|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
6.8.2009 11:47:26   
nadya
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 201
6.8.2009 12:44:20   
Anonimen
pozdravcek
naj prvo povem, da tvojo zgodbo, rubin spremljam od dneva ko sta se mali 2 princeski rodili in stiska pesti za njiju.
zdaj pa se je pokazala priloznost, da mogoce pa je lahko malenkost pomagam pri iskanju stanovanja.
sem lastnica spletne strani in sem napisala novico, da iscete stanovanje. upam da si nisem dovolila prevec.
sem ti poslala tudi ZS.
zdaj pa ce se strinjas, lahko isto/podobno novico objavim tudi na par velikih slovenskih straneh. na primer partis.si in mojblink.com.
mogoce pa se kdo najde, ki stanovanje oddaja po razumno nizki ceni. cimprej mi javi.
lep pozdrav in veliiiiko srece in optimizma ti zeli miska

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
6.8.2009 20:06:13   
Shorty_
Rubin držim pesti še naprej za vse vasuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.8.2009 22:07:34   
Rubin.
Miška nič nisi naredila narobe, več ljudi ve, več možnosti je da se kaj najde za nas.

Gigi jutri greva na občino, socialno in RK in resnično upam, da bom imela kaj uspeha. Za drug teden ponovno napovedujejo dež in me je resnično groza.
Tri dni sva z možem že čisto na robu obupa, tuhtava si razbijava glavo kako naprej. Še v življenju me ni bilo strah prihodnosti, zdaj pa me je vsakega jutra.
Ruši se mi življenje kot hiša iz kart, ne vem kaj bo prinesel dan. Jočem, se pobiram, pa spet jočem -  začaran krog.
Sicer pravijo, da bodo sanirali, ampak čakajo na denarna sredstva, jaz resnično upam, da se bo to premaknilo in da ne bomo prej ostali brez hiše. Da je katastrofa popolna, zavarovanje hiše ne zajema plazu, tako da če ostanemo brez nje, ostanemo brez vsega. Na, to ne smem niti pomislit.

Moji princeski sta pa takole, Zoja se kar drži, vsak dan diha malce brez pomoči aparatov in počasi jo bodo dali na CPAP, Gaja moja mala borka pa je še vedno na 100% kisiku, zamenjali so ji aparat in ima zdaj takšnega, ki vibrira posteljico, s tem pa malce pomaga pljučkam. Enkrat je bilo že uspešno in upajo, da bo sedaj tudi. Edina svetla točka je, da lepo prebavljata, tako da ima Gaja že 1081g, Zoja pa 928g. Hodim vsak dan k njima in jima nosim mleko. Čeprav moram priznati, da stres zelo vpliva na to in ga imam pol manj. Ampak se resnično trudim, da ga obdržim.

Držite pesti za mene jutri, da se kaj najde za nas.

Hvala vsem, ki mislite na nas in držite pesti, srčno upam, da bodo tudi tokrat pomagele.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 6.8.2009 22:08:11 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 204
6.8.2009 22:12:35   
Jančika_
Rubin, sem brez besed, ampak mislim na vas in vam pošiljam ogromno dobrih želja. Drži seuser posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.8.2009 22:13:24   
sonček33
Rubin, ni besed...želim vam, da se najde rešitev in stiskam pesti za deklici.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 206
6.8.2009 22:20:20   
miska73
Rubin držim pesti za vse vas, da se stvari uredijo.
Povej, če vam na kakšen način lahko pomagamo RR-jevke.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oba z možem misliva na vas.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 207
6.8.2009 22:20:38   
matcar
Rubin,upam,da se čimprej obrne na bolje pri vas.Poizvedujem pa tudi jaz,če bi se kje kaj najdlo.user posted image user posted image user posted image za vaju z tvojim,za vse tri pupe pa miljoneuser posted image ,še posebej Gajo in Zojo.Mislim na vas,držim pesti,ti pa še naprej bodi močna in ne obupaj!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 208
6.8.2009 22:31:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Miška nič nisi naredila narobe, več ljudi ve, več možnosti je da se kaj najde za nas.

