|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
31.7.2009 22:37:59   
blanč
Rubin naj tvoji dve princeski še naprej tako lepo napredujeta in, da boš tudi ti ostala močna in polna optimizmauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 176
31.7.2009 23:11:17   
josec
Pozdravcek in držim pesti za vse vaše borčke, kakor tudi za prijateljičinega pikeca, ki baje pridno napreduje. Ko berem vaše zgodbe, verjamem, da bo tudi tu vse O.K. Vsem veliko sreče, midve pa se vidima že v ponedeljek.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 177
31.7.2009 23:15:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Gaja ima že kilogram user posted image . Če sem še bolj natančna 1002g, Zoja pa 920g. Smo bili danes na EINT vsi veseli, da tako lepo napredujeta z težo. Sedaj ko sem se nakako sprijaznila z nastalo situacijo, se stvari obračajo na bolje.
Persida, hvala za te besede user posted image .
Tudi ostalim se zahvaljujem za vso spodbudo, ki mi jo dajete in kot vidite, ne pomaga samo meni, ampak tudi mojima princeskama.

Super! user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 178
1.8.2009 9:24:18   
PERSIDA
Rubin - user posted image user posted image user posted image  bravo male borke,kar tako naprej,naj jima tekne mamin mlekec.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 179
1.8.2009 9:26:37   
PERSIDA
Tasi - user posted image  Nikoli te ne bom pozabila , tisti najin smeh pred porodom je edino malo sumljivuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.8.2009 14:15:42   
julija30
Pozdravljena Rubin
Bravo za tvoji pupiki in tudi zate, saj si niti ne morem predstavljati, kaj vse prestajaš.
Pošiljam vam en velik user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.8.2009 10:50:09   
gigi1
Draga Rubin. Mislim na vas in sem presrečna ko preberem dobre novice. Kar tako naprej user posted image user posted image user posted image

Julija kako ste vi?user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.8.2009 21:00:13   
julija30
O Gigi
Dobro smo mi.
Naša pupa raste kot hmelj, v petek bo stara pol leta.
Kako pa kaj vi?
Nič kaj dosti nisem več na forumih. Me moja pupa čist okupira. Pa saj je prav tako.

Rubinuser posted image za tvoje male čebelice.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 183
4.8.2009 21:47:22   
miska73
Rubin kako ste? Kaj novega?
Pošiljam dobre želje obema pikicama in celotni družini.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 184
5.8.2009 7:07:48   
ZARA
Včasih sploh ne upam na debato, ker me je kar strah, da ne bi kaj slabega prebrala, ampak me veseli, da je vmes tudi kakšna lepša novica. 

Upam, da bo to obdobje čimprej za vami. Srečno. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 185
5.8.2009 10:30:34   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Rubin kako ste? Kaj novega?

Rubin. ne vem, če se bo kaj oglasila v kratkem.

Za pupe ne vem, kakšno je stanje.

Mi pa gre na jok, ko pomislim kakšno smolo imajo. Upam, da ne bo jezna, če napišem tole tule, ampak včerajšnje deževje je sprožilo plaz pod njimi, ki ogroža njihovo hišo. user posted image

Zato intenzivno iščejo stanovanje v MB, ki bi bilo čim cenejše. Zato, če kdo kaj ve, naj mi javi in ji sporočim. Lahko na ZS.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 186
5.8.2009 10:47:44   
gigi1
Ojoooj a se jim lahko še kaj zgodi user posted image . Res ni pravice na svetu.user posted image
Rubin drži se! user posted image user posted image user posted image Upam, da ti dobri ljudje pomagajo. Jaz žal v MB ne poznam ljudi bom pa povprašala naše borke.

