|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
27.1.2010 12:48:03   
niwci
Hvala...komi čakam na to štručko user posted image

Mene tudi zanima glede obiskov?

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 376
27.1.2010 12:50:30   
ninka80
oj,
dudika...sem jo 2. imela s sabo in sem jo mali dala, ker je imela močan sesalni refleks. Pa ni noben nič rekel.

obiski...novembra so bili omejeni na samo 1 osebo ( v sobi), v skupnem prostoru pa ni bilo panike.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 377
27.1.2010 15:05:48   
emibu
mislim da so bili omejeni na 1. zaradi gripe kajne? drugače pa a so časovni določeni tko po urah kdaj so obiski? po kolkih dneh pa greš domov 3? mogoče prei? a ponoči ga odnesejo v drugo sobo ali je v posteljici ob tebi? jaz bi rajš vidla da bi bil zraven...pa kako je potem z dojenjem? še nekaj me zanima...a ste nastavke za dojenje uzele v P? oz. ste jih uporabljale? mene je malo strah ker pri več mamicah ki so dojile sem opazila oz. so mi poveale da so imeli isto krvave dojke razpokane ittd. ker so deteca preveč vlekla...

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 378
28.1.2010 10:06:08   
divans1
Glede na to, da imaš novorojenčka skoz pri sebi čez dan, a potem ga morš že prvi dan tudi že sama previjat in oblačit???? Zakaj pa dudo?? A ni bolš, da ziza?user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 379
28.1.2010 10:21:09   
štrumfek
hej

ja seveda  je boljše vendar naprimer Taja je hotla skos zizat... iz bradavic mi je kri tekla... tako da je potem sestra sama rekla naj ji dudo dam ... jaz sem jokala ko jo je blo treba podojit.... groza kako to boli če maš tko poškodovane bradavice. Potem sem mojga poslala po nastavke za dojenje (jaz sem mela aventove) in je bilo bistveno bolje... še vedno je bolelo samo dosti manj....

odpust iz P v novem mestu je 3 dni (če rodiš do 12) in 4 dni (če po 12) v Brežicah je pa 4 dni (če do 12) in 5 dni če po 12

prisotnost otroka v NM ga imaš skos pri sebi v Brežica ti ga dpeljajo čez noč (če hočeš ga imaš lahko pa tudi pri sebi) čeprav je kar fajn če ti ga odpeljajo... ker si ti zmatrana in rabiš počitek... jaz sem jo mela v NM skos tzraven in sem v 3 dneh v P svapa vsega skupaj 3h. ker mala je čez dan pančkala pooči sem jo pa nosila.... pa še šivana sem bila in sem se že tako komaj premikala...vglavnem čist izmučena sem bla in sem komaj čakala da pridemo domov da sem vsaj malo spala in jo je dragi nosil.... če se pa ve ok počutite in dete ponoči spi vsaj tiste 3 urce med dojenjem jih pa le imejte ob sebi :)
aja če ti dete odpeljajo je tam od 21 do 5 zjutraj

preoblačiš ga pa v NM že prvi dan sama... v Brežicah it pa mislim da šele drugi ali tretji dan pokažejo... (odvisno tudi od tvojega počutja)

madonca sem se razpisala user posted image

upam da je kateri kaj pomagalo

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 28.1.2010 10:23:11 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
28.1.2010 11:13:23   
divans1
Štrumfek, najlepša hvala, vse to so zelo koristne informacije....user posted image

A tale nastavek daš potem na bradavico in tamali potem direkt ne vleče bradavice, ne?

Veš kaj mene skoz "skrbi"? Kako bom jst to preoblačla, ko je še tko mičkeno? A je težko? Sej ponavadi so take majčke oz bodiji z gumbki ali pa na preklop, da je lažje, a???

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 381
28.1.2010 11:28:01   
štrumfek
 v bolnici imaš "mako majčke" ( to je taka majčka da se zaveže ob strani ) pa pajacek... doma si pa kupi bodiye na preklop ti bo najlažje. od začetka je  mlo čudno ja.... se kar bojiš da boš tisto malo bitje polomuuser posted image ampak se hitro navadiš brez skrbiuser posted image

nastevek je silikonski in si ga daš na bradavico in user posted image potem preko nastavka sesa ....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 382
28.1.2010 11:53:01   
divans1
A potem v času bivanja v porodnišnici, ti oni dajo majčke in pajacke za oblečt, ni treba da maš svoje oblekce???

