|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
5.12.2009 21:28:07   
Alex01
Bravo Gajauser posted image user posted image user posted image , neskončno user posted image in user posted image

Tudi Lani neskončno user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
5.12.2009 21:28:39   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Ja, babika ima že 2710g. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
5.12.2009 21:35:52   
brina_3
Tudi Lari user posted image user posted image user posted image user posted image  ter da bo čimlažje prenesla operacijo !
Držim pesti za obe princeski user posted image user posted image

Dadaegon, kako je z Gašperjem ? Tudi za njega user posted image user posted image  in pestke user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
5.12.2009 23:05:40   
Pi-kica 1
Tudi jaz vam pošiljam številneuser posted image user posted image user posted image in upam z vami, da bo na koncu vse v redu.

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
5.12.2009 23:14:23   
kayica24
Rubin zelo zelo zelo sem vesela te novičke...

Mala Gaja pa sploh več ne tako zelo mala, ampak že orng babauser posted image

Pa taka lepotička jeuser posted image
Daj jo objami in poljubi še od vseh nas, ki smo z mislimi pri njej vsak dan..Prav vsak dan...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
5.12.2009 23:23:25   
Andromeda
Bravo, Gaja!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Kaka lepotička, pa res je že prava baba...le tako naprej! user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
6.12.2009 8:28:05   
Mateja4
Bravo lepotička malauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
6.12.2009 8:33:31   
christiana21
Bravo mala Gaja. Le tako naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
veliko veliko pikapok, da greš čimprej domov

user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
6.12.2009 8:39:11   
matcar
Super za Gajo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
6.12.2009 9:16:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Ja, babika ima že 2710g. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iiiii, bravo punca!!!!!!!!
moja nina je imela tolko pri treh tednih!!!!!
zdaj bo slo pa samo se na bolje!!!!!
pa kak lepi rdeci srcek ima na celu!!!!! sigurno sled Zojinega poljuba.in ji bo prinesel sreco, zdravje in veselje!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1085
6.12.2009 9:38:29   
Shorty_
joj kako je že velika naša borka Gaja!!!  Le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
6.12.2009 11:27:31   
Anonimen
Tudi naš Žiga je bil tolk težek pri približno treh tednih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ČESTITKE!!! BRAVO GAJA!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
6.12.2009 16:05:27   
BRAVO GAJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa naj vse kar more gre le že nazgoruser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
6.12.2009 16:49:34   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

pa kak lepi rdeci srcek ima na celu!!!!! sigurno sled Zojinega poljuba.in ji bo prinesel sreco, zdravje in veselje!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ko bi le imela rdečino od tega, pa je žal nima user posted image . Sedaj ko je bila ponovno intubirana, so ji morali tubus fiksirat. In to naredijo tako, da ji ga z tem močnim falsterom prilepijo na obraz, čez čelo in čez ličke. Ampak očitno ima na čelu bolj občutljivo kožo in so, ko so ji ga morali večkrat na dan popravljati,  trgali dol in ponovno novega lepli, tako da  je imela prav živo rano. HB se je tega rešila.

Hvala  za dobre želje tudi za Laro. Močno upam, da bo vse o.k. in bova v petek že doma. Do takrat pa bomo vse tri hospitalizirane.

Lepo preživite ta teden, se tipkamo v soboto.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.12.2009 16:52:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
6.12.2009 16:50:32   
zvesta
Rubin... lepo se rihtajte vse tri.... bom mislila na vas, pa se vam javim s kakšnim sporočilom...

Objem...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
6.12.2009 18:17:19   
dadaegon
RUBIN res smo zelo veseli za dobre novičkeuser posted image ....vsak dan smo mislili na vas celo moja hčerka. Neverjetni so ti naši mali borci in samo učimo se lahko od njih. Moj mož je vsak dan čakal novičke na RR, samo da bo vse o.k....in res bravo za Gajo in želim vam da se boste čimprej cartali! Še naprej bomo molili za vajina sončka, da bosta vse uspešno prestali...verjamem da bosta!!