Upam, da sta pupi OK in da se Rubin in njen dragi držita

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 187
5.8.2009 12:18:05   
miska73
Pa kaj jst to berem. Res ni pravice.
Rubin in družina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se zadeve uredijo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 188
5.8.2009 20:07:35   
nokes
draga rubin, v teh težkih trenutkih vam stojim ob strani. mislim na vas in na vaši borki ter upam, da se kmalu oglasiš z dobrimi novicami.  user posted image user posted image user posted image  

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 189
5.8.2009 21:16:01   
lake
Pa ne moreš verjet, ko ma user posted image mlade. Vsak dan preberem če je kaj novic, in potem tole. V Mariboru ne poznam nič, tko da žal ne morem pomagat.
Edino veliko user posted image user posted image user posted image lahko pošljem. Rubin mislim da vsi na teh forumih mislimo na tebe, in te v mislih spodbujamo za dober konec vseh tvojih težav.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 190
5.8.2009 21:29:35   
Vrtnica79
Rubinuser posted image user posted image user posted image , ne razumem zakaj se usoda tako igra z vami.............. drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 5.8.2009 21:30:11 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 191
5.8.2009 21:33:08   
mucka25
En velik user posted image za Rubin in njeno družino, naj bodo čimprej skupaj na varnem in naj jih skrbi pustijo pri miru. Za mali princeski pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bosta lepo napredovali.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 192
5.8.2009 21:34:27   
tasa_m
ojoj, kaj to berem.user posted image
Sicer sem iz Mb. ampak ne poznam nobenega, na veliko žalost.
Upam, da čimprej najdejo primerno stanovanje za njih..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 193
5.8.2009 21:36:20   
Najaa
Ojoj Rubin... ne vem kaj naj rečem, samo to da upam, da boste dobili čim prej kakšno stanovanje.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 194
5.8.2009 21:47:23   
matcar
Ojoj,uboga Rubin! tebi pa sreča to leto res ni naklonjena.user posted image user posted image user posted image !Za vse vas,pa upam,da se situacija čimprej reši v vašo korist,seveda pa da sta pupi ok in lepo napredujeta!user posted image user posted image user posted image .Jaz sem tudi iz MB,samo trenutno ne poznam nikogar,ki bi kakšno stanovanje prodajal,bom pa povprašala.Rubin,drži se,mislim in molim za vse vas!Bodi močna,zdaj pa še posebej v tej krizi,ki jo dodatno preživljaš!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.8.2009 22:52:38   
sonček33
Rubin, želim, da se sreča obrne k vam. Žal mi je, da morate vse to prestajati. Bodi močna.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 196
6.8.2009 9:04:52   
tara78
rubin upam, da se bodo zadeve umirile in da bo vasa hisa spet varna in da se bosta k vam vrnili sreča in veselje.
pošiljam vam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 197
6.8.2009 11:18:38   
Rubin.
Če ste včeraj gledale poročila, ste videle kaj se nam je zgodilo. Katastrofa. Pojma nimam kako bo. Upam, da pridejo čimmprej kaj sanirat, da nam plaz ne odnese hiše, to je vse kar imamo. Še dobro da sta vsaj dve pupi na varnem v bolnici. Mi smo včeraj prespali doma, vendar v velikem strahu. Za ponedeljek spet napovedujejo padavine. Še vedno intezivno iščemo stanovanje, da bi šli tja vsaj dokler tukaj ne sanirajo plazu. Izgleda grozljivo. Župan je rekel, da je to za občino prevelika invensticija, sedaj lahko samo upam in molim, da bo država tudi kaj storila. Kaj bom pa nardila ko prideta Zoja in Gaja domov, pa se  mi še sanja ne.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 198
6.8.2009 11:27:44   
gigi1
Rubin user posted image user posted image user posted image . A občina vam pa ne more najti kakšne namestitve za čas dokler se to ne sanira? Socialna? Kdorkoli po službeni dolžnosti?
Upam, da se država vključi in vas rešijo strahu in težav.
HB, da sta pupiki OK.

Drži se!!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 199
6.8.2009 11:40:28   
romana24
Joj Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image  a se je čisto vse zgrnilo nad vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da se v Mariboru še najdejo  dobri ljudje da bi vsaj za silo kam šli. In seveda da hiša ostane tam kjer je.

Mislim nate in na vso tvojo družino. Drži seuser posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?