christiana21
|
Dadaegon, spremljam tvoje izpovedi na forumu, ampak enostavno nimam besed, da bi te vsaj nekako lahko malo potolažila. Vem, da vsak dan posebej trepetaš kaj bo prinesla naslednja ura, kaj se bo zgodilo v naslednjem dnevu. Težko je živet vsak dan v negotovosti in obupu, ampak verjamem, da se bo vajin mali Gašper izvlekel, otroci, kot jih imamo me, mamice nedonošenčkov, potrebujejo samo čas in veliko veliko potrpljenja, čeprav jim je včasih to zelo težko dati, ker starši najbolj hrepenimo po trenutku, kdaj bomo z našimi navihančki in navihankami doma. Verjemi v Gašperja . Rubin, upam, da bodo v zvezi z malo Gajo prihajale samo še vzpodbudne novice, da se boste lahko kmalu crkljali doma. Glede naše pupike sem pa govorila s pediatrinjo nekaj minut nazaj. Izvidov blata še nima, nikakor pa ji ni všeč, da Gloria hujša. Od včeraj do danes je shujšala za 60g, skoraj nič več ne poje, revica samo neutolažljivo in obupano joka, ne pomaga niti crkljanje, niti duda, niti pesmice, vrtiljak nad zibelko,... Strah me je kaj bo, iz dneva v dan je huje. Čakamo samo še na izvide, da vidimo kaj je z njo. Tolikokrat smo že bili doma in tolikokrat smo morali nazaj v bolnico in vedno je bilo nekaj hudega, da je na koncu mala pristala v operacijski in so nam jo komaj rešili.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|