|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
3.12.2009 21:41:31   
banga

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Danes sem izvedela, da gre Gaja jutri v Ljubljano, v petek bodo izvedli poseg.

Punce moje zlate, držite pesti, da bo šlo vse kot po maslu in da pride čimmprej nazaj.

Draga Rubin, navijam za Gajo in zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vem, da je Gaja borka in da bo zelo kmalu v tojem toplem naročju , obema pošiljam veliko lepega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav se na javljam pogosto, ne mine dan, da ne bi mislila na vaju in zelo močno v mislih navijala predvsem za Gajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tudi zate, da zdržiš do trenutka, ko jo boš končno pripeljala domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
3.12.2009 22:46:07   
Irena R.
Rubin stiskamo pesti za vas. Bodite močni še naprej. Vse bo v redu.

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.12.2009 23:22:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj se tiče Gaje, javim jutri, kaj bom izvedela. Je pa imela danes tako lepo okroglo težo 2500g, prava debeluška user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Gaja user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hruško debeluško! In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, kar jo še čaka. Vse bo dobro. Mislim na vas in ti pošiljam en user posted image Rubin!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
4.12.2009 15:21:50   
marta82
Rubin kako ste?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
4.12.2009 17:27:09   
Rubin.
Punce moje, pike poke in pestke pomagale.

Operacija je uspela. user posted image  Gaja jo je zelo dobro prenesla. Trenutno je stanje stabilno. Niso ji rabili nič višat kisika, seturacija o.k.

Več pa vam sporočim jutri user posted image .

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
4.12.2009 17:30:34   
Katy78
Joj Rubin, kako sem vesela za vse vas! Le tako naprej! Gaja je prava borka, kapo dol! user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
4.12.2009 17:30:54   
anajmad
Superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela tvoje novice

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
4.12.2009 17:48:20   
Alex01
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neskončno user posted image in pozitivnih dobrih misli za Gajo in celo družino.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
4.12.2009 17:54:20   
Noseckica

Operacija je uspela. user posted image  Gaja jo je zelo dobro prenesla. Trenutno je stanje stabilno. Niso ji rabili nič višat kisika, seturacija o.k.

Bravo, mala borka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
4.12.2009 19:58:19   
sonček33
gajauser posted image user posted image user posted image , rubin,vesela sem za vas

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
4.12.2009 20:13:01   
ly117
Draga Rubin, kak lepa novica, in seveda bravo Gaja. user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.12.2009 20:20:50   
banga
BRAVO GAJA!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.12.2009 21:24:51   
Shorty_
Bravo Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.12.2009 21:37:28   
botrca
Bravo Gaja user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...in Rubin zate veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.12.2009 21:41:11   
stijan
user posted image user posted image user posted image Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.12.2009 22:04:56   
Janeja
user posted image Bravo Gaja! user posted image

Spet si nam vsem dokazala, da zmoreš premagati vse ovire. Bodi še naprej tako vztrajna, močna in pogumna deklica. user posted image

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.12.2009 22:17:44   
thaiss

bravo Gajauser posted image user posted image user posted image tako korajžno naprej!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
5.12.2009 8:23:56   
blanč
Bravo Gaja le tako naprej, da boš kmalu v ljubečem zavetju svoje družine lepo doma..

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
5.12.2009 10:24:47   
tassi1
to, naši  borki user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
5.12.2009 13:46:37   
miska73

To mi deli!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem včeraj bila v mislih pri tvoji mali miški.
Pravi borec je tale naša Gaja.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
5.12.2009 13:46:53   
marta82
Super. Sem zeloooooooo vesela za vas.user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
5.12.2009 16:00:31   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.12.2009 21:21:39   
Rubin.
Smo bili danes pri Gaji na obisku in moram reči da se dobro drži. Joj kolk jo imam rada, ne morem povedat, tako sem ponosna na njo. Je res, da je bila še na pomirjevalih, da je ne boli preveč in da je bolj pri miru, ampak je takoj vedela, da sem pri njej. To je res ena posebna vez. Močno upam, da bo vse o.k. in da čimmprej pride nazaj v Mb, da se začnem učiti ravnanja z aparatom in da zavarovalnica čimmprej odobri aparat. Moram pa povedat, da je osebje v Lj zelo prijazno, lepo delajo za Gajo. V album sem dodala današnjo sliko, tako da lahko vidite kako zgleda trahea. Ni tako grozno, koliko sem si predstavljala. Samo da ji pomaga. Slikco bom v nedeljo iz albuma izbrisala, samo toliko da jo vidite. V ponedeljek greva namreč z Laro v bolnico, je naročena za odstranitev mandljev in žrelnice. Ja vse imamo na kupu. Pa sej bo, samo da se rešimo bolnic, pa bo bolje.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 5.12.2009 21:25:14 >

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.12.2009 21:22:51   
brina_3
user posted image user posted image user posted image  bravo BORKA user posted image user posted image user posted image
Rubin..slikca v albumu je prečudovita in kako je mala princeska že zrastla user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.12.2009 21:24:16   
Rubin.
Ja, babika ima že 2710g. user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?