tinaaja
|
Sibil, vse smo pretresene nad vaso izgubo in globoko socustvujemo. Sploh si ne morem predstavljat bolecine, ki jo custis, ker zame je bilo noro ze, ko sem morala prekinit nosecnost, kar je pa neprimerljivo s tem,da zgubis otroka, ko si ga tolikokrat objel, poljubil, skrbel zanj, vsi spomini Obcutki, ki bodo prisli bodo verjetno varirali od tistih, saj bo do obupa, jeze, ko bi tulil na ves svet... Ce zmores cim vec govori o tem, z mozem, starsi, prijatelji, vsakim, ki bo priravljen poslusati. Zal odgovora na "zakaj" ne bo in ko sem mami povedala za Patrika, je rekla, da si ze nasla odgovor, ko si napisala, da je bilo ocitno tako namenjeno. Naj ti povem, da je moja mami izgubila dve hceri, 8 let in 3 dni stari, tako da se predobro pozna tvojo bolecino Tezko je razumeti,da mora katerikoli otrocek postati angelcek, ce se sploh da razumeti. S casom se da samo nekako sprejeti. Kako je Lukas? Koliko razume, kaj se je zgodilo? zate, moza in Lukasa! Imate zdaj zelo posebnega angela varuha. Ce lahko kakorkoli pomagam, povej.