|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
1.12.2009 23:36:51   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Tipo od te spletne trgovine je pravi car - včeraj zvečer sem dala naročilo, danes mi je vse pripeljal na šiht (prej me je poklical, seveda). Zaradi visoke vrednosti naročila (140€ user posted image ) dobim še star child copatke gratis. Tako hitre in prijazne e-dostave še nisem doživela!!!

Ja njihova dostava je res enaA. Jaz sem lani pozimi naročla ene copate za Hano in mi jih je gospa dostavila pred blok. Copate sem vzela, hitro odšla, doma pa ugotovila, da sem izbrala preveliko številko. Poklicala sem nazaj in naslednji dan mi je gospa, ker je zunaj snežilo in sem rekla, da grem težko ven s Hano, prinesla nove - manjše copatke do vrat v 8. nadstropje.

Kati: a to si vzela XL varianto? Tudi jaz imam ene že nekaj časa ogledane, ampak nimam jajc, da jih naročim. Jih bom k vam prišla pogledat. Prav?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 426
2.12.2009 8:49:26   
draja

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Očka je v porodnišnici obvezna oprema! (btw a jim tud pri porodu ne pustijo bit zraven, al samo na obisku user posted image )

Je bil lahko zraven, ampak z uno masko user posted image , na obisk pa sploh ne sme!

v Ljubljani so (zaenkrat) dovoljeni obiski očkom (je včeraj rodila moja prijateljica).

Pa čestitke za novega člana Martina Dskubin user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 427
2.12.2009 18:39:13   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: a to si vzela XL varianto? Tudi jaz imam ene že nekaj časa ogledane, ampak nimam jajc, da jih naročim. Jih bom k vam prišla pogledat. Prav?

XL, ja. Prlet, prlet - al pa prideva v nedeljo dopoldne mi2 z Žigom h vam (bo oči potreboval mir user posted image ) - če mate čas, seveda.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 428
3.12.2009 17:55:41   
K_a_t_i
Dejte mi povedat - a majo vaši otroci že povštre? Tiste "taprave"? Žiga si namreč zvleče pod glavo vse kar najdem (kovter, dekno,...) - pa ne vem, al si je to fajn pod glavo tlačt, al bi res rabil povšter. Grazie...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 429
3.12.2009 18:45:56   
dskubin
Dejte mi povedat - a majo vaši otroci že povštre? Tiste "taprave"?

Draž nima in ne pogreša, pa midva z mojim tudi spiva brez. Diti pa se mi je zdelo, da ga rabi, ker si je tudi vse tlačla pod glavo, pa sem ji nabavla enga tapravega velikega, ampak takega malo tanjšega, pred kake pol leta al pa še manj. Pa si še vedno tlači tudi kovter ipd. pod glavo, ni povšter zadosti :D Ampak ne spi vedno na povštru, včasih je prav na drugi strani postelje, tko da user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 430
3.12.2009 19:20:54   
Sibil_
Čer!

Lukas ima ta pravi poušter in tudi spi na njem, prav uživa. Tudi ko pride k nama v posteljo mora imet svojega, pa dejansko spi res gor.Patrik pa tudi ima svoj poušter ampak ga večkrat dobimo čist na drugem koncu postelje, tako da zanj ni glih nekaj posebnega.

Kati-madonca, ti si pa res dober kupec, ni čudno da ti je vse kar prinesel.user posted image

Drugače smo mi zaenkrat ok, ima pa naš nono gripo očitno, ma smo ga izolirali.Upam, da bomo še naprej ok.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 431
3.12.2009 20:39:50   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Kati-madonca, ti si pa res dober kupec, ni čudno da ti je vse kar prinesel.user posted image

user posted image Joooooj, nisem uni tipičen, ki vsak dan leta v trgovino pa mora neki kupovet (se mi sploh ne da), samo ko me piči, me pa piči do konca - in takrat se troši! user posted image

Izognite se tej gripici!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 432
3.12.2009 21:49:02   
tinaaja

