|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
23.10.2009 9:40:58   
Lara73
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Gaja in Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 776
23.10.2009 11:39:18   
oka
Oooo Rubin, to so pa veliki koraki naprejuser posted image . Res je lepo prebrat tako lepe novice.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 777
23.10.2009 20:29:20   
tasa_m
ooo, kakšne lepe novičke berem.

Bravo Gaja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
23.10.2009 21:31:36   
matcar
Bravo Gaja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 779
24.10.2009 10:02:28   
christiana21
Jupyyyy, bravo mala Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 780
24.10.2009 10:30:28   
PapuaNG
Super za Gajo user posted image user posted image user posted image Vedno malo v strahu zaidem na to temo in vsakič znova jočem od veselja, da mala napreduje. Res skoraj ne mine dan, da ne bi pomislila na vaju. Potem je pa tudi tak deževen dan takoj lepši user posted image  

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 781
24.10.2009 13:38:55   
miska73
Draga Rubin... po 2 mesecih spet berem tole tremo in se neskončno veselim s tsbo za tvojo Gajo.
Sem dala v tem obdobju čez respirator, pa en neuspešen preklop na CPAP...
pa se je vse lepo končalo.
Kaj naj rečem... super napredujete, le tako naprej...
Pa upam da kmalu prideš en dan na intenzivno in bo tvoje dete brez smučarske kapice.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 782
24.10.2009 13:43:16   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja, bravo mamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 783
24.10.2009 20:26:40   
banga
Čestitke veliki borki Gajiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mamici pa prav tako user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bodo takšne lepe novičke tudi v prihodnje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda držim pesti, da se boste vsi skupaj še letos skupaj cartali domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 784
24.10.2009 20:27:19   
sonček33
Gajauser posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 785
24.10.2009 22:51:04   
Rubin.
Drage moje virtualne prijateljice, hvala vam za vse dobre želje in veselje, ki ga delite z menoj in mojo družino.

Danes smo šli skupaj v bolnico in ponavadi najprej jaz z Malo miss počakam spodaj v čakalnici in gre ati h Gaji nato pa menjava. In tako kot ponavadi, gre prvi ati, pride dol čez kakšne pol ure z nasmehom do ušes in pravi pojdi hitro gor, Gaja je na brčicah, veš kako je lepa. Sem dobila kar solzne oči. GAJA NA BRČICAH!!!!!! Če to ni čudež. Še dober teden nazaj smo se pogovarjali, da bo verjetno zdravljenje dolgotrajno in bo potrebovala traheostomo, danes pa je na brčicah. Uslišane so vse naše in vaše molitve, želje, misli,.... Res to kar se z Gajo dogaja zadnji teden, ne morem imenovati drugače kot čudež.
In seveda polna pričkovanja se odpravim v prvo nadstropje. Že sestre, ki sem jih srečala so bile nasmejane in resnično so vsi veseli, da se Gaji stanje tako izboljšuje. Stopim noter in zagledam najlepšega otročka, seveda poleg Lare, na svetu. Kako je lepa, prvič po 126 dneh sem videla cel njen obraz. In ko se mi je nasmehnila, ne znam opisati tega občutka. Jaz sem se v sobi samo smejala. Sestre so verjetno mislile, da sem jim na poti v sobo kaj izmaknila user posted image  . Ampak jaz vam povem, to je več kot čista sreča. Kaj takega nisem upala niti sanjat, sedaj pa se mi dogaja. Kar pa je še najlepše, da je setoracija ob 45% kisiku prišla tudi na 100, dlje namreč sploh ne gre. Je pa res, da ko se vznemiri, pa pade. Ampak Gaja kaj naj rečem, na stara leta bom začela verjeti v čudeže, lahko si mi za vzor, kaj dela volja in moč. Da je najpomembnejše v kaj sami verjamemo in verujemo ne glede kaj drugi o nas rečejo in to dokazuješ vsak dan. In resnično verjamem, da boš to pot ki se je začela tako slabo, prehodila z močno voljo tudi če ne bo posuta z rožami. Toliko volje do življenja srečaš redkokdaj v življenju. Moj poklon.
Sicer brčice še niso trajne, se izmenjavajo z CPAP-om, ker se bojijo, da bi se plučka preveč utrudila, ampak napredek je pa velik. Vse ob svojem času.

