|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
21.1.2010 22:09:13   
RENY19
Se strinjam z emibu ... men je bla bedarija  v materinski soli, upam, da me ne bo katera napadla zaradi tega.  res  je fajn it  takrat  preden rodis na tista dihalne vaje, da se mal pripravis.  jaz, ko sem hodila v materinsko solo so tiste sestre tko govorile   o nosecnosti kot da je to kaksna bolezene, ne smes to jest , pijte vitamini  bog ne daj mack   itd.  halo ?vem, da  ful inzistirajo, da pratner hodi v  to solo , če   bi potem rad bil v  porodni. men je moj , ko sem mu omenila  materinsko solo reku  ej bejba nisem hodu  v uno solo  rad  pa v to tut ne bom.  je pa bil  pri porodu nic  ga niso vprasali,  ce je bil  v materinski soli.  zdaj, ko sem  v drugic noseca je takoj  mi rekel   draga s tabo bom sel v porodno .
ko enkrat otroka  dobis v narocje   se mi zdi da  vse drugac od knjig in nekih predavanj.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 351
22.1.2010 8:52:39   
divans1
No, sam škodit ti pa tud ne more, ne? Kolikokrat se pa to gre?

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.1.2010 10:36:37   
ninka80
Tudi meni je bila mat. šola, kar nekaj. Preden sem 1. rodila, sva bila oba. Pa nisem izvedela čisto nič novega. Tudi tisto dihanje mi ni nič nucalo pri porodu. Tam mi je babica pokazala, kako naj diham in to je to.
Je pa itak odločitev vsake, ali bo hodila ali ne.

divans1, pri nas v ZD Krško je bila 4. četrtke.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 353
23.1.2010 9:27:26   
emibu
Jutro posavkeuser posted image user posted image

ja res je da škodit ne more,sam mi pa ni neki za hodit če ni potrebe.se strinjam s tisto ki je rekla da otrok je čisto nekaj drugega oz. skrb za otroka kot pri vseh predavanjih in knjigah..

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 354
23.1.2010 15:00:32   
niwci
rek
Kar se šole tiče, mislim da je vseeno prav, da se gre, da se kaj sliši... sploh za tiste ki je to prvič in nimajo nikakršnih izkušenj. Se pa strinjam, da je potem v praksi vse to drugači in se dela z dojenčkom naučiš v "praksi". Priznam, da sem tudi sama že veliko pozabila in nisem odnesla veliko iz teh predavanj, neke malenkosti pa so mi vseeno bile zanimive.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.1.2010 17:30:48   
julka8

živjo posavke!

emibu js mam tut rok maja, in sicer 6.5.

lep dan vsem user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.1.2010 10:57:37   
emibu
ooo Julka finoo! s kje pa si točno?

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 357
25.1.2010 9:08:19   
julka8
emibu, iz kostanjevice sem.user posted image

pa ti?

lp

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 358
25.1.2010 14:38:10   
divans1
A mogoče kira ve, če da občina Brežice tudi enkratno denarno pomoč za novorojenčka??? Vem, da nekatere občine dajo, ne pa vse.

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 359
25.1.2010 15:46:12   
divans1
Kaj pa glede priimka??? Kako dati otroku priimek, če s fantom nisva poročena? Njegov ali moj priimek?user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 360
25.1.2010 15:57:41   
štrumfek
hej
v Brežicah je mislim da 200€
kar se pa priimka tiče... pa ti v porodnišnici poveš kako hočeš da se otrok piše. ali pa na CSD ko bosta šla urejat očetovstvo. naju je Taja prehitela in papirjev še nisva imela urejenih pa sem v P povedala priimek (njegov, ker sem pač hotela da ima njegov priimek) , OČETOVSTVO SVA ŠLA PA UREDIT PO PRIHODU IZ p

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 361
25.1.2010 15:58:46   
štrumfek
aja primek daš tisti ki ga hočeš. svojega, njegovega...ali pa oba... pač poveš kaj želiš

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 362
25.1.2010 16:05:35   
divans1
Kdaj si greš pa to uredit, da dobiš pomoč od občine?

