|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
30.1.2010 14:18:30   
niwci
Jaz sem oprala oblekice kake 3 mesece prej oz ko sem jih dobila in nisem uporabila mehčalca. Sicer ga nekateri praški že vsebujejo. To presodiš sama kaj se ti zdi. Sicer pa vidiš tudi potem kako dojenček prenaša na koži.

Mene pa zanima, če te nastavke za bradavice dobiš v porodnišnici, če bi jih slučajno rabil ali je fino da jih imaš kar s seboj? Jst jih nisem nabavila, ker so svetovali da je nepotrebno in da viš potem če jih potrebuješ,... samo ko zdej berem vaše izkušnje imam pa pomisleke?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 401
30.1.2010 15:52:03   
divans1
Kolikor jaz vem, je najboljše, da jih imaš kar s sabo. Kje se pa to sploh kupi?? Na koliko stopinj pa perete te mičkene cotke? Aja, pa še enkrat sprašujem glede materinske šole, se je treba prej prijaviti????

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 402
31.1.2010 13:52:13   
niwci
Za brežice ne vem kako je z materinsko šolo, ker sem hodila v KK. Tuki se ni bilo treba nič prijavit. Vseeno raje pokliči pa vprašaj.

Cotke pa sem oprala na 40. Čene poglej na etiketi user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 403
31.1.2010 14:44:18   
divans1
Kje se pa kupijo ti nastavki za bradavice?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 404
31.1.2010 15:27:00   
štrumfek
heej

nastavke
imajo v baby centru, pikapolonici... (v P jih ne dobiš.. jih moraš imeti seboj)

cotike sem jaz oprala kake 2 mesca prej... sem pa vse že od začetka z mehčalcem prala in Taja ni imela nikoli kakršnih-koli težav

materinska ne rabiš se prijavljat samo tja greš

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 405
31.1.2010 16:39:37   
divans1
Hvala štrumfek!!!! user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.2.2010 9:58:45   
emibu
user posted image za odgovoreuser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.2.2010 10:09:29   
julka8
dobr jutr!

najprej hvala za vse odgovore!user posted image user posted image

zanima pa me samo ali se da it na ogled porodnišnice (brežice) če ne hodiš tja v materinsko šolo? v šolo bom šla v nm, tam baje je nek ogled, sam zaenkrat se še nism odločla a bi šla v brežice al nm rodit??user posted image user posted image user posted image ve grete vse u brežice?

lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.2.2010 10:21:28   
divans1
Jst bom šla v Brežice. user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.2.2010 10:25:20   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: julka8

dobr jutr!

najprej hvala za vse odgovore!user posted image user posted image

zanima pa me samo ali se da it na ogled porodnišnice (brežice) če ne hodiš tja v materinsko šolo? v šolo bom šla v nm, tam baje je nek ogled, sam zaenkrat se še nism odločla a bi šla v brežice al nm rodit??user posted image user posted image user posted image ve grete vse u brežice?

lep dan še naprejuser posted image

nevem če greš lahko v B samo na ogled P... pokliči in se pozanimaj... v NM je v sklopu materinske š tudi ogled porodne sobe ja. Jaz sem šla prvič rodit v Nm, samo drugega bom pa (ko bouser posted image ) šla sigurn v B ker imam z nm slabe izkušnje. Pa ne mislim na sam porod...v porodni so vsi krasni... svaka čast... samo na oddelku je pa druga zgodba....
Tako da v drugo gotova B

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.2.2010 10:32:06   
emibu
brežice..že zaradi tega ker mi je najbližje in imam skos občutek da bom zamudila tak da preučujem bližnjice do brežicuser posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.2.2010 11:47:46   
ninka80
Sem obakrat rodila v B, pa nisem šla nič tja gledat, sploh ne vem, če je to možno. Itak nič posebnega: ena sobica z dvema posteljama na eni strani , na drugi pa stvari, ki jih potrebujejo, da poštimajo user posted image .  Sem bila pa resnično fullllllllllllll zadovoljna in v porodni (sem bla itak ful malo notri), kot tudi na oddelku. Osebje tam mi je vrhunsko. Tko, da naslednjič B zopet vabijo.user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.2.2010 15:48:00   
niwci
Jaz bom tudi šla v B ker mi je najbližje in sem zadovoljna z njihovim delom. 

