Rubin.
|
Pozdravljene punce. Mi smo dobro. Gaja lepo napreduje, počasi ampak sigurno. Velika je že 44 cm in težka 2140g. Včeraj je imela slikanje pljučk in me prav zanima kako in kaj. Danes njene dr. ni bilo, jo moram jutri vprašat, če je kaj novega pa sporočim. Mami se že uči handlinga . Začelo se je zares. Si jo že sama vzamem iz posteljice in vanjo tudi položim. Sicer je kar zakomplicirano krmarit med vsemi tem kabli in cevkami, ampak kjer je volja je pot. Tako, da nama kar gre. To moje dete je tako potrpežljivo z mano, da mi gre kar na jok od ganjenosti. Sploh se nič ne protestira, ko je mama tako nerodna in ji moram potem popravljat cpap, vdano čaka, samo da se lahko cartava. Pravi cukerček je. . Lara je imela danes škratovanje, bilo je fanj. Malce za razvedrilo. Kako se imajo sedaj v vrtcih fino, sem vesela. A ne Najaa so to že oreng dojenčki. Meni se tudi zdi. Čeprav se drugim zdi joj samo dve kili, se meni zdi že lepo okrogla . Je pa tako, nedonošenčkov se ne da primerjat z drugimi, sploh pa ne takšnih, ki so imeli zraven nedonošenosti, še kakšne druge težave. Jaz sem ful vesela njenega napredka in ji to tudi vsak dan povem. Mariborčanke - hvala za navijanje . Irena - lepo pozdravljena. Se večkrat spomnim na vaju dva kako sta? Gre vse tako kot mora? Handling? Sva se pogovarjali o linku, evo ga: handling . Sicer pa sploh ne dvomim, da to že obvladaš . Pa kakšen sms mi pošlji, bom vesela. Pozdravček Filipu od Gaje. anajmed - iz tvojih ust v božja ušesa. Jaz tudi upam, da jo bodo začeli drug teden dajat na brčice. Jo ta cpap zelo moti. Se ji ful zareže v kožo in ima na obeh straneh globoke zareze, pa tudi nad noskom. Samo kaj ko drugače ne gre. blondy81 tu ti jaz ne morem pomagat, ker se Gaja še vedno hrani po sondi, je pa splošno znano, da nedonošenčki radi zaspijo ob hranjenju, ker se prej utrudijo. Kako pa jim pomagat, pa ne vem. Verjetno bom sama imela isto težavo. Sonček33 tukaj sem. Malce sem v gužvi, ker sedaj že ob 11h odhajam h Gaji, pa mi potem delo ostane za zvečer. Ampak mislim na vas in sem vam hvaležna za vašo skrb. Vsem pošiljam topel objem .
|