Gigi jutri greva na občino, socialno in RK in resnično upam, da bom imela kaj uspeha. Za drug teden ponovno napovedujejo dež in me je resnično groza.
Tri dni sva z možem že čisto na robu obupa, tuhtava si razbijava glavo kako naprej. Še v življenju me ni bilo strah prihodnosti, zdaj pa me je vsakega jutra.
Ruši se mi življenje kot hiša iz kart, ne vem kaj bo prinesel dan. Jočem, se pobiram, pa spet jočem -  začaran krog.
Sicer pravijo, da bodo sanirali, ampak čakajo na denarna sredstva, jaz resnično upam, da se bo to premaknilo in da ne bomo prej ostali brez hiše. Da je katastrofa popolna, zavarovanje hiše ne zajema plazu, tako da če ostanemo brez nje, ostanemo brez vsega. Na, to ne smem niti pomislit.

Moji princeski sta pa takole, Zoja se kar drži, vsak dan diha malce brez pomoči aparatov in počasi jo bodo dali na CPAP, Gaja moja mala borka pa je še vedno na 100% kisiku, zamenjali so ji aparat in ima zdaj takšnega, ki vibrira posteljico, s tem pa malce pomaga pljučkam. Enkrat je bilo že uspešno in upajo, da bo sedaj tudi. Edina svetla točka je, da lepo prebavljata, tako da ima Gaja že 1081g, Zoja pa 928g. Hodim vsak dan k njima in jima nosim mleko. Čeprav moram priznati, da stres zelo vpliva na to in ga imam pol manj. Ampak se resnično trudim, da ga obdržim.

Držite pesti za mene jutri, da se kaj najde za nas.

Hvala vsem, ki mislite na nas in držite pesti, srčno upam, da bodo tudi tokrat pomagele.

O marijasveta, Rubin., tole je pa strasno.
Sem vceraj videla Meljski hrib v naslovu casopisa in se spomnila na vas, ampak tole user posted image .

Ne poznam nikogar v Mariboru, ki bi oddajal stanovanje, mi pa komot das dva stavka na mail, da iscete; ce zelis, s kontaktnimi podatki. Znanec jih pa oddaja v Slovenski Bistrici, ce ti ni predalec. Skratka javi.

Varianta je tudi, da vprasate v dijaski dom, ce rabite takoj, ti so ponavadi cez pocitnice bolj ali manj prazni. Ali pa studentski dom? Pa se draga varianta ni. Saj ni to, kar bi si clovek zelel, je pa v Mariboru.

Drugace pa TEŽITA, TEŽITA in se enkrat TEŽITA povsod, kjer sta. In ce bo odgovor povsod ne, tezita naprej. Zapisita dejstva, predihajta eno uro in nazaj z argumetni, pa ce so se tako na majavih nogah. Matr no, za cigane se najde bajta, pa se ne bo vas user posted image .

< Sporočilo je popravil Mič II -- 6.8.2009 22:32:48 >

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
6.8.2009 22:34:33   
Najaa
Rubin user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: Nedonošenčki 2009- NUJNOOOOOOOOO
6.8.2009 22:34:46   
Anonimen
Ce pozna kdo koga v Mb, ki bi oddajal stanovanje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
6.8.2009 22:51:55   
Anonimen
Mogoče kdo...?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
7.8.2009 11:55:02   
Andromeda
Rubin, drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.8.2009 14:27:15   
Erdbeere
Rubin, naj vam čimprej posije sonček user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 214
7.8.2009 14:50:41   
sreča1
Rubinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.8.2009 19:23:07   
kepica
Rubin.user posted image Brez besed sem. Ne morem verjeti, da sem vam vse to dogaja. Držite seuser posted image

(odgovor članu sreča1)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.8.2009 22:30:40   
ly117
Rubin bom držala pesti zate jutri user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.8.2009 22:42:54   
Rubin.
Hvala punce, da se trudite na vse moči, mi res veliko pomeni.

