|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO
15.8.2009 0:25:32   
daisy24
zdaj je vse vredu, na začetku pa tut niso nič pozitivnega povedali, ampak zdaj ko je stara 4 mesece je že zelo živahna punčka, zelo rada se smeje in večino časa dobre volje.
Z veseljem povem komu svojo zgodbo, da je mogoče tudi tistim staršem lažje, ki še čakajo da bo njihov otroček končno doma. Da ne obupajo, čeprav vem da je zelo težko, sploh na začetku oz. dokler ti zdravniki ne povejo kakšne lepe novice.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 276
15.8.2009 1:43:52   
hillmagic
Rubin, kako močna je tvoja volja in kako neverjetno vredu premaguješ vse skupaj. Prav občudujem te. Na jok mi je šlo, ko sem brala tvoje poste....resnično solze so kar same tekle. Ne morem vedeti kako ti je , VEM pa da je v tebi TOLIKO VOLJE do ŽIvljenja da te čaka čisto novo poglavje v življenju. BORKA S SRCEM in tvoje DVE PUNCI sta močni in se bosta razvili v zdravi deklici. ALELUJA Naj vas objame energija življenja in spelje vašo pot v zdravo bivanje s srečnim koncem. Pošiljam ljubezenj iz svojega srca za vas močno kolikor lahko.
Hvala ti ker deliš to z nami....
VSE DOBRO ŠE NAPREJ
UPANJE NIKOLI NE UMRE. VSE SE BO UREDILO.

user posted image user posted image user posted image

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu daisy24)
Neposredna povezava do sporočila: 277
15.8.2009 20:02:30   
Hope2
Rubin želim vam, da vam gre še samo na bolje, da vas doletijo samo dobre stvari, da punčki lepo napredujeta in da vaju spremlja nasmeh. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 278
16.8.2009 9:18:09   
Rubin.
Hvala punce za vzpodbudne besede. Stvari se počasi obračajo na bolje, pa malo lažje diham. Čimmanj poskušam gledat nazaj, pa čimmveč naprej. Moji otroci me držijo pokonci, ko vidim kako se borijo da bi ostali z nami in seveda Mala miss, ki mora vse to doživljat pri svojih 4 letih. Trudim se da ne bi ta naša nesreča preveč travmatično vplivala na njo, zato išem pozitivne plati, posledično pa še sama vanje vrjamem. Hvala bogu da jo imam.

Zoja še kar sama diha user posted image . To je zelo, zelo dobro. Slabo pa je da ji dajejo manj hrane, da ne bi bruhala, zgublja več energije, posledica pa je da zgublja na teži. Ampak mi pravijo, ko se bo navadila, da bo potem šla teža samo gor. Upam. Sedaj ima namreč že 300g gramov manj kot Gaja in je pravi drobižek proti njej. Gaja je stabilna, ni več na dušiku in je že v navadnem inkubatorju user posted image . Počasi gre pri njej, očitno se bom res na "stara" leta naučila potrpežljivosti.

Stanovanje so nam našli! Težava pa je v tem da je prazno. Zato bi potrebovala kuhinjo in splanico, ostalo bomo že nekako. Če mogoče katera ve za kakšno pohištvo, ki ga kdo ne potrebuje oz. ga posodi za dobo enega leta, bi bila zelo vesela, ker  prej se ne moremo preselit - nimam stvari kam dati. Svojih stvari pa ne bi rada narazen trgala, ker potem ne vem če bodo še 2 selitvi preživele, kuhinjo pa imam vgradno. Dva dni že po netu iščem kaj za nas, pa nič, vse oddano user posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 279
16.8.2009 12:18:49   
barika
o Rubin, super za punčkiuser posted image user posted image user posted image

Za opremo pa na žalost ne morem nič pomagat user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.8.2009 12:22:19   
zvesta
uuuu, Rubin, super...

glede pohištva se bom pa pozanimala kaj.... upam, da najdemo kaj ustreznega...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.8.2009 12:24:24   
Shorty_
Bravo Gaja in Zoja le tako naprej!!! Rubin žal za opremo nič ne vem, bom malo po guglala, drugače pa objavi na dobrodelnosti se bo sigurno kaj našlouser posted image

Pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.8.2009 14:09:52   
simo
Rubin, na strani podarimo.si, se nahaja oglas, kjer ga. Pavla Pevc Babi podarja kuhinjo, spalnico in dnevno sobo.. Kontakt je pavlapevc@gmail.com. Zaenkrat še nič ne piše, da bi bilo oddano. probaj......

Malima pikicama pa želim čim hitrejše okrevanje.... vsem Vam pa veliko sreče....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.8.2009 14:56:04   
hillmagic
RUBIN vse se bo odlično izteklo. Mi je všeč, da gledaš stvari za naprej in ne za nazaj. PUNCE so MOČNE in se bo vse uredilo. SVAKA VAM ČAST. Hrabri ste z malo princesko na čelu. Vse bo še dobro....
Stiskam pesti za vas in pošiljam ljubezen po zraku za še več volje v jutrišnji dan. Kjer je volja tam je pot. (preverjeno) Zato bo res vse vredu ker imate veliko volje in vere iz vseh strani.

