|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO
10.8.2009 12:26:37   
Erdbeere
Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo....za vsakim dežjem posije sonček, tudi za vas bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
10.8.2009 19:25:47   
Rubin.
Jaz imam pa danes dobre novice!!!

Gaji so se začela izboljševati pljučka user posted image user posted image user posted image . So delali včeraj UZ in se je videlo, da so mešički že napolnjeni z zrakom in so tako tudi ostali.
Zojo pa bodo jutri odklopili z respiratorja in če bo dobro prenesla bo tako tudi ostalo. Držite pesti.

Tako sem vesela, da bi objela ves svet.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 227
10.8.2009 19:39:17   
matcar
Čestitke za mali borki!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še naprej držim pesti,da bo ostalo tako,kot je zdaj in še vedno mislim na vas.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 228
10.8.2009 20:38:30   
skuštrana
Rubin,  ojej, šele danes sem čisto naključno naletela na tole temo in videla kaj se vam dogajauser posted image user posted image Držte se, upam da se vse reši, za pupiki sem pa videla da sta vsak dan boljše in boljše user posted image user posted image Žal sem predaleč, pomagati ti ne morem, če pa le pa mi le javi na ZSuser posted image user posted image Držte se...in da bi bilo vse to čimprej za vami in le še spomin z lepim koncemuser posted image Sta pa tvoji pupi rojeni samo en dan pred našim Otonom, no, če bi gospod prišel na rok bi bili pa isti danuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 229
10.8.2009 20:40:46   
tasa_m
Rubin. to pa je lepo za prebrat. Sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image bravo Gaja in Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 230
10.8.2009 20:53:21   
Anonimen
O, lepe novice.

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
10.8.2009 20:56:40   
ly117
Superca le tako naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.8.2009 21:52:35   
marta82
Super novice!user posted image Naj gre zdaj vse samo še navzgor.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 233
10.8.2009 22:08:16   
eva1
jaz sem tudi šele danes opazila temo-močno držim pesti za vas...za mali borki in za vse vas, da bo sedaj šlo samo še navzgoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 234
10.8.2009 22:13:21   
Andromeda
user posted image user posted image user posted image za mali princeski! Le tako naprej!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 235
10.8.2009 22:31:12   
Blacky30
Oooo, super novička!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sem od veselja kar potočila solzico ali dve. Sem zadnje dni, odkar sem prebrala vse te strani, neprestano mislila na vas. Evo, dobre želje vseh RR-jevk so pomagale. Bodi še naprej optimistična in pozitivno naravnana in vse se bo super izteklo, boš videla.

Juhu, sem zdaj dobre volje!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 236
10.8.2009 22:44:24   
miska73
Rubin kako je tole lepo brati.
Borkici mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 237
10.8.2009 23:21:07   
Marogica
Rubin.user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 238
10.8.2009 23:49:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Gaji so se začela izboljševati pljučka user posted image user posted image user posted image . So delali včeraj UZ in se je videlo, da so mešički že napolnjeni z zrakom in so tako tudi ostali.
Zojo pa bodo jutri odklopili z respiratorja in če bo dobro prenesla bo tako tudi ostalo. Držite pesti.

Vesela sem za vse vas!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 239
10.8.2009 23:55:35   
Noseckica

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 240
11.8.2009 1:06:34   
Urša
Tudi jaz mislim na vas in držim pesti, da se vse izteče tak kot se mora! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 241
11.8.2009 6:54:48   
tassi1
sem tako srečna, ko sem slišala to veselo novico!! user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.8.2009 13:55:59   
kepica
Bravo punciuser posted image user posted image Super novička Rubin.user posted image Držim pesti še naprejuser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 243
11.8.2009 20:07:50   
Janeja
Super, krasne novice. user posted image Bravo za mali borki, le tako naprej.

Kmalu bo tudi za vas sijal sonček in novice bodo samo še dobre. user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 244
11.8.2009 20:57:39   
valči
Res od začetka spremljam vašo zgodbo in močno,moočno držim pesti za punčki.In za vajino moč ob vsem hudem,kar ste doživljali.
Vsak dan se spomnim na vas in iz srca vam želim vse nalepše,glede otročkov in hišeuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 245
11.8.2009 21:19:47   
silvya
Ta novica mi je pa polepšala dan! Srečna sem, da vam gre na bolje! Še naprej držim pesti, da prebrodite vse težave, ki so se vam nakopičile zadnje dni! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 246
11.8.2009 22:23:20   
Rubin.
Punce, Zoja diha SAMA!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image In to že od 9h dalje!
Bravo moja princeska, ki nima še niti kilograma. Sem tako vesela, da ne morem opisat. Ima sicer CPAP, ampak pljučka delajo sama. Se pojavljajo občasne težave, vendar jih prebrodi. So rekli, da je prvih 24 ur odločilnih, ampak tudi če gre nazaj na raspirator, ne bo nič hudega in bodo čez čas ponovno poskušali.

Zdaj pa naj še kdo reče, da dobre misli in želje ne pomagajo, tu je dokaz user posted image .
Resnična vam hvala, ne vem kako naj se vam drugače zahvalim. Ste moje upanje in me držite pokonci, ko se naberejo črni oblaki. Mi veliko pomeni, da ste z menoj in mojo družino. Rek, da v nesereči spoznaš prijatelja, še kako drži. HVALA.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 247
11.8.2009 22:26:14   
barika
oooo Rubin zelo super novica!!!!!! Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo Zoja!!!user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 248
11.8.2009 22:27:04   
matcar
Rubin,čestitke za Zojo! Uspelo ji bo,sploh ni dvoma!Je prava mala borka!In Gaja tudi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še kupuser posted image za obe pupi,pa da ostane tako oz.se še izboljša.Tebi pauser posted image ! Mislim na vas in držim pesti!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 249
11.8.2009 22:30:02   
tulpek
Rubin, toliko mislimo na vas, da mora vsaj malo pomagat user posted image user posted image user posted image . Se že veselim novih dobrih novic. 

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?