Rubin.
|
Drage moje virtualne prijateljice, hvala vam za vse dobre želje in veselje, ki ga delite z menoj in mojo družino. Danes smo šli skupaj v bolnico in ponavadi najprej jaz z Malo miss počakam spodaj v čakalnici in gre ati h Gaji nato pa menjava. In tako kot ponavadi, gre prvi ati, pride dol čez kakšne pol ure z nasmehom do ušes in pravi pojdi hitro gor, Gaja je na brčicah, veš kako je lepa. Sem dobila kar solzne oči. GAJA NA BRČICAH!!!!!! Če to ni čudež. Še dober teden nazaj smo se pogovarjali, da bo verjetno zdravljenje dolgotrajno in bo potrebovala traheostomo, danes pa je na brčicah. Uslišane so vse naše in vaše molitve, želje, misli,.... Res to kar se z Gajo dogaja zadnji teden, ne morem imenovati drugače kot čudež. In seveda polna pričkovanja se odpravim v prvo nadstropje. Že sestre, ki sem jih srečala so bile nasmejane in resnično so vsi veseli, da se Gaji stanje tako izboljšuje. Stopim noter in zagledam najlepšega otročka, seveda poleg Lare, na svetu. Kako je lepa, prvič po 126 dneh sem videla cel njen obraz. In ko se mi je nasmehnila, ne znam opisati tega občutka. Jaz sem se v sobi samo smejala. Sestre so verjetno mislile, da sem jim na poti v sobo kaj izmaknila . Ampak jaz vam povem, to je več kot čista sreča. Kaj takega nisem upala niti sanjat, sedaj pa se mi dogaja. Kar pa je še najlepše, da je setoracija ob 45% kisiku prišla tudi na 100, dlje namreč sploh ne gre. Je pa res, da ko se vznemiri, pa pade. Ampak Gaja kaj naj rečem, na stara leta bom začela verjeti v čudeže, lahko si mi za vzor, kaj dela volja in moč. Da je najpomembnejše v kaj sami verjamemo in verujemo ne glede kaj drugi o nas rečejo in to dokazuješ vsak dan. In resnično verjamem, da boš to pot ki se je začela tako slabo, prehodila z močno voljo tudi če ne bo posuta z rožami. Toliko volje do življenja srečaš redkokdaj v življenju. Moj poklon. Sicer brčice še niso trajne, se izmenjavajo z CPAP-om, ker se bojijo, da bi se plučka preveč utrudila, ampak napredek je pa velik. Vse ob svojem času. Sem pa vesela, da ne samo nam ampak tudi vam polepšam dan z lepimi novičkami. Miska73, lepo da si me prišla malce pozdravit in poglej, si prava prerokinja . Tudi tvoja dva sta nedonošenčka, zato vljudno vabljena na to temo. Povej kaj več, kako sta, kako si ti? Vse me zanima, večkrat pomislim na vas. Lahko tudi na z.s. Vsem, ki me redno ali občasno spremljate, HVALA, HVALA, HVALA. Ni besed, da bi sem vam lahko zahvalila, ker mi stojite ob strani.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 24.10.2009 22:54:30 >
|