Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 6.8.2009 14:00:34
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Evo mal slikc z morja
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 6.8.2009 15:09:48
|
|
|
|
tinaaja
|
Super slikice Anja Zabika in uzivajte na dopustu Me3 smo vceraj prisle z morje, smo malo potegnile Mislim, da imata mali dve podopustnisko depro, ker poslusamo arije doma Se bosta ze unesli Brina je totaln morski deklič - tok je uzivala, da nisem imela srca jo v nedeljo odpeljat domov. Ana009, a s petrom se se dojita? Encijan, jaz sem mislila, da se brina nikoli ne bo odstvila, pol se je pa cez noc. Dobesedno. Skacica - babydoll oblekica Sibam kuhat, dokler mala spi ...
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 6.8.2009 20:24:30
|
|
|
|
tinaaja
|
No takole se pa pri nas po novem prevazamo
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 6.8.2009 21:36:31
|
|
|
|
sezam
|
žabika - anja - slikce in superca za nov avto tinajaa - kwa sta dobre Pri nas je bil Žiga spet 2 dni z vročino, a smo ugotovili vzrok. Zgoraj sta mu obe 5-ke ven pokukale
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 6.8.2009 22:06:14
|
|
|
|
A-N-J-A
|
tinaaja-hudoooo sezam-no sam da je mimo Evo še mal slikic, jih je tok da jih moram še mal napopat naša manekenka ta mi je kar tako všeč moj, moj še en v sposojenih cunah sami naša adrenalinka moj, moj na kvadrat podmornica pa poskusmo še z desko še z druzga kota
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 8:07:45
|
|
|
|
draja
|
Jutro! Žabika žal mi je za Lupusa in le predstavljam si lahko, kako hudo vam je. Meni je bilo grooozno že ko sem izgubila zajčka, ampak sem se tolažila, da mu je zdaj lepše, ker je bil pač bogi bolan. Drži se! Anja huuuuuuuuudooooooo kako lepo ste se imeli na morju. Pa ne morem verjet kako skače Ela v vodo! Carica mala. Borči je pa itak cuker, tipičen primer otroka, ki bi ga vsak mal v lička vščipnil kot to rade počnejo kake stare tetke . Tinaaja zakon!!! Čestitam za odličen nakup, mali dve sta pa itak carici. Odvajanje mi smo se ta teden odvajali od spanja z dudo. V vrtcu je 2-krat bp zaspala, doma zvečer pa ni bilo šans, tko da smo ta projekt odložili za nedoločen čas. Je bilo kar prehudo in glede na to da se tko ali tko še vedno zbuja ponoči nam je tudi P v razvojni svetovala naj ji jo še pustimo ponoči. Smo pa vsi neprespeani in tečni ta teden zaradi tega odvajanja . Strahovi a imajo vaši malčki že kakšne konkretne strahove? Živa zadnje večere sploh noče oz. ne more mirno zaspati v svoji postelji. Včeraj recimo je skoz govorila, da je ogenj v njeni postelji in jokala in skoz ven hodila . Najprej nismo čist dojeli, da gre res za tako resen strah in smo ji mal zagrozili, da bo brez dude, če bo ven hodila, pol jo pa dobim revico, kako sede spi v postelji, ko pa sem jo hotela poležt pa jok, da neeee, ker je ogenj . Men se je tko grozno smilila in še zdaj mam slabo vest . Pa smo poskusili vse, ji razlagali da ga ni, gasilci so ga prišli pogasit, ji kazali v knjigi da je ogenj daleč v vulkanih (ogenj pozna iz ene knjige o naravi, kjer so tudi vulkani), ampak ni pomagalo nič. Na koncu je zaspala ob meni na najini postelji, kar tud ne vem kdaj se je nazadnje, če sploh, zgodilo . Včeraj pa smo tudi mi skočili še malo do morja in je bilo prav lepo. Sigurno pa zadnjič v moji nosečnosti, ker še zdaj čutim posledice sedenja na tleh na kamenčkih .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 8:22:51
|
|
|
|
tinaaja
|
Ja res hudo, kako ela skace v vodo Draja, a kar potepate se se? Super Strahov niti ne poznamo (še)... Imamo pa manijo flajštranja vsake mala praske... sem ji dala enkrat flajster na zulj in zdaj je to ful in. Mi sama micropor prinese Odlocam se za nakup poganjalcka - pa ne vem a izbrat 10 ali 12 colskega. Velika je 92cm. Izkusnje??? Jaz sem pa
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 8:38:04
|
|
|
|
tinaaja
|
aja se to - a gre katera v ikeo v kratkem?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 9:07:57
|
|
|
|
urla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Odlocam se za nakup poganjalcka - pa ne vem a izbrat 10 ali 12 colskega. Velika je 92cm. Izkusnje??? Katja je velika 96 cm in smo ji pred časom kupili 12 colskega - štala. Komaj doseže do tal in potem sploh lepo ne sedi na sedežu. Tako, da kupi 10 colskega.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 9:37:22
|
|
|
|
K_a_t_i
|
