Dajadada
|
vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili, vrtec smo dobili sej vem, da sem se že pred dvema mesecema hvalila, da bo tim dobil mesto v novem vrtcu, samo kaj ko se jim je ve zavleeeeeeeeeeeeklo in sem šele danes podpisala pogodbo...vselijo pa se 4.1.10. Upam, da bo sploh kej v vrtcu, ker se je tudi pri nas začelo z boleznimi...eden, drugi, oba, vsi trije, zadnje dni celo vsi štirje ...jao mene, nisem imela vročine tri dni skup že 15 let, zdej pa vročina plus otroci in mož z vročino....ah, samo da je mimo - danes sem šla prav z veseljem v službo. Sej zato pa imam cajt tle gor pisat . Mali marčki in marčice --- najlepši ste.
|