|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: spodnjeposavska
30.12.2009 11:35:00   
niwci
Še eno vprašanje za tiste, ki ste rodile v Brežicah. Zanima me ali ste dobile nekakšen paket, ki ga dobi vsaka porodnica? So se  user posted image na forumu nekaj pogovarjale, pa me zanima ali je to tudi v praksi. Tu je še povezava:
http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=38

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 301
1.1.2010 7:56:14   
Crystall
Niwci ... držim pesti, da bo to leto zate briljantno user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa jaz sem dobila tako rozasto škatlo z vzorčki, reklamami v novomeški porodnišnici. Super je tale paketek user posted image

Moje POSAVKE ... NAJ BO LETO 2010 ENOSTAVNO NAŠE ... NAJBOLJŠE in NAJSREČNEJŠE user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 302
3.1.2010 19:33:01   
ninka80
Srečno in zdravo z  našimi sončki v letu 2010!!

niwci, držim pesti. Kdaj imaš točno rok?
Ja, v Brežicah sem dobila tisto rozasto škatlo z reklamnimi vzorčki.......... mi je bila vsebina pred 2 leti bolj všeč, kot sedaj.

Mi smo super. Mala pridno je in spi.

pa ostale, kako ste kaj??

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.1.2010 13:07:18   
niwci
crystall in nika hvala.

Rok imam 11.2. Včeraj smo bili na pregledu in zgleda da je vse v redu, tiste napakice na črevesu očitno ni bilo več, upam da je bila nazadnje samo taka čudena situacija in da je to blo to. Smo pa izvedeli, da bomo imeli user posted image . Je bil moj končno tako srečen, ker ga je to zelo martralo, da ne ve spola. Potem je pa itak takoj vsem sčvekal user posted image

Lepo se imejte in upam da vas ni preveč zamelo, ko že par dni zaporedoma samo sneži.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.1.2010 13:23:34   
divans1
No, da se še jst malo pohvalim. Sem iz okolice Brežic, rok pa imam 22.05.2010. Sem pa bila včeraj na morfologiji pri dr. Kočnarjevi, kjer so mi še enkrat potrdili, da nosim fantka in da je vse v redu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.1.2010 19:01:24   
divans1
Mene pa še nekaj zanima. Kako je z epiduralno v Brežicah?  Se lahko za njo odločiš kadarkoli (moja sodelavka se je šele med porodom, ko več ni zdržala hudih bolečin), ali se zna zgoditi tudi to, da anesteziologa ni in je ne moreš dobiti??? Najlepša hvala za odgovor!!!!user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.1.2010 20:57:38   
Nepoznana
Ojla Posavke!

Dolgo se že nisem nič javila - ni bilo ali časa ali pa volje user posted image .

Moja deklica je že stara že tri mesece pa pol, danes je bila prvič cepljena in je pogumno prestala user posted image . Drugače je pa pridna in čedalje bolj uživamo, sploh zdej, ko se odziva, smeji in na veliko pogovarja.

Tudi jaz vsem želim vsega dobrega v novem letu, veliko zdravja vam in vašim sončkom!

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 307
8.1.2010 9:45:53   
niwci
Nepoznana le po da si se oglasila. Verjamem da imaš zdaj polno dela in da uživate v vsakem trenutku z vašo deklico. user posted image user posted image user posted image

divans lepo da se nam pridružuješ. In čestitke tudi tebi! user posted image user posted image user posted image Kako je z z epiduralno v Brežicah, pa ti ne znam povedat, ker nisem šla na noben razgovor. Vem pa da je brezplačna in da je ni mogoče dobiti 24h na dan. In kolikor vem, jo moraš dobiti nekoliko prej, ker sem že slišala, da je bilo med porodom za nekatere ki so jo želele žal že prepozno in so morale roditi brez nje... Mogoče ti bo katera druga znala bolje povedati, drugači pa je najbolje da kar pokličeš v porodnišnico in se zmeniš.

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 308
8.1.2010 11:50:30   
RENY19
ojla posavke.  kuker  sem jaz slisala je epiduralna  samo ob cetrkih v brezicah nisem pa ziher tko sem slisala od ene mamice, ki je pred kratkim rodila.  je katera iz nase okolice , ki bo rodila  septembra ?

lp reny

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 309
8.1.2010 12:00:46   
ninka80
oj, mamica in nosečke!!

