|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
7.3.2010 10:35:46   
marta82
user posted image user posted image user posted image za vse tri male borce in user posted image user posted image user posted image za mamice.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
7.3.2010 11:35:41   
najci
Tudi mi še vedno stiskamo pesti za vse male borce.
Še malo, pa bo pomlad in držim pesti, da se z zimo končajo tudi vsi ti dolgi meseci bolezni, virusov in padcev in da bo vse šlo samo še na boljše!  Držite se pogumni pikiji in mamice in atiji!user posted image user posted image user posted image

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
8.3.2010 10:09:08   
dadaegon
Pozdravljene RR

Resnično nisem mogla prej kaj napisat, ker mi je 4.3. vjutro umrl tast, 6.3. pa je bil že pogreb in neznam vam povedet kaj je tu letanja v vsej tej grozi se moreš še zbrat, da vam pa ne omenjam kako je vse to drago - bruhaš. Tako kot sem pa sedaj na tleh pa ne vem.....moja Larisika je celo zbolela nič hujšega - prehlad, je pa čisto dovolj. Dedija je resnično oboževala in ko so jo na pogrebu videli jokat so vsi jokali. Ne bom več nadeljavala ker je še vedno grenak spomin.

Gašper je pa tudi zelo slab. Že nekaj časa ne je in ima povišan CRP- pod 50 mu sploh ne pade. Tudi vpihe so mu morali povišat in več kisika potrebuje........ne vem, ne vem...nimam besed....je pa oblečen in ima odejico in je taki cuker kar naprej ga cartljam koliko ga pač dosežem.

Na vso to dogajanje zadnje pol leta nimam več besed kaj vse se mi je pripetilo. Sedaj se še samo smejim in pogosta vprašanja dobivam "kaj se še tebi lahko sploh zgodi?" je moj odgovor samo na lotu še lahko zadanem. Kar ni moja prva in velika želja ampak realnost. Vse kar si jaz želim je da je Larisa zdrava in vesela, ter da si bo Gašper čim prej opomogel in ga bomo lahko cartali.....

Vsem mamicam se iskreno zahvaljujem za podporo, brez vas bi bilo težje!!! Rada vas imam

Bodite v cvetju

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
8.3.2010 10:13:55   
Anonimen
dadaegon, sožalje user posted image

pa en kup user posted image user posted image user posted image  za otročička!

(odgovor članu dadaegon)
  Neposredna povezava do sporočila: 1554
8.3.2010 10:18:15   
Alex01
dadaegon-user posted image user posted image sožaljeuser posted image user posted image

In eno goro user posted image za tvoja otroka, tebi pa pošiljamo veliko moči in pozitivnih misli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
8.3.2010 10:49:22   
aprilčica07
dadaegon. sožalje za tastauser posted image user posted image user posted image user posted image

za Gašperja in Lariso pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in seveda za Gajo in Klaro Gloriouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
8.3.2010 10:55:25   
Andromeda
dadaegon - moje sožalje za tasta! user posted image
Gašper pa verjetno čuti vso žalost in napetost in je zato tak...Upam, da bo kmalu postal tak korenjak in se pozdravil, da boste lahko šli domov! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
8.3.2010 11:57:33   
Lenč.i
Živijo vsem nedonošenčkom 2009 in njihovim mamicam!

Še me z Urško se vam pridružimo. Vsem s težavam pošiljam velkouser posted image user posted image za čim prejšnje okrevanje in user posted image user posted image  za korajžo.
Kaj več pa še drugič.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
9.3.2010 17:27:03   
christiana21
ojla!

Mi smo vsi skupaj doma - Klari tudi. Danes je pa res bil naporen dan, najprej so tekle solze žalosti, ker je zdravnica ni hotela dati domov, potem pa smo solze žalosti obrisali, pa so prišle solze sreče, ker smo malecko vseeno dobili.
Hvala, za pikapoke, upam samo, da ju3 dobim patronažno, da ne bom potrebovala male voziti v bolnico, da ji dajo injekcijo.
Zdaj se pa greva crkljat.
Papa

P.s. Upam, da bosta tudi Gašper in Gaja kmalu doma.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lenč.i dobrodošla

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
9.3.2010 17:28:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klara gloria!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1560
9.3.2010 17:32:25   
lillchy123
jeeeeee, bravo Klara Gloria!! Vedeli smo, da zmoreš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
9.3.2010 18:58:03   
Alex01
christiana21- BRAVO za Klaro Gloriouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image in toplih user posted image .Lepo se cartajteuser posted image

Eno goro user posted image tudi za Gajo in Gašperjauser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
9.3.2010 18:59:45   
valči
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem vesela za vas,res,bravo,Klara Gloriauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
9.3.2010 19:04:03   
elevitka
Christiana ... tako ti privoščim in sem srečna za vas da ne znam povedat z besedami ... enako želim tudi Rubin in Gaji pa tudi dadageon in Gašperja.
user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
9.3.2010 20:22:30   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo, bravo mala borka! Sedaj pa samo crkljanje, in crkljanje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
9.3.2010 23:05:44   
Andromeda
christiana - pa to je noro prečudovito! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa hitro nadoknadit vse zamujene dneve v bolnici! user posted image , da bo pupa zdrava!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
10.3.2010 7:24:53   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

christiana - pa to je noro prečudovito! user posted image user posted image user posted image Zdaj pa hitro nadoknadit vse zamujene dneve v bolnici! user posted image , da bo pupa zdrava!

Se bom kar pod tale post podpisala.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
10.3.2010 8:14:51   
tasa_m
dadaegon najprej iskreno sožalje. In za Gašperja pošiljam kup user posted image prav tako za Lariso, da prehlad čimprej mine user posted image Tebi pa pošiljam močne user posted image user posted image Drži se, vem da je lahko te rečt, ampak na žalost drugih besed nimam user posted image

Christiana.. Super, sem vesela za vas, da ste končno doma. Naj to traja v nedogled..user posted image user posted image user posted image

rubin, kako je Gaja?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
10.3.2010 8:16:49   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Christiana ... tako ti privoščim in sem srečna za vas da ne znam povedat z besedami ... enako želim tudi Rubin in Gaji pa tudi dadageon in Gašperja.
user posted image user posted image

Podpis.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
10.3.2010 9:27:51   
koala
dedaegon moje iskreno sožalej, tvoji družini pa res ni lahko user posted image user posted image user posted image , upam da se Larisa ekspresno pozdravi, prav tako Gašper. Močno mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
10.3.2010 10:11:45   
koala
Klara Glorija jeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjj Ch.21 zadj pa še samo crkljanje, crkljanje in še enkrat crkljanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
10.3.2010 12:40:57   
Lolita23
Klara Gloriauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Gašperja in Gajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smeškov..

18.3.2009

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
10.3.2010 12:43:41   
Najaa
christiana, cartajta se na veliko. Zaslužita si. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
10.3.2010 13:55:39   
Lenč.i
user posted image user posted image user posted image za Klaro Glorio (Christiana21 hvala za dobrodošlico), seveda zdaj pa cartanje 100/h.

Naša user posted image  je danes stara tri mesece. Sem upala, da se bomo že lahko vozičkali, pa je to presneto vreme zagodlo. Menda bo ja že kmalu prišla pomlad.

Tudi jaz navijam za Gašperja in Gajo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
12.3.2010 20:27:45   
Sulfinija
Rubin,kako kaj Gaja???

Pa mamica Gašperja kako kaj mali borec?

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?