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 363
25.1.2010 16:09:08   
štrumfek
vlogo daš takrat ko greš za prodniško urejat... (oddaš lahko od 60dni pred pdp  če pa tega ne narediš preden se otrok rodi... imaš pa potem časa še 60 dni po rojstvu..)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 364
25.1.2010 16:36:15   
Anonimen
Morda bom zdajle malce nesramna...sem že mamica, v kratkem pričakujem še enega otroka...že nekaj časa vas spremljam, za pisanje pa mi navadno zmanjka časauser posted image

Želela pa bi samo sporočiti EMBIU, da glede na to, kar pišeš tudi na forumu majcice in glede na to, da te tudi na videz malce poznam, da bi glede na tvojo starost in tvoje skorajšnjo materinstvo začela z vseh strani razmišljati malce bolj zrelo.

Ni vse v življenju tako enostavno, nekje jamraš, da se ti ne da učit (pa je srednjo šolo kar fajn naredit, kaj misliš), potem se ti ne zdi pomembno hodit v materinsko šolo (pa boš praktično otrok, ki bo rojeval otrokauser posted image ). Nobena stvar v življenju ni sama sebi v namen, zato ti svetujem, da malce razmisliš in začneš svojo vlogo v življenju igrati malce bolj resno...tudi za dobro tvojega otrokauser posted image

Veliko sreče!

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 365
25.1.2010 19:49:52   
emibu
pozdravljene*

Poglei anonimen...najprej naj ti povem ja mogoče bom res otrok ki bo rojeval otroka,sem pa mogoče veliko bolj sposobna in odgovorna za otroka kot druge mamice ki otroke mečejo v smetnjake in podobno..
vsekakor me ne poznaš,ker če bi me usaj malo nebi pisala takih bedarij...sem dala malo več skozi kot katera 50 letnica!!imam veliko več izkušenj,na žalost veliko slabih zaradi katerih pa nisem slaba oseba! in če že tako napadaš oz. po tvoje izražaš svoje mnenje napiši svoje ime..ne pa svoje "frajerstvo# skrivat pod anonimnim imenom.

in oprosti ampak to da ni življenje enostavno to ti meni?? imela sem očeta alkoholika,na zdravljenju,imela sem vse prei kot lepo otroštvo in pol bo nekdo men da življenje ni enostavno??????!!!!

to da se mi neda učit je velika razlika od tega da se nočem ali da se nebom učila kajne!!!! in se učim...povej pa mi kdo se z veseljem uči!! seveda ti si popolna kajne?? tebi se je vedno dalo učit!! nazadnje si pa oseba z najnižjo možno izobrazbo! pa za informacijo zgleda da ne spremlaš tako dobro ,ker se učim pa tudi zelo zelo lepo oceno sem dobila pri izpitu ki sem ga opravila!!!

glede materinske šole..nisem rekla da mi ni pametno ampak ker imam pač srednjo šolo! + opremljanje stanovanja da bo use tip top ko pride beba in da naredim letnik se mi ne zdi tako pomembno oz. nujno potrebno! imam zelo dobro taščo! še boljšo mami in veliko drugih ljudi ki mi bodo pomagali če kaj nebom vedela!! ker usak otrok je drugačen je osebnost ne pa nekaj ki se naučiš uporabljat!! jst rečm use ob svojem času!

jst ne igram vloge v mojem življenju ampak sem moje življenje! jst živim brez tega da komu grenim življenje brez tega da komu kaj očitam čeprou bi mela mnogim zelo veliko! delam srednjo šolo trudim se pri opremljanju stanovanja in pri tem da bom dobra mami! pri čemer pa leta ne igrajo nobene vloge! zgleda da še ti nisi dovolj odrasla da bi spoznala da ni vse odvisno od let! a je mogoče zakon od kdaj do kdaj moreš bit mami?kdaj si moraš kupit avto?kdaj moraš na fax? kdaj moraš dobit protezo??? NE JIH NI! zato mi jih tudi ti neboš postavljala kajne? imam svoje življenje in to da bom kot otrok imela otroka je moja odločitev upam da se kdaj srečamo pa bomo vidli kdo je bolj /oz bo bolj srečen...s tem ne mislim nič slabega vendar ti samo pokazat da s ev mnogih stvareh motiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 366
25.1.2010 20:15:24   
Anonimen
samo tole: ne sodi, da ti ne bo sojenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
25.1.2010 20:23:39   
emibu
a si s to izjavo mislila na sebe? ali na mene? glede na to da sem otrok ki bo imel otroka oz. glede moje resne vloge v življenju za dobro otroka???