Sem pa vesela, da ne samo nam ampak tudi vam polepšam dan z lepimi novičkami.

Miska73, lepo da si me prišla malce pozdravit in poglej, si prava prerokinja user posted image . Tudi tvoja dva sta nedonošenčka, zato vljudno vabljena na to temo. Povej kaj več, kako sta, kako si ti? Vse me zanima, večkrat pomislim na vas. Lahko tudi na z.s.

Vsem, ki me redno ali občasno spremljate, HVALA, HVALA, HVALA. Ni besed, da bi sem vam lahko zahvalila, ker mi stojite ob strani.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 24.10.2009 22:54:30 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 786
24.10.2009 23:09:23   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image super novičkeuser posted image user posted image user posted image Bravo Gajauser posted image Le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 787
24.10.2009 23:10:49   
brina_3
user posted image user posted image user posted image Bravooo Gajaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
Rubin, kako si polepšala večer s tako prečudovito novico user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 788
24.10.2009 23:16:49   
Janeja
user posted image user posted image user posted image BRAVO GAJA! user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res na polno jokam - od sreče seveda.
Gaja se je odločila, da je čas, da se z velikimi koraki odpravi proti domu. In to ji bo uspelo - zagotovo še letos.

Rubin, naj vam čas sreče in čudežev nikoli ne mine! user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 789
24.10.2009 23:37:58   
ly117
user posted image user posted image user posted image user posted image Gaja to delaj in še naprej razveseljuj mamo, atija in seveda da ne pozabim Malo miss. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 790
24.10.2009 23:56:37   
hillmagic
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  waw dobre novičke...vse dobro še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 791
25.10.2009 0:14:21   
Sanikaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Gaja!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 792
25.10.2009 6:21:39   
tassi1
tvoja mala Gaja je pa res prava borka, no kako bi rekli: prava Štajerka user posted image user posted image user posted image user posted image
le tako naprej in boš vidla, za božička boste že vsi pozabili na vse hudo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 793
25.10.2009 7:20:14   
PERSIDA
Rubin - ob takšnih novičkah  samo user posted image  od sreče.user posted image user posted image user posted image user posted image  za Gajo.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 794
25.10.2009 7:31:10   
Erdbeere
evo danes sem po parih dnevih spet malo pogledala sem in vidim same lepe novičke user posted image user posted image user posted image user posted image Gaja

Ob tem ko sem brala, da je tvoja Gaja na brčicah sem tudi sama user posted image user posted image user posted image res lepa novička Rubin.

Ti se pa kar oglasi kaj na septembrčicah, te nismo pozabile.

Pa spet kako lepo novičko napiši user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 795
25.10.2009 8:08:50   
oka
Na zdaj imam pa solzne očiuser posted image . Tole zadnjo novico je bilo pa čisto VESELJE prebratuser posted image . Itak, da je mala čista zmagovalka. Zdaj pa stiskam pesti, da boste kmalu vsi štirje skupaj v enem velikem objemu.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 796
25.10.2009 8:24:01   
sonček33
Rubin, veselimo se z vami. Gaja user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 797
25.10.2009 9:29:09   
tasa_m
Rubin. .. prebrala tvoj post in user posted image od sreče! Bravo Gaja user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 798
25.10.2009 11:45:55   
koala
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gaja!
Rubin si lahko samo mislimn kakšni občutki te prevevajo ob tako velikih preobratih na bolje, zdaj gre pot samo še navzgor in kmalu se boste crkljali doma.

Tudi mene so oblile solze sreče.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 799
25.10.2009 12:49:21   
thaiss
bravo Gaja user posted image user posted image user posted image
Rubin sem zelo zelo vesela za Gajo in se veselim z vami!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?