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 413
1.2.2010 16:29:15   
julka8
sej mene tut bol vleče u brežice...glih zarad odnosa osebja, sej "sistem" je verjetn vsepovsod približno enak (kolk časa si notr, obiski, delež pomoči od osebja k ti zihr na začetku prov prideuser posted image user posted image )... ma za ogled sm mislna zato k komi vem kje je ta porodni oddelek v bolnici...user posted image
drgač mam pa tut js bližje do brežic, edino dohtarco mam pa v nm..user posted image

lep danuser posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.2.2010 14:15:56   
emibu
sam res zakaj pa so ti ogledi a ni princip sobe ponavadi enak??al zrd tega mogoče kak je urejen al očisščen al česa tazga??

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 415
3.2.2010 9:43:51   
štrumfek
ahjooj... seveda ne... očiščen je vsepovsod enak....  sej mora bit vsepovsod vse sterilno.... tudi postavitev sobe je vsepovsod enaka (približno) samo ti ogledi so zato da si pač bodoče mamice ogledajo porodno sobo in se malo seznanijo z instrumenti v njej... Ker ti vse lepo pokažejo in ratložijo. od tople posteljice za dojenčka, do vseh pripomočkov ki jih med samim porodom potrebujejo.... fajn zadeva

je materinska šola ena taka  fajn stvar ki te še dodatno pripravi na sam porod (ti vse razločijo kako pa kaj) in na bodčega družinskega člana. Še posebej je fajn za tiste ki boste (smo) prvič mamice... jaz sem prvič bila, pa v tadrugo bom tut.
Pa moj user posted image je tud bil zraven... in dobil potrdilo da lahko prisostvuje k porodu... sicer je potem zamudu ker je bilo vse taaako hitr ampak vseeno.. (ga bo pa za drugič uporabuuser posted image user posted image )

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 3.2.2010 9:44:37 >

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 416
3.2.2010 9:56:16   
julka8
dobr jutr!user posted image
ja štrumfek dobr si zacilalauser posted image user posted image glede obiska porodne sobe. šola pa tut upam da bo fajnauser posted image

lp

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.2.2010 10:05:23   
štrumfek
ja velik koristnih inf. zveš... sploh glede poteka poroda... sploh če je to prvi user posted image
sej pr tebi po pa tud kmal user posted image boš vidla kok hitr bodo 3 mesci okol... madonca  Taja bo v petek že pol leta stara.. pa se mi zdi ko da je blo včerej..

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 418
3.2.2010 10:27:18   
julka8
ja hitr gre, sploh k mam tko na začetku maja rok... že zdej nevem kam se je cajt obrnuuser posted image no sicer pa mam zdele še povno opravka s faxomuser posted image user posted image

lep dan še naprej, sploh k se mal sonček kažeuser posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 419
3.2.2010 12:27:34   
niwci
Jaz sem tudi hotela it na ogled porodnišnice, da bi se malo bol znašla, samo sem bila v materinski v KK in niso imeli organiziranega ogleda. Je pa verjetno kar pomirjajoče, če si že malo seznanjen, sploh za nas ki je prvič, ja. Ma zdej smo itak že na koncu in bo kar bo. Bomo bol izkušeni za v tadrugo user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.2.2010 12:33:26   
emibu
Pomoje bo usj pri men med porodom use druga šlo po glavi k ka je okol mene v sobi razn kašne inekcije za manj bolečineuser posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.2.2010 13:07:19   
štrumfek
emibu ja verjetno res samo useen je fajn da določene stvari veš in izveš... vendo zna kaj prov prit. K v materinsko si šla? pa če ni skrivnost.. koliko si stara?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 422
3.2.2010 13:08:57   
emibu
v materinsko še nisem šla pa tut nevem če bom šla..stara16

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 423
3.2.2010 14:14:03   
divans1
Jst bom pa šla v materinsko v Brežice in sicer marca, kumi čakam, bi rada zvedela čim več koristnih informacij!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 424
3.2.2010 19:07:26   
divans1
A je kira bla na testu glukoze 100 g???

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?