Vsem malim borecem pošiljam neskončno user posted image

Moj Gašper je trenutno stabilen......v nedeljo je dobil zelo hudo sepso, kako se reče bakteriji ne vem ker je čudno ime vem samo to da je bila zelo huda  in je imel malo možnosti za preživetje vendar je ponovno pokazal da se on neda kar tako. Zdravniki se samo čudijo. Izgledal je res slabo.....še naprej mu dajejo antibijotike, plazmo.....pristali smo spet na 1ml mleka... Danes je bilo stanje takšno da je Gašper prebavil 4ml mleka, tehta 1354g in je zelo zadovaoljen, saj tako se nama z možem zdi. Sestra varuh angel mu je dala dudico in veste kako jo vleče, ni šans da mu jo kdo proba izmaknit z vsemi štirimi se brani. Drugače pa je naš Gašper živahen, če mu kaj ne paše to takoj pokaže. Res je naš pravi borec in .....
Jaz sem sicer v malo slabšem zdravstvenem stanju vendar se pobiram in hitim k naši zmagi naproti ki vrjamem da bo bitka naša!!

rada vas imam!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
6.12.2009 18:44:45   
anajmad
Škoda,da sem bila prepozna in nisem videla male borke Gaje. Sem pa prav vesela,da se je to fajn poštimalo.
Dadaegon ,no vidiš kako je tvoj mali borec.Bori se že od rojstva in se bo tudi naprej.
Sem prav vesela vaših novic in držimn pesti,da se boste čimprej (upam,da še letos) stiskali v vaših objemih. Če ne drugače,pa malo pokengurujčkali.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
6.12.2009 21:48:04   
Janeja
Rubin, držim pesti za Laro - naj bo vse hitro za vami. user posted image
Gaja je pa itak naš mali sonček, ki nas vedno znova preseneča s svojo borbenostjo. Bravo punca, kar tako naprej...

Dadaegon, Gašper je pa tudi tak borec, da mu ni para. Bravo malček user posted image
Že ve, zakaj se bori. Ve, da ga doma čaka dom poln ljubezni in topline in za to je vredno potrpeti vse in premagati vse, še tako nemogoče ovire. Na koncu bo veliki zmagovalec, boš videla user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
7.12.2009 12:40:54   
Sulfinija
Rubin,neskončno sem vesela za malo borko Gajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
7.12.2009 12:55:31   
christiana21

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

Ko bi le imela rdečino od tega, pa je žal nima user posted image . Sedaj ko je bila ponovno intubirana, so ji morali tubus fiksirat. In to naredijo tako, da ji ga z tem močnim falsterom prilepijo na obraz, čez čelo in čez ličke. Ampak očitno ima na čelu bolj občutljivo kožo in so, ko so ji ga morali večkrat na dan popravljati,  trgali dol in ponovno novega lepli, tako da  je imela prav živo rano. HB se je tega rešila.

Hvala  za dobre želje tudi za Laro. Močno upam, da bo vse o.k. in bova v petek že doma. Do takrat pa bomo vse tri hospitalizirane.

Lepo preživite ta teden, se tipkamo v soboto.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  boga Gaja zaradi ranice, me veseli, da je zdaj boljše.

kaj je pa z Laro, sem gledala nazaj, pa nisem našla? Vse 3 hospitalizirane...ja pri vas se pa res ne konča.
Klara Gloria vam vsem mamicam in borcem pošilja slinastega lubčka in veeeeeellllliiikkkk objem.

dadaegon, bravo za Gašperjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
7.12.2009 12:56:00   
tasa_m
Rubin., Dadaegon ... same lepe novičke! Vesela sem jih user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image za Laro !

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.12.2009 13:52:25   
najci
Oh, Rubin, se vam pa dogaja v teh dnevih! Bravo, Gaja, da je vse uspelo tako kot mora. In naj bo tako še naprej!

Zate pa tudi držimo pesti, Gašper! Da hitro potolčeš vse barabe bakterije...

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
8.12.2009 20:35:51   
sonček33
Christina, kako je Gloria?

Rubin, kako je Gaja?

Dadaegon, kako je Gašper?

Mislim na vas.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
8.12.2009 20:51:34   
Urša
Tudi jaz pridem vsak dan pogledat če je kaj novega. Veliko pozitivnih misli! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
8.12.2009 20:53:25   
sonček33
Zdajle sem ugotovila, da se vsem trem sončkom imena začnejo na G. user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?