Dejte mi povedat - a majo vaši otroci že povštre? Tiste "taprave"? Žiga si namreč zvleče pod glavo vse kar najdem (kovter, dekno,...) - pa ne vem, al si je to fajn pod glavo tlačt, al bi res rabil povšter. Grazie...

zaradi konstantnega kaslja ima ornk dvignjeno vzglavje - 2-3 poustre. user posted image  tako zaspi, velikokrat pa pol dejansko spi nizje na postelji, tako da je na ravnem.

a se je katera cepila?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 433
3.12.2009 21:57:28   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
a se je katera cepila?

ne, ker me je strah stranskih učinkov, cepivo itak ni kej dosti raziskano. Me je pa danes zelo pretreslo da je umrl mož od sodelavke, ki je bil pred gripo zdrav, brez kroničnih bolezni.user posted image
Naslednji teden ima Matia okulista v bolnici in sem se odločla da ga ne peljem, bova preložila, ker mi je bla se drenjat tam med vsemi bacili, od M pa ne morem pričakovat da bo 3 ure pri miru sedel, se ne dotikal klopi, kljuk..itd.... Tudi dedka mraza v moji službi bova preskočla, ker 120 otrok+ starši je too much

< Sporočilo je popravil thaiss -- 3.12.2009 21:59:35 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 434
3.12.2009 21:58:26   
thaiss
povštra nima, ko pa prileze k nama si mojega prisvojiuser posted image
Dokler ne bo pokazal potrebe po njem, mu ga ne bom kupovala

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 435
3.12.2009 21:59:01   
Sibil_
Čer!

Tinaaja-jaz se nisem cepila in niti od mojih bližnjih se nobeden ni, pa sem sama astmatik ampak upam na najboljše-čeprav me že nekaj mrazi, tako da ne vem kaj bo.user posted image

Sicer pa je po cepljenju pri 40% otrok po 6 mesecih dokazano, da imajo nevrološke motnje, tako da ni variante cepit otroka-no, vsaj za nas. Vsak se odloči po svoje.user posted image

Kati-v času gripe je itak najboljše ne klatit po trgovinah, tako da te razumem. Ampak 140 € na izbor v tisti trgovini-tega pa ne razumem. Pa kaj si kupila, če ni skrivnost?user posted image

Nočko,

Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.12.2009 7:45:14   
tinaaja
Thaiss, kok pa je bil star? Gulp...
za ta mali ne razmisljam, da bi ju dala cepit, brine itak ne morem oz bi jo morala dat v PK pod nadzorom. Ne upam ne ene ne druge. razmisljam, da ce bi sebe,d a bi bila dita vsaj malo zascitena preko dojenja, pol je na udaru samo se brina user posted image  Moj se gre cepit.
fak no.. zabika, kaj pa kaj v zdravstvu pravijo? Kolikor slisim je precepljenega okoli 35%KCja. Mah... kdo bi vedel.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 437
4.12.2009 16:36:40   
K_a_t_i

Ampak 140 € na izbor v tisti trgovini-tega pa ne razumem. Pa kaj si kupila, če ni skrivnost?user posted image

ni skrivnost user posted image
Ski bucke
Uno debelo ovco za v bucke
belly belt (al kako se reče - uno, da si lahko s tem trebuhom še svoje hlače normalen zapnem)
orenk smučarske/sankaške rokavice
flisasto kapo
majčko z dolgimi rokavi

gratis sem pa dobila copatke

To je pa to.

Thaiss, kar cmok se mi je naredu v grlu. A ziher mu ni blo še kej drugega? user posted image

Danes visijo v vrtcu želje, ki jih imajo otroci iz skupine. Žiga je dedku Mrazu napisal, da si želi harmoniko in rjavo majco user posted image . Do harmonke mi je jasno, naprej pa ne user posted image . Najboljši dve -> "rdeča škatla", "vrečka" user posted image . Zdej razumem kaj je vzgojiteljica mislila, ko je rekla, da je Žiga en redkih ki ve, kaj bi rad imel.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 4.12.2009 16:38:32 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 438
5.12.2009 9:36:20   
Pikca
Me je pa danes zelo pretreslo da je umrl mož od sodelavke, ki je bil pred gripo zdrav, brez kroničnih bolezni.
Gulp... Moj je ravno včeraj zbolel, po mojem ima to gripo, ker jo ima njegova šefica potrjeno (je bla v službi ko je zvedla user posted image ) Da bi se jaz in tamala dva cepili je zdaj itak prepozno, ker smo mogoče že okuženi...

