Dajadada
|
Erna, 45€. No mene tud eno znamenje skrbi, ki mi je zraslo med nosečnostjo. Bom šla kar do svoje zdravnice, da mal pogleda (bo vsaj zastonj). Urla, lepo je spet tebe brat . Mislim, da v parih mesecih nis napisala tok postov kot zdele v par dneh . Uživajte v čateških. Anja, glede živalce...če si jo tudi vidva želita, pol ja, če ne, je jaz ne bi nabavla. Se strinjam s Kati. Itak boš mogla ti skrbet za njo, tako da premisli, a ste zreli za to. Tinaaja, noga ok? Draja, juhuhu, še malo, še malo. Komaj čakam, da izvem, kaj boste pestovali. Hana, to je bil pa res podvig. Bravo, bravo . Knjigice, so zakon...ampak pri tem vremenu jih nekako nimamo časa brat. Naš je itak sam za poganjalec-avto (doma), poganjalec-kolo in žogo. Ko smo doma, se mi zdi, da večino časa jemo , mogoče kej narišemo, zlagamo kocke, postavljamo avte v kolono, predvsem pa norimo po stanovanju - brez žoge ne gre. TV - no go...kar je sicer ok, sam bi vseen kdaj pa kdaj pasal, da bi 10 minut na kavču sedel. zdej smo mu kupil en junior mehanik set in šraufa, šraufa, šraufa - še najraj kar tam kjer ni teba. Ni kej, pri nas imamo prave fante. Ajd, dost me mate.
|