tinaaja
|
Spanje cez dan - brina spi in zmeraj boljs. Zdaj spi v povprecju po 2 uri, vcasih potegne tud tri, ponavadi takrat, ko je najmanj treba. Tudi meni je dostkrat tezko, ker se naredi soncek glih, ko je cas za spanje, samo jaz sem se z dito omejena in imam rada vsaj kaksno uro miru, tako da ju poskusam takrat stempirat, da gresta skupaj spat. Al pa se jaz z njima. Tale tema ob 16 je kr neki, tkole na porodniski se imas nekaj od otrok oz zraka.. me je groza naslednjega leta Kako smo mi???? Mah, punce jaz ne vem vec.. Ma ja, saj v generalu ni nic tok groznega, se najhujsi je brinin kaselj, ampak imamo res skoooz nekaj. Tko, zadnji teden je bil spet pester, brino bom imela doma, ker kaslja grozno, ucke imata obe vneti (B je ok),... Si sploh ne predstvlajm, kako bo, ko ne bom na porodniski, ker ne vem, kako bi dala B s takim kasljem v vrtec Da pa o spanju sploh ne govorim ... Kaselj + zizanje + zgodnje vstajajnje - danes nisem spala cele ure v kosu, vmes sem bila Z brino pokonci, ker je imela tak napad kaslja, pol je ob 4 vstala in sla knjigice brat in sva jo glih komaj prepricala, da naj gre nazaj spat, pol kaslja pol je dita ze pokonc, pol... Bo boljs.. Obatujem na minimalnih obratih Tko da bom pocasi sla spat. Sibil - ikea - manjsi kosi bi rekla. Tiste, ki poznam in imajo vecje kose ala kuhinja,... niso najbolj zadovoljni. nocko