|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
2.3.2010 18:59:50   
anajmad
Glej sej bouser posted image . Za vsakim dežjem posije sonce.Polnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse te tri naše borce.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu sali)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
2.3.2010 19:16:32   
Anonimen
dodajam se nase pikepoke!!!!!

naj ze 1x pridejo domov. veseli, zdravi in srecni!

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
3.3.2010 11:10:15   
23tina
user posted image user posted image user posted image  djmo 3G-ji!vsak dan se spomnem na vas in res močno stiskam pestke,da bo že enkrat konec slabih novic !pošiljam milijone pikapolonc malim borcem,mamicam pa neskončno user posted image user posted image user posted image

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
3.3.2010 15:45:32   
bibyzan
Pike poke za vse tri borce.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa Rubin? Upam, da si polno zaposlena z malo borko in se pripravljata na odhod!!
LP

(odgovor članu 23tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
3.3.2010 20:16:54   
tasa_m
Christiana na milijone pikapok in objemčke ti pošiljam. Sem z tabo !! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dadaegon.. tudi tebo obječke in polno pozitivne energije, katero potrebujete vsi doma. Gašperju pa cel koš user posted image user posted image user posted image

in super da sta se L in G cartala user posted image user posted image

Rubin. kako je Gaja?

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
4.3.2010 13:23:27   
Sulfinija
Kako so kaj naši mali trije borci???'Rubin me že pošteno skrbi kaj je z Gjao,ker se par dni nisi javila sem gor.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
4.3.2010 16:58:55   
valči
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse tri borce!
Gašper in Glorija,upam,da se vama je sedaj znormaliziralo,da lepo papata in da zdravil ni večuser posted image
Gaja,reči mamici,naj se kaj javi tu gor,kako ti napreduješ!Tetice smo radovedne!Upam,da je vse ok v Mariboru.Nestrpno čakam lepe novičke.
In to od vseh treh borčkovuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
4.3.2010 17:01:39   
Anonimen
...samo res!

rubin!!!! je vse okuser posted image

nova runda pikapok za vse tri!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
  Neposredna povezava do sporočila: 1533
4.3.2010 17:37:52   
Alex01

Eno goro user posted image za vse tri borce in njihove družine!

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 4.3.2010 17:38:12 >

(odgovor članu bibyzan)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
4.3.2010 17:48:31   
christiana21
Gloria je predvčerajšnjim bila še dokaj ok, včeraj bila na infuziji, danes je pa še na monitorju zraven. Bojim se, kaj bo jutri user posted image .
Drisko ima takšno, da vse teče in curlja od nje, ritko ima čisto rdečo, kar naprej jo pikajo, da ji kontrolirajo kri. Revica je že vsa spikana, ko jemljejo kri morajo prav iskati kam še lahko piknejouser posted image .
Hvala vsem za pikapoke, vzpodbudne besede in lepe želje.

Rubin, Dadaegon, javita se kaj. Skrbi nas.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
4.3.2010 18:11:44   
Anonimen
Christiana, miljon in še več user posted image user posted image user posted image  za K.G.! zdrži tudi ti!user posted image

kako se držita Gašper in Gaja? user posted image user posted image user posted image  tudi zanju!

< Sporočilo je popravil k.tja -- 4.3.2010 18:14:33 >

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 1536
4.3.2010 18:18:53   
Anonimen
joj, bogica mala.

meni se tako smilijo ti mali otrockiuser posted image
ni to fer kar se dogaja.
ce jim je bog namenil tako trpljenje, zakaj jih je sploh poslal na svet.
upam, da zato, ker jih bo potem, ko dajo vse to gorje skozi nagradil s prelepim,brezskrbnim in srecnim otrostvom.

če ne, pol ga ni! alpa je navaden *****!

samo še zmeraj.....zakaj si morajo ti srcki tako krvavo prisluzit sreco in veselje???????user posted image user posted image user posted image

kolko pa je sploh stara Glorija?

miljone miljone pikapok!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
4.3.2010 18:25:05   
koala
Christiana.21 pa kaj jaz to berem user posted image user posted image user posted image user posted image  uboga Klara Gloria. Upam renično upam da bo jutri brez infuzije in monitorja, ter da se že danes driska ustavi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin upam da se nič ne javljaš ker dirkaš okoli in pripravljaš vse da bo Gaja lahko prišla domov.

dedaegon kako je pa Gašper.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
4.3.2010 19:53:20   
christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

joj, bogica mala.

meni se tako smilijo ti mali otrockiuser posted image
ni to fer kar se dogaja.
ce jim je bog namenil tako trpljenje, zakaj jih je sploh poslal na svet.
upam, da zato, ker jih bo potem, ko dajo vse to gorje skozi nagradil s prelepim,brezskrbnim in srecnim otrostvom.

