|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
12.3.2010 21:08:23   
Rubin.
Evo me na raport user posted image .

Teden se je začel prekrasno. Vsak dan manj kisika, iz 60 na 50 iz 50 na 40 in danes smo na 25%. Noro. Tako kot se je pred mesecem dni začel zviševat v enem tednu na 100, tako je v tem tednu padal. Seveda sem presrečna. Ampak, da ne bi bila sreča prevelika, je v sredo Gaja začela driskat in bruhat, teža ji je v enem dnevu padla za 300g in danes ponoči je pristala na infuziji user posted image . Ampak moja princeska se drži zelo dobro, veliko bolje kot njena mama. Danes se nisva mogli cartat, ker ima infuzijo na glavici in jo je treba čuvat, da ji ni potrebno ponovno nastavljat, zato sva se samo pogovarjali, ampak čuti verjetno mojo zaskrbljenost, čeprav jo poskušam skrivat, in se mi vsake toliko nasmehne, kot bi hotela reči: sej bo vse dobro, mami. Res je tak cukrček.
Zgleda, da mora biti virus, ker ji crp ne narašča. Rezultate bomo dobili verjetno v ponedeljek. Do takrat pa upam, da se bo Gaja že opomogla.

Sedaj pa grem brat za nazaj.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
12.3.2010 21:17:12   
Alex01
rubin- krasne novice glede kisika, bravo Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image samo tako naprej. In eno goro user posted image da si Gaja čimprej  opomore od driske in bruhanja. Pa tudi tebi pošiljamo pozitivne misli in veliko energije.SREČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
12.3.2010 21:27:33   
Rubin.
Shorty hvala za dobre misli in ker mi že ves čas stojiš ob strani.

Alex01, Strumpfek, moje mariborčanke, aprilčica07, k.tja, Lenč.i, Lolita23 in vse ostale, katere sem pozabila omenit in mi naj oprostijo -
HVALA, ker mislite na nas.

Koala, upam da se bova kdaj osebno spoznale, da se ti bom lahko zahvalila za tople besede, ki mi jih namenjaš. Res človek ne ve kaj rečt ob takšnih priložnostih. Najbolje je to, kar pride iz srca, pa naj še tako čudno zveni, enostavno veš, da ti človek hoče dobro. Ne nekih pametnih nasvetov, ker jih itak ni. Pa veš zakaj ne? Ker enostavno ne veš kako bi ti v takšni situaciji ravnal, dokler nisi sam v njej. Ti bom dala primer. Ko je umrla Zoja, je bil moj najtežji dan v življenju. In vedno sem govorila, da če bi mi kdo od bljižnjih umrl, ne bi hotela nikogar ob sebi. Zavlekla bi se v en kot in ostala tam, kako dolgo pač bi. Ko je prišel ta dan, pa sem ravnala čisto drugače. In če bi bila v tistih trenutkih sama, bi znorela. Resnično. Hvaležna sem za vse prijateljice, ki so mi v tistih najtežjih trenutkih stale ob strani in mi nudile oporo, že s tem da so bile tam, največ pa seveda mož in Lara. Nič mi niso svetovali, samo tam so bili. In vem, če bi se takrat zaprla vase, bi bil to moj konec. Ker takšne bolečine ne zmoreš sam. Zato sedaj vem, da nikomur ne morem rečt, jaz bi pa ravnala tako in tako. Lahko samo predvidevam.

Najci, lepo da v teh tvojih trenutkih sreče, pomisliš tudi na nas - hvala.

Dadaegon, upam da se ne bomo srečevali samo pred bolnišnico oz. kako naj napišem, upam da se bomo kmalu srečevali tudi kje drugje, ne samo pred bolnišnico. Kako je kaj Gašper? Vidim, da se v grelniku greje flaška za njega in ne več samo brizgalka. A poje že kaj več? Milijone pikapok za vse vas, da se zdravje vsem vam čimmprej vrne. Pa dobro porihtajte.

