tinaaja
|
Hojla, vrtec ja... pri nas je steklo vse brez vecjih problemov. vzgojiteljica gut, pomocnica pa super - brina jo je objela prvic, ko jo je videla , cist jo je posvojila. Vceraj je ze spala tam. je pa zanimivo, da so tukaj pri nas bolj za pocasno uvajanje, naceloma naj bi otrok poskusal tam spat sele drugi teden vrtca. No v moje veliko"veselje" je ze prinesla domacega ljubljencka domov iz vrtca - zabasan nos Vse ok, vem, da bo zdaj to vec ali manj stalnica, ce ne bi imeli anslednji teden cepljenja. Tako da sem jo danes peljala samo na igrisce za eno uro - to ji je pa najljubse v vrtcu. Govor ... brina je kar ornk zadaj tukaj, trenutno smo v fazi, ko smo vsi okoli nje navduseni, ker koncnoooo povezuje dve besedi. Gremo se mal preventivno tudi k logopedu pokazat, ceprav je nor napreden v zadnjih tednih. Vsaj vem, da je sluh bp, ker so delali teste na orl, tako da zgleda bo pac med pocasnejsimi v govoru. Tako da se uzivamo v trenutkih tisine, ker pol jih ziher ne bo No njene zadnje pogruntavscine- ne zna umestit "s" v besedo, tako da imamo: sama - amas, bratranca Sebija klice ebes,... Ta najboljsa njena pogruntavscina zame pa je itak ze dolgcasa znana: kako klice sebe. Ona ni brina, ona je Mimi Mali otrok klice...