p.s- v življenju treba učasih prei pred svojim pragom pomettuser posted image in usaj s tem se lahko pohvalim da pri mojih otročjih letih uspeva* hvala za pogovor

NAsvidenje*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.1.2010 21:07:16   
divans1
No, no, pomirite se punce....user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 369
27.1.2010 12:00:00   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

se podpišem!

Mene pa zanima, tiste ki ste že rodile v Brežicah. Kako je z dudicami pri novorojenčkih. A jo morem vzet s seboj, jih sploh pustijo,... Ko prebiraš raznorazne forume, vidiš, da je v vsaki P nekaj drugače.

Drugači pa že odševamo dneve. JUPI samo še na 15, teoretično. user posted image

Kaj pa počnete v teh mrzlih dneh? Jaz sem čez vikend malo šla na sprehode, bolj kratke, zdej je pa spet vse zmrznjeno zunaj...
Sicer zame ni lih pravi čas, ampak vseeno upam, da se bomo kdaj zmenile za kakšno kavico in se malo spoznale tudi v živo user posted image
Kot veste sem priseljena v te konce in mi je včasih prav malo dolgčas, ker nikogar ne poznam...

Pozdravček!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
27.1.2010 12:10:15   
Crystall
Niwci ... držim pesti, da kmalu držiš svoje bitjece v rokah user posted image  

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 371
27.1.2010 12:13:28   
štrumfek
niwci jaz nisem rodila v Brežicah, ampak je pa _melody_ in je mela dudiko sabo, in Sara jo je lahko imela. tako da jo lahko komot sabo vzameš. želim ti pa čimhitrejši in čim manj boleč poroduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 372
27.1.2010 12:15:30   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: niwci

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

se podpišem!

Mene pa zanima, tiste ki ste že rodile v Brežicah. Kako je z dudicami pri novorojenčkih. A jo morem vzet s seboj, jih sploh pustijo,... Ko prebiraš raznorazne forume, vidiš, da je v vsaki P nekaj drugače.

Drugači pa že odševamo dneve. JUPI samo še na 15, teoretično. user posted image

Kaj pa počnete v teh mrzlih dneh? Jaz sem čez vikend malo šla na sprehode, bolj kratke, zdej je pa spet vse zmrznjeno zunaj...
Sicer zame ni lih pravi čas, ampak vseeno upam, da se bomo kdaj zmenile za kakšno kavico in se malo spoznale tudi v živo user posted image
Kot veste sem priseljena v te konce in mi je včasih prav malo dolgčas, ker nikogar ne poznam...

Pozdravček!

jaz tudi =) drugače sem iz NM ... tako da družba prav pride user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 373
27.1.2010 12:17:43   
štrumfek
aja punce sej sploh povedala nisem jaz sem drugače pisala pod up imenom Mateja4 vendar mi je ta nekaj nagajal... in nisem dobivala nobenih ZS-jev zato imam zdaj durugo up ime..... tko da vsaj veste kdo sem user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 374
27.1.2010 12:35:06   
julka8

živjo!

dans je pa lep danuser posted image sončeeeeeeeekkk!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa sam zanima, čeprav je o tem že neki pisanega, ampak kako je kaj z obiski v porodnišnici brežice? kakor vidm so v teoriji bol mal, a je v praksi tut tako? sej verjetno zelo paše met mir (nevem, ker sem prvič user posted image ), sam kak obisk je pa zlo fajn metuser posted image

lep danuser posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?