Ta teden sem se sicer ukarjala s kreditom (kovačeva kobila je ponavad bosa in tud naša je - oba delava v banki, s plačilom Lumarju pa že zamujamo, ker nama še niso odobriluser posted image ), in seveda norela po trgovinah; Živa je za Miklavža naročila kužka kosmatinčka, ki jih je zdej zmanjkalo. Pol je folk pokupil še vse Pipi Max-e, v BTC v hali A sem v eni trgovinci pol dobila zadnjega... ker pa to ni čist to, kar je naročila, sem zraven pripravila še pisemce... dobro, da sem Jernejev grad že pred časom kupila...

< Sporočilo je popravil Pikca -- 5.12.2009 9:57:02 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 439
5.12.2009 10:03:36   
K_a_t_i

Sicer pa je po cepljenju pri 40% otrok po 6 mesecih dokazano, da imajo nevrološke motnje,

Od kje ti pa to user posted image Men se zdi takle podatek kr neki... Kje je ta študija z izsledki?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 440
5.12.2009 10:06:08   
Sibil_
MA nekje na netu-ameriška, sem že pred časom brala, so testirali tiste mepd rvimi cepljeni. Mah, jaz sem odločno proti.

Čaki, mogoče najdem link pa ga pripopam.

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 441
5.12.2009 10:44:05   
tinaaja

Sicer pa je po cepljenju pri 40% otrok po 6 mesecih dokazano, da imajo nevrološke motnje,

Od kje ti pa to user posted image Men se zdi takle podatek kr neki... Kje je ta študija z izsledki?

pretnar al kaj je un biolog al neki je kao izjavil to v portorozu... med drugimi.. tisi, ki so bili tam, bodo povedali cisto drugo storijo, kaj je bilo dejansko tam. aja, pa v us uporabljajo drugo cepivo. pod nevroloske motnje uvrscajo tudi jok, kar cist verjamem,ker ze mene ornk boli rama.
drugace pa - kjub vsem pomislekom in dvomom v cepivo, sem se iz vec razlogov vceraj cepila.

pikca, ce ze je NG, upam, da boste imeli lazjo obliko oz da se ostali ne okuzite.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 442
5.12.2009 21:15:54   
Žabika
Gripa: ne bom se cepila, upam, da ne zbolim, če pa bom, jo bom pa prebolela. Malo me skrbi, da bom morala v primeru, da obolevnost še malo naraste delat samo z bolniki, ki bodo imeli novo gripo, ampak kot rečeno, jo bom pa dala skoz. Kako se bom pa takrat spopadala, bomo pa videli.
Cepivo je cepivo, tole je meni res še bolj riskantno (če si me že izvala Tinaajauser posted image ). Pri nas se je kljub dejstvu, da bomo verjetno imeli hujše primerke nove gripe, cepilo zelo malo osebja. Kar nekaj se jih je za sezonsko, za novo pa res malo. Je pa baje zdaj na dodatno organiziranih terminih v KCju kar precejšnja gneča. Bom pa ravno zdaj delala seminarsko na to temo in vam bom lahko priskrbela zadnje podatke o precepljenosti populacije. Upam, da je čimvišja user posted image user posted image .

