|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
16.11.2009 22:49:19   
sonček33
Rubin drži se.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 926
16.11.2009 22:52:36   
marta82
Rubin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 927
17.11.2009 15:37:50   
tasa_m
Rubin. ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 928
17.11.2009 15:59:30   
Anonimen
Rubin Gaja vas je že tolikokrat prijetno presenetila, da ni dvakrat za rečt, da vas ne bo še tokrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim na vas!!!

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
17.11.2009 22:57:53   
dadaegon
Pozdravljen rubin,
popolnoma te razumem, prav to se meni ves čas dogaja, da kaže zelo dobro potam pa spet hud udarec, tako da se že pomalem bojim dobrih novic. Vsak dan mislim in molim za vaju. Ko vstopim v intenzivno vedno pogledam na levo in pomislim na vju pa čeprav se še nisva srečali. Jaz vrjamem v te male sončke in vem da bo tudi najinima uspelo. Se ti javim na meil pa veliko user posted image ti pošiljam

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Hvala vam moje zveste prijateljice, ki mi stojite ob strani za tople besede.

Sej vem da bo in v Gajo jaz sploh ne dvomim, vem da ona bo zmogla in če bo ona bom jaz tudi. Ampak kaj, ko je tako dobro kazalo pa sem mislila, da bomo šli po bljižnici. In ko pričakuješ eno dobiš pa drugo si pač razočaran, pa ne nad drugim, nad sabo. Poskušam se ne obremnjevati s tem, dokler se z dr. ne vsedemo skupaj in se pogovorimo. Vam javim user posted image .

Uživajte v sončku.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 930
17.11.2009 23:08:10   
dadaegon
pozdavljene mamice,

sedaj me en čas ni bilo gori in vas že prav pogrešam!! Računalnik mi nagaja oz. SIOL zelo sma nezadovoljna z njim!
Vsem malim sončkom pošiljam veliko user posted image . Moram vam sporočit da sem zelo vesela teh pikapok. Pri nas doma jih imamo veliko pa ne vem od kot se jemljejo. Ko je toplo jih imam celo steno na moji strani bloka, pa v stanovanju...par dni nazaj je celo moj mož imel pikapoke na glavi. Seveda se ne pritožujem, sem jih zelo vesela!!

Sporočit vam morem, da moj sonček Gašper že prebavlja 3ml mleka in vsak dan aka - skozi stomo. Vsi smo zelo veseli. Sicer je sedaj bolj nemiren in potrebuje več kisika. Resnično je pravi borec in ponosna sem na njega!!!

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 931
18.11.2009 9:01:55   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

pozdavljene mamice,

sedaj me en čas ni bilo gori in vas že prav pogrešam!! Računalnik mi nagaja oz. SIOL zelo sma nezadovoljna z njim!
Vsem malim sončkom pošiljam veliko user posted image . Moram vam sporočit da sem zelo vesela teh pikapok. Pri nas doma jih imamo veliko pa ne vem od kot se jemljejo. Ko je toplo jih imam celo steno na moji strani bloka, pa v stanovanju...par dni nazaj je celo moj mož imel pikapoke na glavi. Seveda se ne pritožujem, sem jih zelo vesela!!

Sporočit vam morem, da moj sonček Gašper že prebavlja 3ml mleka in vsak dan aka - skozi stomo. Vsi smo zelo veseli. Sicer je sedaj bolj nemiren in potrebuje več kisika. Resnično je pravi borec in ponosna sem na njega!!!

Joj, kako sem čakala tale tvoj post. Super. Bravo Gašper. POgumno naprej.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 18.11.2009 9:02:11 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 932
18.11.2009 9:09:52   
Alex01
Rubin in Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dadaegon in Gašper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 933
18.11.2009 9:23:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

pozdavljene mamice,

Joj, kako sem čakala tale tvoj post. Super. Bravo Gašper. POgumno naprej.

SE PODPIŠEM!!!

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
18.11.2009 12:34:49   
birdy

pozdavljene mamice,

Bravo!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pikepoke pa vejo kam morajo it, zato jih pa je tok velik pri vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 935
19.11.2009 19:00:31   
Rubin.
Gaja vse najboljše za tini mini 5 rojstni dan.

user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 936
19.11.2009 19:01:23   
Rubin.
Bravo Gašper user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 937
19.11.2009 19:03:51   
zvesta

user posted image

Gaja, vse najboljše še od nas!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 938
19.11.2009 19:14:46   
PERSIDA

user posted image

Gaja čestitke ,da si taka borkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 939
19.11.2009 19:26:58   
Shorty_
Gaja vse naj naj in le tako naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gašperuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 940
19.11.2009 19:30:46   
tasa_m

pozdavljene mamice,

user posted image user posted image bravo Gašper!!

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 941
19.11.2009 19:32:51   
tasa_m
Gaja vse najboljše za 5.mini roj.dan !!

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 942
19.11.2009 19:38:52   
ly117
Gaja z L ti želima vse naj naj in da bi se še tak  borila  naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 943
19.11.2009 20:53:21   
Mateja4
Gaja vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gašper le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 944
19.11.2009 21:13:05   
dadaegon

user posted image

GAJA VSE NAJBOLJŠE ŠE OD NAŠE DRUŽINE, PRAVA BORKA SI TO NI DVOMA!!!user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 945
19.11.2009 22:14:33   
Alex01
Gaja vse najboljše in najlepše ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , prav tako vsem tvojim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 946
19.11.2009 22:50:28   
marta82
Bravo Gašper in vse najboljše Gaja.user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 947
20.11.2009 6:36:43   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Bravo Gašper in vse najboljše Gaja.user posted image

Se podpišem!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 948
20.11.2009 6:45:25   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Gaja vse najboljše za 5.mini roj.dan !!

user posted image

Tudi iz naše strani...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 949
20.11.2009 7:55:35   
christiana21
Vse naj naj mala Gaja!
user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?