K_a_t_i
|
Joooooooooj, takoj sem kregana . Evo me, evo me... Sam sej veste kako je to - čez dan ne gre, mam na šihtu blokiran RR, ko pa pridem domov pa najprej otroci pol pa RR (no, dons sem bla v šopingu in odkrivala radosti nosečnosti - lahko sem zbirala med hlačami številka 36 ali pa 46 pa vmes eventuelno še kakšne letne hlače in majce s kratkimi rokavi - ne vem kaj mislijo naši trgovci.... Očitno nič, če mi je prodajalka rekla - ja zimske hlače so pa razgrabili Ja IN?!!! Kaj ti to narekuje?! Ma katastrofa!!!) MArčki so face. Hana, bravo za nočnega deževnika pa za vzgojni ukrep. Tud Živa z očkom ni slaba . Žiga ne ohlajamo - še ni bilo nobene resne potrebe (TOK, TOK, TOK). Smo mu pa tudi danes dali stranico stran iz posteljce in je samo enkrat prišel ven. Se mi je tko hinavsko smehljal, jst pa smrtno resno nazaj, da smo mu dali ograjco stran, ker je že velik in da zdaj že lahko sam pančka. Pa še malo bolj resno, da če pride še enkrat ven, da bo oči nazaj dal ograjico. Na smeh mi je pa zraven tako šlo, da je joj... Zdej čakamo. Sestavljanke so res zakon . Mi smo že naročili eno za dedka Mraza. Pa plastelin je pri nas vedno in. Lego tudi. Sibil, ne omenjaj škarij - ravno včeraj je Žiga hotu met škarje, ker si je mulc zamislu, da bi mamico postrigu. Prav jok je bil, preden sem ga preusmerla stran od te ideje. No, sej ne da ne bi bla potrebna barve in škarij, samo tko pogumna pa nisem.... Še eno vprašanje, k vem da ve vse veste . Moja sodelavka je bila z 2 letno punčko 1 teden v bolnici - pri njej 24 ur na dan in zdaj ji dohtarca pravi, da ji ne pripada nega. Men se je skor zaletel, ko sem to slišala, logično mi sploh ni (pripada ti postelja zraven, a nege ne dobiš?!). Baje da mora dopust vzet Anyone - zakonska podlaga? Kaj je res? Kje to piše? HVALA, HVALA!!!!