Ch.21 - vsaj nekomu je uspelo priti domov user posted image  in naj tako tudi ostane.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 12.3.2010 21:31:24 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
12.3.2010 22:25:20   
tasa_m
user posted image  user posted image  user posted image bravo Gaja, sem vesela za vaju.
Zdaj pa se mi zdi da bi bil že čas, da greste domov. Ja, ja saj vem,vse ob pravem času, ampak ne znam ti povedat kako si želim, da odideta iz bolnišnice in se cartate doma.
Še koš user posted image user posted image user posted image da driska čimprej mine in dobi izgubljene gramčke nazaj, ter tebi veeeelik user posted image od naju z Lijo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
12.3.2010 22:28:23   
barbchen
Drage mamice in njihovi 3G-ji, veliko mislim na vas in držim pesti za vse, pošiljam pozitivne misli, moč, trdnost in prosim mojo angelčico Saro, da naredi vse kar je v njeni moči, da vas vse čuva in pazi na vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Koala, upam da se bova kdaj osebno spoznale, da se ti bom lahko zahvalila za tople besede, ki mi jih namenjaš. Res človek ne ve kaj rečt ob takšnih priložnostih. Najbolje je to, kar pride iz srca, pa naj še tako čudno zveni, enostavno veš, da ti človek hoče dobro. Ne nekih pametnih nasvetov, ker jih itak ni. Pa veš zakaj ne? Ker enostavno ne veš kako bi ti v takšni situaciji ravnal, dokler nisi sam v njej. Ti bom dala primer. Ko je umrla Zoja, je bil moj najtežji dan v življenju. In vedno sem govorila, da če bi mi kdo od bljižnjih umrl, ne bi hotela nikogar ob sebi. Zavlekla bi se v en kot in ostala tam, kako dolgo pač bi. Ko je prišel ta dan, pa sem ravnala čisto drugače. In če bi bila v tistih trenutkih sama, bi znorela. Resnično. Hvaležna sem za vse prijateljice, ki so mi v tistih najtežjih trenutkih stale ob strani in mi nudile oporo, že s tem da so bile tam, največ pa seveda mož in Lara. Nič mi niso svetovali, samo tam so bili. In vem, če bi se takrat zaprla vase, bi bil to moj konec. Ker takšne bolečine ne zmoreš sam. Zato sedaj vem, da nikomur ne morem rečt, jaz bi pa ravnala tako in tako. Lahko samo predvidevam.

Draga Rubin, točno tako sem se počutila jaz in te popolnoma razumem. To je res najhuje kar se ti v življenju lahko zgodi in tega ne bi privoščila niti največjemu sovražniku. In srčno upam in molim, da vašo družino čaka samo še dobro. Enako želim tudi Dadaegon in Ch.21. Verjemite v najboljše in predvsem zaupajte!!!!

Carpe Diem!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
13.3.2010 7:56:31   
christiana21

Evo me na raport user posted image .

Teden se je začel prekrasno. Vsak dan manj kisika, iz 60 na 50 iz 50 na 40 in danes smo na 25%. Noro. Tako kot se je pred mesecem dni začel zviševat v enem tednu na 100, tako je v tem tednu padal. Seveda sem presrečna. Ampak, da ne bi bila sreča prevelika, je v sredo Gaja začela driskat in bruhat, teža ji je v enem dnevu padla za 300g in danes ponoči je pristala na infuziji user posted image . Ampak moja princeska se drži zelo dobro, veliko bolje kot njena mama. Danes se nisva mogli cartat, ker ima infuzijo na glavici in jo je treba čuvat, da ji ni potrebno ponovno nastavljat, zato sva se samo pogovarjali, ampak čuti verjetno mojo zaskrbljenost, čeprav jo poskušam skrivat, in se mi vsake toliko nasmehne, kot bi hotela reči: sej bo vse dobro, mami. Res je tak cukrček.
Zgleda, da mora biti virus, ker ji crp ne narašča. Rezultate bomo dobili verjetno v ponedeljek. Do takrat pa upam, da se bo Gaja že opomogla.

Sedaj pa grem brat za nazaj.