poušter: Hana ga že kar nekaj časa ima, ampak takega res nizkega. Zaspi obvezno na njem, ponoči pa včasih ja (če ostane v postelji), včasih ne. Spet ena naša prigoda: dva dni nazaj me zjutraj pokliče, da nima zajčka in da ne more ven. Sem morala kar luč prižgat in jo našla zagozdeno pod previjalno. Reva se je hotla dvignit, pa se ni mogla.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 443
5.12.2009 22:56:07   
dskubin
Naša anekdota tedna, da vas še jaz malo nasmejim: user posted image se je danes odločil, da je Draž dovolj star, da podeduje vse do sedaj nedotakljivo škatlo z njegovimi priljubljenimi igračami. user posted image : "Veš Draž, to so bile nekoč očkove igrače..." ...sledi nepopisno navdušenje.... Draž: "Kajne očka, da si se ti igral z njimi, ko si bil še... majhen!" user posted image : "Ja" Draž: "Takrat, ko so bli še dinozavri, kajne?" user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 444
6.12.2009 8:07:14   
draja

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Naša anekdota tedna, da vas še jaz malo nasmejim: user posted image se je danes odločil, da je Draž dovolj star, da podeduje vse do sedaj nedotakljivo škatlo z njegovimi priljubljenimi igračami. user posted image : "Veš Draž, to so bile nekoč očkove igrače..." ...sledi nepopisno navdušenje.... Draž: "Kajne očka, da si se ti igral z njimi, ko si bil še... majhen!" user posted image : "Ja" Draž: "Takrat, ko so bli še dinozavri, kajne?" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Draž user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 445
8.12.2009 13:04:30   
erna14
user posted image user posted image  draz-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj kok sem se nasmejala...bravo

cepljenje-pr nas se je cepila nasa mami,zaenkrat ni starnskih ucinkov (minil 1 mesec od  cepljenja),jaz in ostali se ne bomo...tamal definitivno ne...

pouster-ja ampak bl nizek in ga ma pod glavo cca 1 uro pol pa itakj zleze on po svoje

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 446
8.12.2009 13:20:01   
thaiss
oooo  ernauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 447
8.12.2009 13:22:04   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

exactly!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 448
9.12.2009 8:11:32   
erna14

exactly!

ja ja jaz semuser posted image .....me je dobri moz miklavz totalno zaposlil,ampak zdaj spet normalno funkcjoniram

kaj je novega....aha odvadili smo se plenicke tudi ponoci je nekje 3 tedne suhuser posted image ...am....ja dojimo se se vedno.....nameravamo kmalu nehat(do 12 marcauser posted image )...am....v sluzbo se hodmo,se ni zmankal strank....cakamo sneg....to je to.....

pikca-kako ste??
sibill-mah jaz ne vrjamem v to,zdaj po netu hodi 1001 podatek o skodljivosti cepiva, itak , a si ze za kako stvar ki je na frisno prsla vn slisala  kok ima dobrih lastnosti...odgovor je neee...ker itak vedno bodo zacel sam z negativnimi stvarmi..tako da tega pol tolk nabutajo da pol tiste dobre sploh ne pridejo na plan....in ja ne nebom se cepila...ker sem istega mnenja kot zabika...ce bomo fasal se bomo trudl po najbolsih moceh prebolet...imam pa stranko ki je tamal zbolel za ta novo gripo in je rekla da jo je lazje prebolel,kot moz ki je pokasiral sezonsko gripo....

draja saj vem da sem ti popestrila jutranje pitje kave...rtm...

adijoooooo

< Sporočilo je popravil erna14 -- 9.12.2009 8:22:46 >

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 449
9.12.2009 8:23:01   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

exactly!

ja ja jaz semuser posted image .....me je dobri moz miklavz totalno zaposlil,ampak zdaj spet normalno funkcjoniram

kaj je novega....aha odvadili smo se plenicke tudi ponoci je nekje 3 tedne suhuser posted image ...am....ja dojimo se se vedno.....nameravamo kmalu nehat(do 12 marcauser posted image )...am....v sluzbo se hodmo,se ni zmankal strank....cakamo sneg....to je to.....

.... uglavnem ti dogajauser posted image

bravo Žiga za suho ritkouser posted image  user posted image  

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?