U, neki ste ožvele . Anja, bomba slikce! Si predstavljam sebe, če bi Žiga mel žabo na lavi - no, DEFINITIVNO NE BI skočila po fotoaparat . Ker je zdaj večji - Bor al Ela? Lepe cunje ste si sposodli (a ma to 2-3 al 3-4? - pa kok je velik?)!! A zimsko kolekcijo že maš? Mi že mamo Tinaaja - tamala je copy paste od Brine - men se zdita čist isti!!! Poganjalc - če bi rada, da se tamala vozi, pol 10ko. Za okras bosta pa ob OK ;) Pa un od Kettlerja ma par tednov čakalno dobo (da se ne boš preveč napalila). Draja - tile strahovi pa niso neč fajn slišat - najbrž nas še čaka Komentar na otroke, ki se jih v lička ščipa - sem skor naredila mednarodni incident na morju - namreč ena oštarija, vsi ful simpatični, že 20 let se poznamo s kelnarji... No in en je vedno, ko je vidu Žiga, ga uščipnu za lička. In meni je blo po parih dneh dovolj in sem ga na hec obrnjeno prosila, naj a neha ščipat, ker mi to ni všeč. Ma kera surla... komi da je še pozdravt uspel Urla, Katja je pa prava velikanka! Pr nas pa nič pretresljivo novga - tamal je cukr in to je to. Čez vikend smo bli na morju in je noro užival. Zdej pa sem jst doma z angino , ma gre že na boljš. Mejte se!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 9:48:07
|
|
|
|
urla
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Urla, Katja je pa prava velikanka! Ja res je velika. V vrtcu je v skupini letnik 2006 in ni nobenih razlik v velikosti. Pa tut 15 kg ima. No Tian jih ima ubogih 16,5. Pa kaj čmo.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 10:26:24
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: urla IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Urla, Katja je pa prava velikanka! Ja res je velika. V vrtcu je v skupini letnik 2006 in ni nobenih razlik v velikosti. Pa tut 15 kg ima. No Tian jih ima ubogih 16,5. Pa kaj čmo. vsaj enakovredno se lahko zravsata. ti brina gre tud v 2006 skupino - je po vasih izkusnjah to prednost ali slabost? Pa zdaj si ze boljs Kati a ne - je AB prijel? ma angine kar ornk razsajajo zdaj. Moram preverit dobavljvost kettlerja, ker ga hocem zdaj. Ce ga dobim cez par tednov je vseeno, ce cakam, da bratranec dobi kolo in pol kao nam dajo poganjalca (kao ker ni nujno, da bo 3 letnik za stvar )
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 10:27:50
|
|
|
|
tinaaja
|
za dobavljivost pise tole Dobavljivost: Da(Kaj to pomeni?) Večina artiklov je na zalogi in bodo odposlani v 1-2 delovnih dneh. V kolikor artikla ni na zalogi Vas bomo o dobavnem roku obvestili. A sad mastaj.. A ga katera prodaja??
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 11:22:06
|
|
|
|
urla
|
Tinaaja - prednosti seveda so, ker ima vedno nekoga za zgled. Vsakič se trudi iti enakovredna in delati vse tisto kar delajo starejši otroci. Tako recimo sama obriše ritko, zapne zadrgo na jopici... Slabost, ki jo vidim jaz je samo v tem, da me vzgojiteljici vsake toliko opozorita na kako malenkost, ki pa je normalna za njeno starost. Tu ju pa jaz opozorim, da je le eno leto mlajša, ker to velikokrat pozabta (ravno zato, ker je tako velika in tako samostojna).
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 12:55:12
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Tinaaja, mi smo ga rabli 14 dni nazaj za rojstni dan in niso mel na zalogi - zato sem rekla. Lahko pa da je zdej kej drugač - samo en klic te loči do tega, da zveš . Drgač pa hvala - ja - sem boljš (ni več visoke vročine - zdej so druge težave, ki pridejo z antibiotiki ). Urla, a dons pa nimate glih gužve na šiht, a ne?
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 13:06:40
|
|
|
|
urla
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Urla, a dons pa nimate glih gužve na šiht, a ne? Ravno nasprotno, meša se mi od dela. Ampak takrat, ko imam gužvo, mi je vse drugo bolj pomembno . Sicer si pa tako vzamem break in sem pol bolj skoncentrirana.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 13:25:46
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: urla IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Urla, a dons pa nimate glih gužve na šiht, a ne? Ravno nasprotno, meša se mi od dela. Ampak takrat, ko imam gužvo, mi je vse drugo bolj pomembno . Sicer si pa tako vzamem break in sem pol bolj skoncentrirana. Hi, hi - le pazi - men so skenslal dostop do RRja na šiht
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 15:10:53
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Tinaaja, mi smo ga rabli 14 dni nazaj za rojstni dan in niso mel na zalogi - zato sem rekla. Lahko pa da je zdej kej drugač - samo en klic te loči do tega, da zveš . Drgač pa hvala - ja - sem boljš (ni več visoke vročine - zdej so druge težave, ki pridejo z antibiotiki ). pridejo 19.8. svasta, sred poletja nimajo zaloge... ma dajj.. za une probleme svetujem prolife ali biogaia tabletke - oboje lekarna
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 15:21:23
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja pridejo 19.8. svasta, sred poletja nimajo zaloge... ma dajj.. za une probleme svetujem prolife ali biogaia tabletke - oboje lekarna Ja kwa češ, če pa se jim je prodaja povečala za 1.100% (od 1 na 12) odkar smo ga mi kupli - valjda niso mogel predvidit tega sunkovitega skoka Sam sej to je komi 10 dni - to pa res ni velik. Mater, nestrpne stranke .