Oooooo, Rubin se je javila, lepouser posted image , pa še dobre novice si nam prineslauser posted image .
Vesela sem za Gajo, da gre na boljše, bravo naša mala borkauser posted image user posted image user posted image . Resnično upam, da bosta zoprna driska in bruhanje kmalu minila in bo Gaja v krogu družine in ne več v bolnici. Pošiljam tone pikapokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Upam tudi, da bo Gašper kmalu okreval in bodo te bolnice le še grd spomin na preteklost.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi drugim mamicam nedonošenčkov želim, da se vse uredi.

Zdaj pa šibam k naši mali princeski, išče pozornostuser posted image .

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
13.3.2010 9:16:48   
štrumfek
Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image za kisikuser posted image user posted image user posted image user posted image Bravo gaja, le tako naprej pa boš kmalu v objemu svoje družine user posted image user posted image user posted image user posted image miljone pikapok, da se driska in bruhanje čimprej nehatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dadaegon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gašperja.

Draga Gašper in Gaja
Naj vama pikipoke prinesejo kup zdravja in izboljšanja, da bosta čimprej zamenjala bolnišnico za topel objem domačihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ch.21 user posted image user posted image user posted image za malo princesko, veliko cartanja in pa miljone user posted image user posted image user posted image da se ne bo treba več vrniti v bolnišnico

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
13.3.2010 13:41:37   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gaja za znižan kisik, pa miljone pikapok da še driska in bruhanje izgineta in se izgubljeni gramčki vrnejo.
Rubin jaz sem prepričana da imajo ti našiotročki radar za zaznavanje počutja in da po svoji najboljši moči pomagajo. Glede zahvale, za tople besede, meni je največja zahvala to da nekomu pomagajo, drugega ne rabim, vsekakor pa upam da bomo kmalu uspele udkladiti čas za kofetkanje z mariborčankami da te spoznam.

Ch.21 ti kar crkljaj Klaro Glorijo res ste si zaslužili samo še lepe trenutke.

dedaegon objemčke tebi, tvoji družini, pa pikapoke Gašperju. A je Larisa že bolje?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
   [Brisano sporočilo]
13.3.2010 13:49:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
13.3.2010 20:07:35   
aprilčica07
Rubin: super super, da je Gaja bolje.. še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image in zdaj naj gre le še navzgor...user posted image user posted image user posted image
Christiana: kako sem vesela, da je punčka doma z vami...user posted image user posted image user posted image

in seveda za Gašperjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
14.3.2010 10:04:39   
dadaegon
Pozdravljene rr,

Najprej hvala vsem za skrb in za vse lepo želje, misli.... brez vas bi bilo težje!

Gašper: ja, mlekec se greje za njega vendar noče ravno prebavljat tak ko bi mogel, nekako ga probajo silit da vsaj nekaj dobi vase ki ni umetnega. Dajo mu 5ml vendar trikrat prebavi pol pa spet nekaj obrokov ne celo več kot 5 ml potegnejo ven. Malo majn je rumen. Kablčke mu morajo trdno prilepit ker drugače letijo z njega, en dan mu je sestra ravno dajala mlekeca in ko je odložila brizgo si je zondo kar sam ven potegnil...pravi falotek. Sedaj so mu iz črevik potegnili te cevke ki jih je imel od operacije. Nekih spodbudnih besed za Gašperja dr. nimajo...bomo videli midva še nisva obupala in bova vstrajala do konca.

Veseli me za Glorijo da se lepo cartate doma user posted image ....to si res zaslužite!!!

Gaja vse čestitke za kisik,user posted image sedaj pa še popravi driskico in boš čim prej tudi ti doma...resnično si zaslužiš!!
Rubin jaz tudi srčno upam, da se bova srečevale kje drugje ne samo pred bolnico.

Bodite v cvetju

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
14.3.2010 10:07:22   
Lenč.i
Gaja bravo za kisikuser posted image  in milijonuser posted image , da mine driska in bruhanje - sem sigurna, da je že mimo.
Pikice user posted image user posted image user posted image tudi vsem ostalim, ki se še borite za odhod domov. 

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
14.3.2010 10:13:24   
Lenč.i
Tudi Gašperju milijonuser posted image , da se stanje izboljša, mamici pa optimizem in pogum user posted image .