če ne, pol ga ni! alpa je navaden *****!

samo še zmeraj.....zakaj si morajo ti srcki tako krvavo prisluzit sreco in veselje???????user posted image user posted image user posted image

kolko pa je sploh stara Glorija?

miljone miljone pikapok!

Tudi jaz po vsej tej kalvariji ne vem več kaj si naj mislim o tistem tam zgoraj. Naredil nas je, zdj pa lenari...mi se pa matramo z recesijo, imamo bolne otroke, na svetu vlada nasilje,...eh, škoda besed.
Gloria bo 7.3. stara 10 mesecev, ampak je takšna ful mini mini...pred odstranitvijo stome (tale stoma grda je kriva za to, da smo spet/še v bolnici)je imela 5100g, zdaj pa ima 4730g.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
4.3.2010 20:24:54   
valči
cristiana 21,veš,človek v takem trenutku res ne ve,kaj bi ti v tolažbo napisal.Ker to,kar doživljaš ti s svojo hčerkico je res kalvarija,en sam bojuser posted image Res mi je težko,pa vas sploh ne poznam,a ti vaši borčki,vsi skupaj tu gor,so zmeraj v mojih mislih.In držim pesti in mislim enako,kot je miška zgoraj napisala.Zakaj vse te muke,le kje je Bog,če sploh je?

Ve mame nedonošenčkev ste tak skale,trdne močne,nič vas ne premakne.Res ne vem,kje bi jaz bila,če bi meni bilo tako trpljenje namenjeno,mene bi zgazilo,se sekiram za malenkosti včasih,običajne stvari.

Mora bit bolje,slej kot prej bo.Kaj pa D pravojo,je rota virus,da tako teče z revce?Kaj ji toliko nagaja,res mi ni jasno,mogle bi iti domov že skoraj sedaj pa glih kontra?

Pošiljam vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,tebi pauser posted image user posted image
Gašpreju tudi in mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gajauser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
4.3.2010 20:43:29   
eva1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
4.3.2010 21:29:51   
Rubin.
Ojoj, sedaj pa imam slabo vest. Se iskreno opravičujem, da se nisem nič javljala, vsem ki ste bile v skrbeh za nas. Ni opravičila, da si ne bi vzela vsaj minute in kaj napisala. Bom edino poskušala malce obrazložit, zakaj je temu tako. Meni dnevi tečejo ekspresno hitro, bi bila vesela, če bi dan imel več kot 24 ur, mogoče bi več spala user posted image . Zjutraj štartam v bolnico in sem tam, dokler ne grem po Laro v vrtec, popoldan z njo mi mine kot tren, zvečer pa je na vrsti vse tisto, kar ne uspem čez dan. Če imam srečo ob 23h padem v posteljo, če zaspim pa je odvisno od zgornjih sosedov, če nimajo glih fešte. Če se katera kaj spozna na romsko politiko ve, da ti enkrat tedensko cigumigu do jutranjih ur ne uide in ponavadi je to med tednom. Meni je sicer vseeno kateri dan je, ker moja rutina je vsak dan enaka, edino med vikendom ne grem po Laro. Takrat imam srečo če spim 2-3 ure, ampak sem tisti dan čist povožena.
Se pa lahko pohvalim, da mi je uspelo, seveda v sodelovanju z Gajino zdravnico urediti vse za zavarovalnico. Papirovja, da si ne moreš mislit. Imam pa srečo, da so bili tako na mariborski, kot na ljubljanski zdr. zavarovalnici zelo prijazni in je šlo vse gladko, kar se tiče odobritev. Javna pohvala obema uradnikoma, ki imata, kakšno naključje enak priimek user posted image . Nekaj robe imam že doma, nekaj jo še čakam. Tudi za lekarno sem naredila ves seznam in jim ga dostavila z naročilnicami vred, sedaj samo še čakam na robo. Počasi bomo imeli vse doma, samo tistega, ki bi to rabil še ne.

Veliko me jih sprašuje kdaj bo Gaja doma. Lani sem še vehamentno odgovarjala naslednji mesec, sedaj pa samo skomignem z rameni. Enostavno ne vem. Sedaj so moja pričakovanja že tako padla, da bom vesela, če bo pred enim letom. Glede na to kako lepo je napredovala, sem lahko mislila da bo slej ko prej doma. Ko pa vidiš, da lahko pride nekaj nepredvidljivega, pa bog ne daj, da še enkrat, pa res ne veš.