Mi se imamo super. Otroka rasteta ko kopriva za plotom.

Epiduralna...morš prej na"sestanek" z anasteziologom, pa dobiš jo, če je a. v službi in prost.

niwci...še malo.....user posted image user posted image pa super, da je vse OK.

Nosečke uživajte s trebuščki, mamica pa z dojenčki.

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 310
8.1.2010 12:57:23   
divans1
Oooo, to je pa sranje, če ni skoz na voljo, ne???user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 311
9.1.2010 10:17:52   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Oooo, to je pa sranje, če ni skoz na voljo, ne???user posted image

Ja zato hodijo zdaj v NM, sam je os septembra naprej za plačat. Mislim da 200 EUR, je pa na voljo 24h/dan.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 312
9.1.2010 10:30:00   
Crystall
Ja jz sm šla v nm - in je bilo za plačati 180 eur!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 313
9.1.2010 14:32:23   
divans1
A v Brežicah je tudi za plačat?

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 314
9.1.2010 20:38:55   
mala2001
Jaz sem iz okolice Brežic in bom rodila septembra.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.1.2010 9:36:49   
niwci
OOOOO še ena se nam je pridružla. Dobrodošla mala!

Kolikor vem, divans, je v Brežicah ravno zato zastojn, ker ni vedno na razpolago.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.1.2010 10:41:01   
mala2001
Js sem jo mela pred 4 leti v Brežicah in sem jo morala plačat 40.000 sit, kjub temu, da so mi jo popolnoma odklopili proti koncu (vsaj takrat smo mislili da je blizu konec...user posted image ), kolikor vem je pa bila vedno na razpolago, ker so imeli po enega anesteziologa vedno dežurnega.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.1.2010 13:02:51   
divans1
Kako je pa kaj s klistirjem v Brežicah? Dobiš mogoče kakšnen sirup za odvajalo, ali je še vedno prisotna tista klasična varianta "šlaufek v rito"???

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.1.2010 16:47:58   
ninka80
divans...klistir je ševeno klasičen...šlaufek....
pa na novo je, da imaš otročka skos pri sebi.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.1.2010 20:05:25   
divans1
Joj oprostite punce, ker taka smešna vprašanja postavljam, ampak vse to je novo zame in me pač zanima veliko stvari, za katere sem čisti laik. Kako pa poteka ta klistir s šlaufom???user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.1.2010 9:24:58   
mala2001
divans1  Šlaufek v rito, napolnijo te s toplo vodo, potem počakaš, da se v tebi vse lepo premeša in ko te prime moli boga, da si blizu wc-ja....

Ali so po novem v Brežicah otroci z mamico tudi ponoči?  Pred 4 leti so bili samo čez dan... Me pa kar zmrazi, ko se spomnim porodnišnice.... Mam verjetno fobijo....

Joj, kako se mi vlečejo dnevi do prvega pregleda.... 27.1.

< Sporočilo je popravil mala2001 -- 11.1.2010 9:25:26 >

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.1.2010 9:49:27   
divans1
Men tud ni nč prijetno, ko se spomnim na bolnišnico....user posted image user posted image user posted image user posted image Sam tolažim se s tem, da bom dobila najino štručko, pol bo pa vse pozabljeno!!!!

Ej a to kej boli klistir?

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.1.2010 9:56:38   
mala2001
Boli ravno ne, prijetno tud glih ni, šraufa te kot pri driski....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.1.2010 12:21:29   
niwci
Poleg vseh bolečin pa še to šraufanje od klistirja user posted image

Jst pa ne vem. Zdej sem že dva večera zapored ko sem se odpravila spat začutila lažje bolečine v spodnjem delu trebuha, kot pri menstruaciji. A so to mogoče že kakšni znaki lažnih popadkov? Ali sem samo tok živčna in si kar neki predstavljam. Danes mesec imam rok in me mogoče že malo preganja.
Kam se pa odpelješ potem v Brežice v porodnišnico oz kje greš noter ko greš rodit? Imam tudi jaz malo bol čudna vprašanja user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.1.2010 12:34:25   
emibu
hei hei

naj se vam še jst pridružim sem iz okolice krškega bolj natančno (mrčna sela)
me pa zanima e ima katera rok v maju??
lep dan želim*

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?