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
14.3.2010 17:19:42   
Rubin.
Tasa_m mislim, da ga ni človeka, ki si tega ne bi želel. Ja, jaz sem se že nekako navadila, da gre pri Gaji vse zeeeeeeloooooo pooooočasiiiiiiii. Pa še takrat kaj vmes pride user posted image .

Barbchen user posted image .

Ch.21 čimmveč cartanja in čimmanj jokanja vama želim.

Koala, se vidiva ob priložnosti user posted image .

Ja UmpaLumpa, tudi meni se včasih zdi tako neresnično vse skupaj. Sploh kdaj gre na slabše, pa sem v središču dogajanja. Ampak potem se obrne na bolje in se ti otroček nasmehne, ali pa ni več vročine, ali pa poje kakšen ml več, ali pa te prime za prst, ali pa je samo tako dobro kot je bilo včeraj in svet je lepši. Naučiš se ceniti majhen, ampak res majhen napredek in se ga veselit. Res so pravi sončki in ko se zamisliš, da včasih obupujemo za malenkosti, ti borčki pa se vsak dan borijo za življenje in sploh ne poznajo obupa, veš kaj je v resnici pomembno. Se ti stvari, ki so prej igrale pomembno vlogo v življenju zdijo čisto nebomembne. Kot je recimo, prah, nepomita posoda, neposrečeno kosilo, kup nezlikanega perila,...  Pomemben je čas, ki ga preživiš z otrokom in družino. Pomembna je ljubezen, ki jo daš bližnjim, vedenje, da jih imaš neizmerno rad, varnost, ki jo čuti otrok v tvojem objemu, poljub na čelo in dejstvo, da sem rada v njihovi družbi in oni v moji. Brez naglice, kot da imaš ves čas na svetu samo za njih. Ker ko jih enkrat več ni...

Dadaegon, jaz pa sem bila že tako vesela, da se že flaška greje za njega. Sem mislila, da več prebavi user posted image .
Pošljem mail.

Gaja je bolje. Imam občutek, da se zadeva umirja. Včeraj in danes ni imela več vročine, tudi bruhala ni, driska se umirja, ne odvaja več pogosto. Ima še vedno infuzijo. Ampak mislim, da je vprašanje časa, kdaj bo spet prebavila 50 ml in je bo rešena. Tako, da pestke, pike poke in želje so pomagale. HVALA.

Pa pomlad prihaja, končno. Imam že čist dovolj te zime.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 14.3.2010 17:22:53 >

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
14.3.2010 20:27:05   
Anonimen
Pa pomlad prihaja, končno. Imam že čist dovolj te zime.

in naj bo pomlad sončna in topla za vas!
user posted image user posted image za Gašperja in Gajo, da prideta čimprej domov!

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1590
14.3.2010 20:29:05   
tasa_m
Rubin. Super, sam da je Gaja malenkost boljša in da ni več driske.. user posted image  user posted image  user posted image

Ampak iz same preventive pošiljam še user posted image user posted image user posted image user posted image

dadaegon..tudi mi ne obupamo in se ne vdamo, tako kot vidva ne! OBJEMČKE... user posted image user posted image user posted image in še pikapoke za Gašperja user posted image user posted image user posted image user posted image

Christiana ...ja, naj ti pokaže kdo je šef doma in kdo je v središču pozornosti. Pravilno!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
14.3.2010 21:07:22   
špelin@
Drage mamice malih borcev, tako zelo srčne in pogumne ste user posted image user posted image user posted image Velikokrat pridem sem gor, na to temo, in pokukam za novičkami. Tudi mene razveseli vsaak še tako majhna zmaga, ki jo dosežejo vaši mali sončki, in ne morem zadrževati solza vsakič, ko preberem, da se morajo spet močno boriti.

Občudujem vas, neverjetne ste, kako zmorete vse to, prejmite vse 3 (in tudi vse ostale, ki trepetate za svoje male srčke) moje iskrene misli. Redko se oglasim, sem pa v mislih vsak dan z vami.

dadaegon, velikokrat grem v tvoj album pogledat slikice, na katerih sestrica boža bratca - prečudovito, neprecenljivo user posted image Drži se user posted image , ogromno nas je, ki poleg vas verjamemo v malega borca!!! Izrekam ti globoko sožalje ob tastovi smrti user posted image

christiana21, ko si pisala o veh kolobocijah okrog zdravljenja tvoje male miške, si niti predstavljati nisem upala, kako zelo hudo mora to biti zate
user posted image Ko sem prebrala, da je tvoja princeska z vama doma, se je dan kar razjasnil user posted image Kar tako naprej!!!

