|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
11.1.2010 13:12:15   
divans1
Kam se odpelješ??? Direkt zadaj na oddelek greš!!!user posted image

Jst mam 22.05.rok!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.1.2010 20:21:57   
ninka80
Mala 2001, jst sem sina rodila pred 2 leti, pa še ni blo tega. Do decembra letos so mogli to začet izvajat, sem rodila novembra in sem imela malo skos pri sebi, razen med otroško vizito ti jo odpeljejo.

klistir... mene ni nič hudo šraufalo, je resnično pasalo se spucat, ker sem bla zadnje mesece full zaprta, pa še popadke pospeši. Boli pa nič ne.

niwci...ja počas te bo začelo vse bolj matrat, pa se ti zdet, da to je to, pa še ne bo. KO bojo ta pravi, boš res vedla, sam večina jih je takrat že v P.....ko greš rodit, greš pa kar na oddelek, pa tam poveš, da maš popadke, oz. karkoli...

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 327
12.1.2010 7:47:10   
Crystall
Punce, držim pesti, da bo šlo vse po načrtih in da boste kmalu držale svoje sončke v naročju user posted image user posted image user posted image

Prvikrat sem mamica in uživammmm v tej vlogi user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 328
12.1.2010 10:08:42   
divans1
Hvala Crystall!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 329
12.1.2010 10:17:06   
niwci
jupi..še ena nova. Dobrodošla emibuuser posted image user posted image user posted image

Zgleda da se je tema spet malo zbudila.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 330
12.1.2010 11:45:54   
divans1
Ja, dobrodošla emibu!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 331
12.1.2010 13:49:43   
mišk
Epiduralna: Pred dobrima dvema letoma sem jo imela v Brežicah. Rodila sem v ponedeljek popoldan in ni bila za plačat. Moraš pa prej, nekje v 35.-38. tednu na sestasnek z anesteziologom, kjer dobiš za podpisat neke papirje. Če hočeš EA, moraš to povedat takoj, ko prideš v porodnišnico.
V drugo sem rodila v NM (tja sem šla ravno zaradi 24/7 ea), kjer sem rodila brez kakršnihkoli protibolečinskih sredstev, ker je blo že za vse prepozno.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.1.2010 13:30:51   
emibu
mene pa zanima ali gre lahko v brežiški bolnišnici tudi kdo drug s tabo not npr. mami namesto partnerja??

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.1.2010 13:31:09   
emibu
k greš rodit seveda sem pozabla napisat=)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.1.2010 17:14:22   
ninka80
emibu, po moje, da lahko. Sej ne rabiš nobenoh papirjev kazat, kdo je s tabo.

o, mišk, kako ste kaj?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.1.2010 14:27:42   
mala2001
Moja sestrična je rodila v brežicah in je bila z njo njena sestrična.

Drugače pa jaz osebno ne bi vzela s sabo nobenga drugega, kot svojga moža. Se je že prvič izkazal!

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.1.2010 14:38:41   
divans1
Jaz tudi, samo mojega fanta, zdaj pa še posebej, ko je vse prvič!!!!!!!

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 337
16.1.2010 14:59:14   
niwci
S seboj lahko vzameš kogar koli, samo da se boš ti počutila vredu. Jaz osebno si želim zraven samo partnerja, če bi bile okoliščine drugačne, bi pa mogoče razmislila tudi o kom drugem.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 338
16.1.2010 16:55:37   
RENY19
ojla bodoce mamice in mamice.   vidim  da ste odprle tole temo in  se fajn razpisale tak je treba. ve vse ste pred mano ... jaz pridem za v porodno na vrsto sele septembra to leto.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.1.2010 19:23:53   
emibu
jaz glede na to da je občutljiv na kri in te stvari povru še slabo srce astma... ne hvala nočem da ga oživljajo tam notri...uzela pa bom sabo svojo mami ki je moja največja prijateljica in zaupnica in me tudi najdlje pozna zato bo najbolj vedela kako mi poskušat pomagat v določenih trenutkih...

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 340
16.1.2010 20:29:12   
smuki
Ojla!
vidim, da se pogovarjate o tem, kdo bo šel z vami...
Jst imam hecno zgodbo.. rok imam proti koncu februarja, vendar se že od začetka nekek pogovarjamo, da bo šla z menoj moja sestra. Moj tudi ne prenese najbolj pogled na kri in na vse kar je povezano z bolečino... in se enkrat s sestro pogovarjamo po telefonu, tema - porod, pa je vprašala, če res ne bo šel zraven, pa je on samo rekel, da če hoče gre lahko ona z menoj... ona pa itak takoj prijela. Men je skor vseeno, sam da je nekdo z menoj. Pa rok imam v bistvu na sestrin roj. dan, pa še med. sestra je, tako da bomo verjetno kr šli v to varianto.
Čeprav zadnje čase razmišljam bolj v tej smeri, da ko bom šla v porodno, da bi šla sama... ne vem...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 341
17.1.2010 13:24:01   
niwci
smuki to bi blo pa lepo darilce za tvojo sestro, če se bo izteklo kot je začrtano user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 342
17.1.2010 14:11:19   
divans1
Punce, iz česa so narejeni nadomestki za materino mleko, to je prah...???user posted image

Kako ste se pa ve kaj odločale glede 3D UZ, če je bilo na morfologiji vse ok, ste vseeno šle na 3D?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 343
17.1.2010 15:47:07   
niwci
Mi se za 3D nismo odločli. Sej je lepo za videt, drugega pa mislim da ti nimajo kej dosti več za povedat, če je bilo na morfologiji vse OK. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
17.1.2010 16:28:10   
divans1
Kaj pa glede mleka? A to je že gotovo al ga morš s čim zmešat? Firbec me matra....

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.1.2010 13:36:05   
niwci
Kolikor vem je mleko v prahu in ga zmešaš z vodo. Če je to to, kar te zanima.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
19.1.2010 12:09:19   
ninka80
OJ,,
punce tut moj ne more videt krvi, pa bolečina, bože ne daj. In je pri 1. user posted image kar dolgo časa govoril, da ne bo šel. Potem se je pa v zadnjiih mesecih premislil, in je bil pri obema zraven in totalno navdušen. Itak stoji pri tvoji glavi, pa ne rabi nič gledat, kaj se "spodaj" dogaja.user posted image Tko, da zdaj vsakemu razlaga, da to pa moraš bit zraven.user posted image A prej, ni variante da bo on šel.

Mleko ...ja, je v prahu n ga samo zmešaš s toplo vodo.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 347
19.1.2010 12:43:47   
divans1
Hvala za odgovor! user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 348
21.1.2010 7:57:17   
divans1
Punce, kako je kaj z materinsko šolo v Brežicah? Jst bom jutr dopolnila 5 mesecev, baje da se gre okrog 7. meseca, hodi se pa v zdravstveni dom?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 349
21.1.2010 21:00:48   
emibu
a lahko neki uprašam mogoče bo glupo zvenel sam zka grete use u materinsko šolo????kok ao men usi rekl nč od materinske pa tm do knjig ne pomaga ker to le ni igrača z navodili pač pa otrok in usak je drugačn kar pomen da se morš use naučit sproti seveda s pomočjo (babce itd...) no razn glede dihanje pa tega pri porodu je fino
sm mogoče kj spustila???

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?