Danes že lažje diham. So bili danes pri nas iz republiške komisije in tudi z občine in so videli, da je zadeva resna. So nam pripeljali prikolico in sem jim res hvaležna, da imamo kam it, ko bo dež. Zaenkat so mi rekli, da je to začasna rešitev, bodo pa nam uredili tudi nadomestno stanovanje. Odvalil se mi je kamen od srca. Tako, da upam da bomo počasi na varnem. Če bo vse po sreči, bomo dobili Zojo čez dober mesec domov in takrat moram imeti za nas streho nad glavo. Gaja pa bo še kar nekaj časa na EINT.
Moram pa povedat, da sem resnično pozitivno presenečena koliko ljudi nam je ponudilo pomoč, z vami moje zlate RR-jevke vred. Posebej bi samo omenila Marogico - punca moja zlato srce imaš in Zvesto, ki mi tudi že ves čas stoji ob strani. Tudi vaša pozitivna energija mi v teh časih daje moč in vedenje, da toliko vas misli na nas. Tudi sosedje so se izkazali, prijatelji, znanci. Resnično sem hvaležna za vsako lepo besedo in podporo. Mala miss pa je itak moj največji sonček, sploh ko me vpraša zakaj si žalostna, pa ji rečem, ker ne vem kaj bo, ona pa meni, vse bo še dobro, najbolj pomembno je da se imamo radi. Ja to je moja deklica.
Trenutno smo relativno dobro, edino utrujena sem. Ampak bo že. Samo, da bomo na varnem in da se nam hiša ne zruši, pa bo vse dobro.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.8.2009 22:47:40   
matcar
Rubin,HB,da se je malo na boljše obrnilo.Sem tudi jaz poizvedovala,pa na žalost nič izvedela.Super za pupi,boš videla,da se bo slej kot prej začelo na bolje obračat.Še naprej držim pesti za vas,sploh Gajo in Zojo,bodi močna še naprej in ne obupaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 219
8.8.2009 10:08:06   
gigi1
Rubin evo pa se je začelo na bolje obračati user posted image  user posted image  user posted image
Upam, da kmalu najdete začasno namestitev. Tudi jaz nenehno sprašujem, če kdo kaj ve.
Zoja bo pa že čez 1 mesec doma user posted image  user posted image  user posted image . Bravo borka naša. Vse dobro Gaji in upam, da tudi ona lepo napreduje.
Drži se srce moje in poljubčkaj malo miss v mojem imenu.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 220
8.8.2009 10:11:50   
Anonimen
O, super, Rubin.

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 221
8.8.2009 10:14:59   
barika
oo Rubin super novičke!!Vse bo še dobro, za mali borki pa še vedno držim pesti!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
8.8.2009 10:32:01   
TRIŠ
Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zlata mamica si in tvoja miss.je kopija tebe.Za mali borki pa pošiljam angela varuha ki naj jih čuva in jima stoji ob straniuser posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 223
8.8.2009 18:09:40   
Blacky30
O moj bog, Rubin., šele danes sem naletela na to temo. Zelo mi je hudo, ko to berem, koliko vsega se je zgrnilo na vas. A ostani pozitivna, razmišljaj pozitivno in vse se bo uredilo, boš videla, samo ne obupat. Se bom tudi jaz malo pozanimala, če bi kje kaj našla.

Drži se, bodi močna in poljubčke tvojima princeskama, ki jima tudi želim, da bi bili čimprej v tvojem toplem objemu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 224
10.8.2009 9:22:40   
sontschica
Rubin tudi jaz tebi in tvoji družini želim, da vam čimprej posije sončekuser posted image user posted image . res doživjate veliko hudega, vendar bodi optimistična in močna...kajti vse se bo še uredilo. tvojima dvema princeskama pa želim, da bi se čimprej cartali v tvojem objemu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?