

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.3.2010 8:36:28   
ninka80
oj,

bodyji na preklop so res zakon, čeprav sem sedaj imela tudi tiste za čez glavo , pa ni bilo panike. Pri 2. otroku si že bolj "ulaufan", pa te ni več tok strah, kako boš prijel, oblekel.....

adapterji za lupinco...meni so pa nepogrešljivi. Že pri 1. otroku, sedaj pa isto. Ko greva kam z avtom, trgovina.....jo sam z lupinco nataknem na voziček in šibava in mala lahko spi brez prebujanja in prestavljanja iz lupince v voziček.

aspirator...imam baby vac in je zakon. Če so otročki samo prehčajeni, gre samo s fiziološko, drugače pa nujno potrebuješ aspirator, da nos temeljito očistiš, kar se samo s fiziološko ne da.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 639
20.3.2010 21:02:53   
emibu
jst pravim takole usega nakupit po malem potem pa sam vidiš kaj ti najbol ustreza..lahko da se bom sama najbol ufurala lih u te bodije na preklop lak pa da niti ne tak da nekak zmerno še zmerm lohka greš u štacuno pa kupiš ane?

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 640
22.3.2010 8:10:59   
divans1
user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 641
23.3.2010 10:23:26   
emibu
ojoj je zatišje tu goruser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
23.3.2010 12:44:11   
divans1
Jp..... user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 643
23.3.2010 14:30:22   
emibu
še okoli 8 tednov pri meni in gremo rodit user posted image user posted image trebuh se mi pa sploh ne zdi več tak ogromen..sem gledala po netu pri mojih tednih bi mogu bit že booombauser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 644
23.3.2010 15:05:41   
Barbara_L
@ emibu, se strinjam, da ne rabiš vsega s seznama. Jaz grem rodit predvidoma konec aprila/začetek maja. Glede aspiratorja pa sem pri kolegici videla, da je zadeva zelo uporabna skupaj s fiziološko in je dobro spucala nosek. Pa saj boš videla, če boš potrebovala.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 645
23.3.2010 16:39:51   
emibu
jst sicer mam aspirator ampak ko sem ga sprobala (seveda sem ga kasneje razkužla) se mi ni zdel neki ful učinkovit no bomo vidli kak bo deloval pr bebici...

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 646
23.3.2010 17:15:14   
ninka80
emibu, a maš tistga "navadnga". Jst sem tut tega mela, pa mi je bil totalno zanič. Ko je mali 1. orng zbolu, sem kupla Baby Vac in od takrat sam to uporabljam.

še malo, boš vidla, kok ti bo hitro šlo teh 8 tednov.user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 647
23.3.2010 17:43:28   
divans1
Mhmmm, moj buši je pa KAR VELIK!!!!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 648
23.3.2010 19:34:35   
julka8
čeeruser posted image

kje si pa primerjate te trebuhe, na netu al kje?user posted image user posted image

baby Vac - ka je to za en aspirator? tist za na sesalc, un k z usti vn spihaš,...al ker?

lp

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 649
23.3.2010 19:59:38   
emibu
ta moj je tak gumijast spodi stisneš pol k pa spustiš pa vase potegne..č si kera predstavla mogoče..glede primerjav bušija jst napišem na net pa slikce vn vrže po pa mal firbec pasemuser posted image ...

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?