Encijan
|
Draja, prejmi še čestitke z moje strani! Želim vam čim manj začetnih težavic in čim več cartanja ! O, Skačica, a tako blizu PDP-ja si že? Gre hitro čas, kajne? Jaz sem pa ravnokar na polovici (20 down, 20 to go), Špela tudi že boža bušija in pripravlja stvari za , pa včasih reče, da bo malo pudinga/jabolka/... za pustila. Pa ena ziza bo tudi zanj, da bi bili obe, zaenkrat še noče slišati. Zdaj se dojiva (bolj cartava) le še malo, 1-krat do 2-krat na dan, pa včasih ponoči, če se zbudi in je ati ne uspe uspavati nazaj. Imam občutek, da mleko počasi presiha, ker si tudi sama želim, da bi počasi zaključili, a odrezat kar ne morem. Novi vrtec je lepo sprejela, čuti in tudi pove, da jo imajo vzgojiteljice rade, tam lepo spi, je, se igra, ko pride domov, pa je razposajena in vesela. Na srečo je v skupini tudi nekaj otrok iz jasli, le 1 pa prav iz njene skupinice, tako da ni res prav vse novo. Je pa razlika, prej je bila najstarejša v skupini, zdaj pa je med najmlajšimi, tako da se bo najbrž še več novega naučila kot prej. Komaj čakam prvi roditeljski sestanek, da bomo kaj več izvedeli... Mi smo drugače pravkar z dopusta, malo smo bili na morju, malo doma, bilo je noro vroče, pa smo bili blizu, v Piranu, zdaj pa se navajamo nazaj na vsakodnevno rutino. Aja, pa punco smo končno uspeli k frizerju peljati in je zadovoljna s svojo novo frizurico . Imejte se lepo!
|