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 7.8.2009 20:33:43
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Madona zdaj ste pa tok napisale, kot prej en mesec skup ne . Mi smo bili danes tud mal na morčiju, smo se namakal do onemoglosti . tinaaja-jaz bi ti pa 12 colskega svetovala.Boš prišla z Brino po.... in bo probala če ji je ok. kati-velikost ima 2-3(vsaj zdi semi), jesensko tud že mamo (3-4), naš mali je pa velik že 1m , pa še ni večji od Ele.Kil imata pa isto, ker je B skujšal, Ela je šla pa mal gor-16 kg. Glede žabe-čakala nas je ko smo prišli v app na vratih in ko jo je E mal ruknla je skočila B na glavo.On tega sploh ni vedu in jo je full isku . 2006 skupina-naš Bor je tudi in meni je to super draja-se moramo še kaj videt preden greš v Rim, pa ti bom dovolila da ga boš mal v lička ušipnila
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 10.8.2009 8:26:29
|
|
|
|
urla
|
Da se mal pohvalim - moje dva pikca sta na počitnicah do petka in midva z sva sama!!!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 10.8.2009 13:39:45
|
|
|
|
Žabika
|
Hvala za tople besede. Še dobro da ni vsak dan mavrice n anebu, jih je pa v knjigah zelo veliko.Prej jih sploh nisem opazila, zdaj jih pa Hana povsod najde. Anja: hude slikice, samo komaj čakam, da obrnemo stran, ker vedno tako dolgo nalaga vse skupaj vrtec: tudi Hano bomo verjetno morali prestaviti v "ta veliko" skupino. Nekaj se je že tako govorilo, uradnega sestanka pa še nismo imeli. Bomo videli, kakšni so njihovi argumenti. Se mi pa zdi tudi bolje, da je s starejšimi, kot pa mlajšimi. Urla: da se ne bosta skregala, ker bosta imela čist preveč časa ;). No, uživajta! Jaz pa še čakam te možnosti. Vsaj za kakšen vikend jo bo treba kam odpakirati. kolo: jaz sicer ne vem za tele velikosti od Kettlerja, ampak jaz ne bi kupovala majhnega. Mi smo Hani dali sedež že na tretjo luknjo od štirih in res dobro se je začela voziti, ko se je komaj malo dotikala tal. Pomenijo pa tile coli tudi dolžino kolesa, tako da - probat je treba. Sem pa vidla zadnjič enega poganjalca z bremzo in tačko - takega za punčke. Aha ena varjanta je tale: http://www.igrarija.com/poganjalec-kettler-sprint-deskar.html Mi je všeč. draja: tudi Hana se je zadnjič ponoči zbudila z jokom in ko sem jo vprašala, kaj je, je rekla, da ne mara pujsa in je kar vstajala. Pa sem jo potem hitro pomirila in je spala nazaj. Na polno sanjajo tile naši malčki. Mi smo danes opravili prvi gorski izlet. Smo šli na Martuljške slapove in sicer v vsako stran 40 minut, kar je Hana vse sama prehodila. Gor so nas vlekle "kravice" ki jih je bilo na cilju polno, nazaj pa "Maček Muri", ki ga zdaj skoz posluša. Takole pa je pozirala na cilju.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 10.8.2009 21:13:48
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Bravo, Hana!!!! Mi smo tud kupli Murija po priporočilu . Sam še ni čist not padu, smo bli preveč zunaj od nakupa. Urla, go for it!
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 10.8.2009 21:14:45 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 10.8.2009 21:31:21
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: urla Da se mal pohvalim - moje dva pikca sta na počitnicah do petka in midva z sva sama!!!!! zdej pa uživajtaaaaa anja - slice so pa res superca vrtec - ja, meni se tud zdi da so v skupini s starejšimi. Ana je pri nas ravno nekje na sredini in je tudi OK, Žiga bo pa na žalost med najstarejšimo. Bodo dobil v skupino enega 14-mesečnika. še vzgojiteljicam ni nič jasno, ker jih dajo drugače v ta vrtec šel z 2-leti Hana - za prvi podvig
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del 10.8.2009 22:53:32
|
|
|
|
Žabika
|
ANJA: zdele sem se spet spomnila - kako je s prstkom oziroma nohtom? Kati: knjigo ali muziko? Pri nas se res vidi, da je to mamina najljubša otroška zadevica. In ker jabolko ne pade daleč od ..... je tudi Hana nora na to. Je pa najboljša zjutraj, ko se spravi v svojo sobo in potem bere knjigo; Mačka Murija ali pa Muco copatarico. Tudi če bi hotela spati, ni šans, ker crkavava od smeha.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?