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 383
28.1.2010 12:42:26   
štrumfek
ne ne v prodnišnici imaš njihove pajacke. one ti dete vsako jutro odpeljejo umijejo in preoblečejo... ti potem samo previjaš... pa če se slučajno pobruha, polula... imaš tam dodatne pajacke in majčke da ga lahko komot čez dan preoblečeš. Ti imaš sabo (oziroma ti nekdo prinese) za tisti dan ko gresta domov

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 384
28.1.2010 12:58:13   
emibu
štrumfek hvala za informacijeuser posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 385
28.1.2010 12:59:32   
štrumfek
ni za kajuser posted image ve kar vprašte če vas kaj zanima .. vam z veseljem pomagam

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 386
28.1.2010 13:04:05   
ninka80
Štrumfek, jst sem rodila novembra v Brežicah, pa sem imela tamalo skos pr eb. Ker so tudi oni sedaj novorojenčkom prijazna P. tudi ponoči je bila z mano. Rihtaš jo tut sama.Če pa kej rabiš ti pa sestre pomagajo. Je to na novo, ker ko sem 1. rodila (nov 2007), so ga imele tam čez noč).

zizanje...je dobro, ampak ne skos, sploh 1. ne, ko so še bradavice bolj občutljive in jih imaš kmalu razpokane.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 387
28.1.2010 13:07:58   
divans1
Kolikokrat na dan ga je pa treba previti? user posted image Joj, kak vprašanja mam, ne????

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 388
28.1.2010 13:10:39   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: ninka80

Štrumfek, jst sem rodila novembra v Brežicah, pa sem imela tamalo skos pr eb. Ker so tudi oni sedaj novorojenčkom prijazna P. tudi ponoči je bila z mano. Rihtaš jo tut sama.Če pa kej rabiš ti pa sestre pomagajo. Je to na novo, ker ko sem 1. rodila (nov 2007), so ga imele tam čez noč).

zizanje...je dobro, ampak ne skos, sploh 1. ne, ko so še bradavice bolj občutljive in jih imaš kmalu razpokane.

ja no tole pa nevem... kolegica je rodila 28 septembra in so ji ponoči malo odpeljali... očitno je to čist novo

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 389
28.1.2010 13:12:59   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Kolikokrat na dan ga je pa treba previti? user posted image Joj, kak vprašanja mam, ne????

ponavadi previješ predno je... se pravi tam na 3 ure...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 390
28.1.2010 13:16:19   
ninka80
štrumfek...ja novo. So moral do decembra to izpeljat, da so dobili certifikat Novorojenčkom prijazna P. Je blo pa meni tudi bolj všeč, ko so ga ponoči vzele, da sem se malo spočila. Ampak je tud zdej šlo. Sem rodila ponoči, tko da sem jo dobila šele zjutraj. Smo bile 3 v sobi, in sta naslednjo celo noč jokala (moja in še fantek zraven).user posted image user posted image Pol sva pa sami ostali, k so šle cimre domov, je bil pa luksus vsaj ponoči. Sem pa pogrešala čvek čez dan, pa da ti nekdo malo pogleda, da greš na WC, pod tuš...

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 391
28.1.2010 13:20:18   
štrumfek
ja to kar se počitka tiče je res... jaz bi bila takrat presrečna če bi mi jo kdo vsaj za kako urco vzel da bi se sam mal naspala... pa pr men je bil še ta problem da sem mela prvi pa pol druzga dneva super cimro,... potem sem pa novo dobila in je ženska pri luči spala ker jo je bilo drugače strahuser posted image user posted image user posted image in tako sem še slabš spala (oz počivala) še tiste par minut ko je mala spala . no ampak smo preživeliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 392
28.1.2010 13:22:58   
ninka80
ja, fajn je če imaš "normalno " cimro, da ti ni dolgcajt, pa da oročka mal popaz. Ja, za nami je že, pa bomo šli še kdaj tja pogledat, kajne?user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 393
28.1.2010 13:27:00   
štrumfek
ja to pa user posted image vsaj še enkrat user posted image user posted image
in iz kje si ti če ni skrivnost? zato ker sem jaz tud iz Krškega... (no priseljenauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 394
28.1.2010 13:29:55   
ninka80
Tut jst priseljena, v Brestanico.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 395
28.1.2010 13:30:55   
štrumfek
aa Lepo user posted image Gremo večkrat na Ribnik na kako fajn kosilouser posted image user posted image
jaz sem pa drugače iz Velike vasi

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 396
28.1.2010 13:35:42   
divans1
Ojojjjj, kaj vse me še čaka... hahahahaha....user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 397
28.1.2010 14:36:25   
divans1
V mesecu marca nameravava z mojim it v materinsko šolo v Brežice. Pa me zanima, a se je treba to kaj prej prijaviti?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 398
29.1.2010 15:38:09   
niwci
štrumfek ful koristnih informacij si podala, tko da res hvala, bo marsikaj prišlo prav. user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 399
30.1.2010 12:01:03   
emibu
Štrumfek-mislim da je najbolje da se zaposliš kot svetovalke bodočim mamicamuser posted image user posted image
še tukaj bi rada uprašala ali boste prale z mehčalcem? oz. perete otroška oblačilca z mehčalcem? in Koliko časa pred porodom ste oprale..preprale in pripravile oblačila?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?