Sedaj je Gaja o.k. Meni se zdi čist takšna kot pred boleznijo. Le tega kisika se ne more znebiti. Mislim v %, da bi ga znižali. Ker prej ji je zadostovalo že 35%, sedaj pa sem presrečna če pride pod 60%.

Drugače pa je živahna, kadar ji nič ne manjka je pravi dobrovoljček, zelo sodeluje, ko zjutraj pridem in jo pozdravim, to je veselja. Steguje ročice, kar ponori od veselja. Danes sem jo lubčkala in je bila kot ena mala muca, mi je nastavljala najprej eno ličko, pa potem drugo. Jaz sem se pa čisto stopila zraven. Vam ne morem povedat, kakšen balzam je to za dušo. Komaj čakam, da pride domov, da se bomo imeli v izobilju.

Dadaegon in Ch.21 kaj naj vama rečem? Enostavno ne vem, nimam besed tolažbe. Ko je bila Gaja tako uboga, mi tisti sej bo, ni veliko pomagal. Pa sem na pol v šali vsakemu, ki mi je rekel, sej bo boljše, rekla, da če bi za vsak tak stavek dobila en euro, bi bila že milijonarka. Ampak razumem ljudi, hočejo pomagat, ti rečt nekaj v tolažbo, pa ne vedo kaj. Evo, še sama sem sedaj v isti situaciji. Potrpljenje, potrpljenje, potrpljenje - to mene rešuje. Pa seveda Lara popoldan, da se malo raztresem in ne mislim samo na to. Pa "RR tetice", ki so takšne optimistke in čeprav se mogoče tega ne zavedajo v polni meri, zelo dobro vplivajo na mene. Ker, ali ni lepo, da nekdo, ki sploh ne pozna ne mene in ne moje družine, mi želi vse dobro in je v skrbeh za nas. A ni to čudež? Lepo je biti tako povezan in vedeti, da vam ni vseeno.

Uškinamama - da ne pozabim, tvoja kravica je zakon! Da razložim: uškinamama je Gaji poslala kravico z melodijo. In Gaja jo obožuje. Ji sledi z očkami in ko daš melodijo, se umiri in jo posluša. Res ji je všeč. Sej ima v bolnici še ene par igrač, ampak kravica je zakon user posted image .

Hvala VSEM, ki ste v skrbeh in mislite na nas. Kljub temu, da ne pišem tako pogosto, kot bi lahko, se vam vsak dan v mislih zahvalim, za pozitivno energijo in lepe misli. user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
4.3.2010 21:36:27   
Rubin.
Za Klaro Glorijo in Gašperja:

user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
4.3.2010 21:42:19   
Shorty_
e mislim samo na to. Pa "RR tetice", ki so takšne optimistke in čeprav se mogoče tega ne zavedajo v polni meri, zelo dobro vplivajo na mene. Ker, ali ni lepo, da nekdo, ki sploh ne pozna ne mene in ne moje družine, mi želi vse dobro in je v skrbeh za nas. A ni to čudež? Lepo je biti tako povezan in vedeti, da vam ni vseeno.
Rubin. pošiljam ti samo objem in seveda pikapšoke našim sončkomuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
4.3.2010 21:54:28   
Alex01
Za 3G in njihove MAMICE ter vse ostale člane družine, en kup pozitivnih misli, energije in user posted image ter toplih user posted image . Da bi bili  mali borci čim prej v prijetnem, ljubečem in toplem domačem okolju. Mislimo na vasuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
4.3.2010 21:56:30   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za naše 3 borce

uspelo vam bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
4.3.2010 22:50:44   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse tri "naše" borčke in

za pogumne mamice pošiljam... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
5.3.2010 8:53:12   
koala
Rubin. saj je  čisto razumljivo da nimaš vsak dan časa še za forum,... Kar se pa besed tolažbe tiče...jaz se včasih počutim kot slon v trgovini z porcelanom, ker resnično ne vem kaj reči.... Kakorkoli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gajo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate. Pa veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik tovornjak pozitivne energije.

Ch.21 jaz se vedno pogosteje sprašujem kaj bog sploh počne, zakaj dovoljuje takšno trpljenje, staršem, otročkom,..... tudi Klari Gloriji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pa tudi vam veeeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiik tovornjak pozitivne energije.

dedaegon kako ste pa vi in Gašper?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
5.3.2010 10:13:54   
aprilčica07
user posted image user posted image user posted image user posted image za male borce in za mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
5.3.2010 13:02:17   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

user posted image user posted image user posted image user posted image za male borce in za mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?