Rubin., vztrajnost in potrpežljivost sta tvoji vodili v vsem skupaj in ta neizmerna ljubezen kljub bolečini
user posted image Gaja je dokazala, da se ne da in da je trmasta mala deklica. Naj bo vsak dan korak naprej in naj gredo ti koraki le še v smeri doma!

Oh, pomlad, ja... Vsem želim, da bi se čimprej začele srečevati nekje zunaj, na sončku, z vozički.

Še od mene šopek
user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
15.3.2010 8:39:59   
koala
user posted image user posted image user posted image  Gaja da se driskica umirja, jaz močno vrjamem da boš tik-tak spet prebavljala 50ml in boš brez infuzije potem pa samo še domov!!! Rubin imaš prav tudi jaz imam čez glavo zime (pa jo imam drugače rada) POMLAD!!!!!!!!!!!!

dedaegon tebi in tvojemu borco pošiljam miljone pikapolonic!!!!! In tudi jaz trdno vrjamem v Gašperja. Še samo malo pa bo prebavljal tako da ga ne boste folgali hranit. Sem prepričana!! Zate pa en topel objemček.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
15.3.2010 16:07:40   
Najaa

Ja UmpaLumpa, tudi meni se včasih zdi tako neresnično vse skupaj. Sploh kdaj gre na slabše, pa sem v središču dogajanja. Ampak potem se obrne na bolje in se ti otroček nasmehne, ali pa ni več vročine, ali pa poje kakšen ml več, ali pa te prime za prst, ali pa je samo tako dobro kot je bilo včeraj in svet je lepši. Naučiš se ceniti majhen, ampak res majhen napredek in se ga veselit. Res so pravi sončki in ko se zamisliš, da včasih obupujemo za malenkosti, ti borčki pa se vsak dan borijo za življenje in sploh ne poznajo obupa, veš kaj je v resnici pomembno. Se ti stvari, ki so prej igrale pomembno vlogo v življenju zdijo čisto nebomembne. Kot je recimo, prah, nepomita posoda, neposrečeno kosilo, kup nezlikanega perila,...  Pomemben je čas, ki ga preživiš z otrokom in družino. Pomembna je ljubezen, ki jo daš bližnjim, vedenje, da jih imaš neizmerno rad, varnost, ki jo čuti otrok v tvojem objemu, poljub na čelo in dejstvo, da sem rada v njihovi družbi in oni v moji. Brez naglice, kot da imaš ves čas na svetu samo za njih. Ker ko jih enkrat več ni...

Tole si pa zelo lepo napisala. In res je, šele ko se kaj hudega zgodi, se v nas nekaj premakne in gledamo na malenkosti drugače.
En velik user posted image zate in vse mamice malih borcev.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
15.3.2010 20:16:09   
Rubin.
Gaja je pa brez infuzije user posted image  in na 50 ml mleka user posted image . Končno lahko začnemo od tam ko smo bili pred mesecem in pol. Upam, da je sedaj pa res konec teh infektov.

Ampak, da ne bi bila preveč vzhičena nad tem, je Lara začela včeraj driskat, ponoči je zakuhala na 38,5, danes bruhala, eh...

Zgleda, da sva morala user posted image  prenest iz bolnice. Samo mi ni jasno kako. Ko greva h Gaji si umijeva roke in razkuživa, ko greva od nje postopek ponoviva in še vmes ene parkart. Hudo mi je ker imajo jutri v vrtcu predstavo za starše in se je je tako veselila, sedaj je pa pod vprašajem.

Punce hvala za lepe besede in jaz sem optimistka, čeprav me včasih zagrabi pesimizem, da enkrat pa bo prišel naš čas in bomo vsi zdravi.