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu simo)
Neposredna povezava do sporočila: 284
17.8.2009 21:57:44   
Rubin.
Hvala hillmagic za te besede, čeprav se jaz ne počutim nič posebnega. Delam kar čutim in vedno imam pred očmi da je v dobro mojih otrok. Ne želim jih razočarat, ker mi pomenijo vse na svetu, poleg moža seveda user posted image .

Danes pa je Zoja jokala, se mi je srce trgalo user posted image , bošček mali. Tako bi jo stisnila k sebi, pa ne morem. Sem jo pa potem vseeno malce pomirila z glasom in božanjem, sem bila ponosna na sebe, da mi je uspelo, ker sestram prej ni. Ja, dobro ve kdo je je njena mama, čeprav ji še ne morem biti v pravem pomenu besede. Gaja pa je po starem, lepo napreduje na teži, še malo pa bo 1300g.

Sem pa dobila kuhinjo user posted image , nekaj bo starega nekaj novega, nekaj sposojenega pa bo. Vam moram povedati, da sem v bistvu lahko srečna, ker imam tako dobre prijatelje, ki mi pomagajo. So me poklicale sošolke iz SŠ, ene že nisem videla leta in mi ponudile pomoč. V nesreči spoznaš, kaj pomeni prijateljstvo, kaj pomeni dobra in vzpodubdna beseda (hvala vam rr-jevke user posted image ) in dobri sosedje - brez tega je življenje veliko težje. Sej ne da tega prej ne bi vedela, ampak v tej naglici na to včasih pozabiš.

In prav ste imele, na koncu bo še vse dobro.

(odgovor članu hillmagic)
Neposredna povezava do sporočila: 285
17.8.2009 22:10:03   
matcar
Rubin,super za pupi,sem ful vesela,da se na bolje obrača pri njima.user posted image user posted image user posted image Zoja pa bo Gajo tudi dohitela v teži,brez skrbi.
Jaz sem tudi povpraševala za pohištvo,pa nič izvedela,na žalost.Ko pa kaj najdemo za vas,pa ti javim.Držite se,mislim na vas in vam pošiljam en velik kupuser posted image ,za Gajo in Zojo pa kupuser posted image .

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 286
17.8.2009 22:12:56   
dajamaja
Rubin, krasne novice!!!! Močna ženska si in srčno družino imaš. Držim pesti, da se vaše življenje čimprej zapelje v normalen tok. Srečno!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 287
17.8.2009 22:14:18   
Anonimen
Super.

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
17.8.2009 22:17:12   
Najaa
Lepo je brat lepe novice. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
17.8.2009 22:24:12   
tasa_m
SUPER, sem vesela za vas !! 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 290
17.8.2009 22:27:16   
ly117
Enkratno.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 291
17.8.2009 22:43:24   
lake
Rubin, kar na jok mi gre ko berem tele tvoje zgodbe, se pa veselim da gre vseeno na boljše, tako pri punčkah, kot pri stanovanju. Za opremo ti žal  ne morem pomagat.

Pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da se bo vse izšlo tako kot se mora,

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 292
18.8.2009 7:12:07   
botrca
Rubin vidiš, verjela si v čudeže in mislila pozitivno in zdaj lahko rečeš, da se je splačalo.

Bravo za Gajo in Zojo...pravi borki sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 293
18.8.2009 8:27:40   
Andromeda
Rubin, vesela sem, da gre na bolje in da v vsem kar prestajaš, ostajaš močna in pozitivna! user posted image user posted image user posted image za Zojo in Gajo pa seveda, da prav dobro vesta kdo je njuna mamica, čeprav niste skupaj 24 ur na dan! Vse 3 ste borke oz. cela vaša družina!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 18.8.2009 8:28:48 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 294
18.8.2009 15:32:15   
Vrtnica79
Super za lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 295
19.8.2009 8:55:40   
kepica
Bravo Rubin in mali borkiuser posted image Počasi se bo pa le vse uredilo tako, kot se morauser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 296
19.8.2009 10:45:29   
Shadow
Rubin, meni noče poslati odgovora na tvoje ZS - sem ga že dvakrat pisala, pa kopirala in prilepila, pa še kar noče poslati. Bom še poskusila - samo toliko da veš, da sem dobila tvoje sporočilo! user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 297
19.8.2009 14:18:29   
Rubin.
Drage moje Zoje ni več, danes je odšla med angelčke. Bolečina je neznosna. Kako naj povem Mali miss, da nima več sestrice, pa tako se je je veselila, da bo prišla kmalu domov. Kdaj se bo nehalo?

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 298
19.8.2009 14:21:06   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Drage moje Zoje ni več, danes je odšla med angelčke. Bolečina je neznosna. Kako naj povem Mali miss, da nima več sestrice, pa tako se je je veselila, da bo prišla kmalu domov. Kdaj se bo nehalo?

Moje sožalje!!!! Sem brez besed ob taki izgubi.user posted image user posted image user posted image

Vsak dan sem mislila na vas! Ampak a ni Zoja imela manj težav!? Sama sem doživela dve smrti v sobi, kjer je ležala Živa in me to še bolj prizadene. 

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 19.8.2009 14:35:00 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 299
19.8.2009 14:21:10   
Crystall
Rubin ... moje sožalje user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?