Rubin.
|
Seveda sem se v vsem tem veselju pozabila zahvaliti za dobre želje, pikapoke, misli, pozitivno energijo in vse kar mi pošiljate. Resnično hvala. Sedaj ko gre Gaji bolje, same vidite, da ji pomaga. Bolj malo se oglašam, ker sedaj manj časa, ga namreč več preživim pri Gaji, ker jo že lahko previjam, hranim po sondi, skratka vedno bolj lušno je in upam da mi ne zamerite, da se ne javljam tako redno. Sedaj namreč to kar sem opravila dopoldan, ko je Mala miss v vrtcu, sedaj opravljam zvečer, potem pa mi časa zmanjka za net. Ampak brez skrbi, mislim na vse vas, ki mi vlivate upanje, da tudi nas čaka sreča. Vedno bolj verjamem v to. Februarka08 in ostale, ki ste napisale, da občudujete mamice nedonošenčkov. Verjamem, da ko od zunaj gledaš, se ti zdi nepojemljivo, kaj vse zmoremo, ampak ko so notri, pa je to čisto samo po sebi umevno. In sem prepričana, da je ni med vami, ki ne bi ravnala tako kot jaz in ki tega ne bi zmogla. Tudi jaz sem bila prepričana, da to kar se meni dogaja zadnje mesece, presega meje mogočega, ampak očitno, človek prenese več, kot misli. Je pa res, da ob podpori otrok, moža, prijateljev in vas rr-jevk ne bi zmogla. Vsak dan se zahvalim, da imam takšne ljudi ob sebi. Z Gajo pa se še posebej zahvaliva Zoji, da bedi nad njo in ji daje prepotrebno moč. Larlu, povej septemberkam, da se jim iz srca zahvaljujem in ko mi bo čas dopušal pridem kaj na obisk. Zora20 najprej čestike, da sta že doma, pri nas so to še sanje. Glede tvojih stahov, bi pa ti samo to svetovala, začni se spopadat z njimi takrat, ko se bodo uresničili, nič prej. Čisto po nepotrebnem si beliš glavo kaj bo, kaj pa če sploh ne bo. Jaz sem se naučila od mojih dveh princesk in iz tega kar me je letos doletelo, da živim za danes. Ker človek načrtuje, življenje pa načrt izpelje. Ja, jaz sem imela za letos čisto drugačne načrte, pa so se mi podrli do temeljev. Še sedaj se spomnim, koliko sem gnjavila moža naj naredi dodatne police v kopalnici, ker bomo imeli sedaj tri otroke in seveda jih nujno rabim. No police so, mi pa niti ne živimo več tam in tudi če bi jih ne bi potrebovali. Tako, da živi za danes in rešuje težave, ki jih imate danes, tiste bodoče, če sploh bodo, pa pusti za jutri. Dadaegon, bravo mali Gašper . Samo tako dalje, vsak dan pomislim nanj, ko vstopam na eint in mu pošljem dobre želje. Kdo pa bo verjel v naše otroke, če ne mi starši, a ne? Sonček33, Lara je vredu. Zelo si želi videti sestrico. Sicer ji pokaževa slike ampak to ni to. Sem mislila ta teden spet malce zaprosti, če bi mogoče sedaj že šlo, da jo vidi vsaj za minutko. Ampak sedaj je malce prehlajena, pa bom počakala da bo čisto zdrava. Upam, da mi uspe. Drugače pa naj povem, da sem blagoslovljena z čudovitimi otroki, točno takšnimi kot sem si jih želela. (Včasih, če Lara kaj trmari, mi mož reče, ja točno taka je kot si si jo ti želela, jaz pa nisem imel nobene besede pri tem . Ampak, jaz sem vesela, da imajo otroci svojo voljo in svoj jaz ). Torej nekje že moram biti dobro zapisana, da so mi dani.
|