Vsem otročkom, ki potrebujejo pikapoke:

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
15.3.2010 20:34:48   
Andromeda

Punce hvala za lepe besede in jaz sem optimistka, čeprav me včasih zagrabi pesimizem, da enkrat pa bo prišel naš čas in bomo vsi zdravi.

user posted image user posted image user posted image to so prave besede, Rubin, res kapo dol pred tabo, si Mamica in pol, sploh pa super za Gajo, ki tako lepo napreduje, naj gre res samo še navzgor!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se Lara hitro pozdravi, verjetno ste res z intenzivne kaj dobili, čeprav se človek še toliko trdui, da je sterilen, se tudi kaj takega kahko zgodi.

dadaegon - kako je pa z Gašperjem?

Vsem borcem tudi jaz pošiljam:

user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
15.3.2010 20:36:00   
go_ta
Drage mamice, še jaz vam pošiljam nešteto pikapok in dobrih želja! Berem vas vsak dan, mislim na vas in vaše borce, stiskam pesti za dobre novice! Zaradi vaših težkih preizkušenj se vedno opomnim, kakšno srečo imam, da imam svojega sončka ob sebi, da ni nič pomembnejše od tega.
Gašper in Gaja, neverjetna borca sta!!user posted image Čim prej pridita v svoj dom k svoji družini.
Glorija, ti pa se ne ločuj več od mamice in očka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
15.3.2010 20:42:33   
valči
Rubin,vau.kako sem se razveselila,ko sem to prebralauser posted image user posted image ,tako hitra je mala Gaja,bravo,bravo,Gaja!Ti si pa res prava borka,res se boriš,da prideš kmalu domov v cartanje.Imam dober občutek,da bo to kmalu.Vsekakor pomladi.
Res sem vesela,misli verjetno delajo prav in v pozitivo.Lara pa naj hitro ozdravi,lahko ima enodnevno virozo.Naši otroci so jo imeli vsi trije,po vrsti in ne več,kot en dan,pa tudi z vročino.Ti dajem upanje,da ji mine,kot mojim malim.

Sedaj še pa samo Gašperjeve dobre novičke,da začne prebavljat in da se reši cevkic,kolikor se pač da hitro pri njegovih težavahuser posted image

Pa tudi na Klaro Glorijo mislim in seveda želim,da karseda uživa med svojimi ljubimiuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
15.3.2010 20:52:39   
dadaegon
novičke,

danes sem imela 2. Gašperčka v naročjuuser posted image .......če mi verjamete ali ne me je nehala glava bolet.....namreč začetek dneva sem mela grozn - glavobol in ko sem dobila mojega cukerčka je vse izplahnelo. Mogli bi videt kako sva s sestro štrikale in kvačakle s totimi njegovimi kabelčki ki jih je mali miljon. Splačalo pa se je...haha, cela sem v rožicah. In ko je mogel v posteljico je bil zellllloooo hudddd!!! Ko je pa prišel v moje naročje je prvo opazoval pol sva se polupčkala.....pol je pa kar zaspal.....pravi sonček je bil. Jaz samo še srčno upam da začne prebavljat tak ko je treba, da bodo izginile te njegove težave ki jih ima.....nebom naštevala ker jih je preveč. Mi verjamemo vanj!!

GAJA vse čestitke zate...zellllllloooo sem vesela za dobre novičkeuser posted image ....zaj pa še samo domov v topel domek in to čim prej!!!! Lara pa se bo tudi popravila....saj se mora, ker pride sestrica kmalu v njeno naročje.

kako je pa kaj Klara Glorija?? Pa mami in ati?

Hvala vsem za podporo!!

Bodite v cvetju

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
15.3.2010 20:53:45   
ly117
Gaja je pa brez infuzije user posted image  in na 50 ml mleka user posted image . Končno lahko začnemo od tam ko smo bili pred mesecem in pol. Upam, da je sedaj pa res konec teh infektov.

Bravo Gaja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa le tako naprej.

Ampak, da ne bi bila preveč vzhičena nad tem, je Lara začela včeraj driskat, ponoči je zakuhala na 38,5, danes bruhala, eh...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Laro da bo čim prej nehala driskat in da pade vročina.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?