Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Miška nič nisi naredila narobe, več ljudi ve, več možnosti je da se kaj najde za nas. Gigi jutri greva na občino, socialno in RK in resnično upam, da bom imela kaj uspeha. Za drug teden ponovno napovedujejo dež in me je resnično groza. Tri dni sva z možem že čisto na robu obupa, tuhtava si razbijava glavo kako naprej. Še v življenju me ni bilo strah prihodnosti, zdaj pa me je vsakega jutra. Ruši se mi življenje kot hiša iz kart, ne vem kaj bo prinesel dan. Jočem, se pobiram, pa spet jočem - začaran krog. Sicer pravijo, da bodo sanirali, ampak čakajo na denarna sredstva, jaz resnično upam, da se bo to premaknilo in da ne bomo prej ostali brez hiše. Da je katastrofa popolna, zavarovanje hiše ne zajema plazu, tako da če ostanemo brez nje, ostanemo brez vsega. Na, to ne smem niti pomislit. Moji princeski sta pa takole, Zoja se kar drži, vsak dan diha malce brez pomoči aparatov in počasi jo bodo dali na CPAP, Gaja moja mala borka pa je še vedno na 100% kisiku, zamenjali so ji aparat in ima zdaj takšnega, ki vibrira posteljico, s tem pa malce pomaga pljučkam. Enkrat je bilo že uspešno in upajo, da bo sedaj tudi. Edina svetla točka je, da lepo prebavljata, tako da ima Gaja že 1081g, Zoja pa 928g. Hodim vsak dan k njima in jima nosim mleko. Čeprav moram priznati, da stres zelo vpliva na to in ga imam pol manj. Ampak se resnično trudim, da ga obdržim. Držite pesti za mene jutri, da se kaj najde za nas. Hvala vsem, ki mislite na nas in držite pesti, srčno upam, da bodo tudi tokrat pomagele. O marijasveta, Rubin., tole je pa strasno. Sem vceraj videla Meljski hrib v naslovu casopisa in se spomnila na vas, ampak tole . Ne poznam nikogar v Mariboru, ki bi oddajal stanovanje, mi pa komot das dva stavka na mail, da iscete; ce zelis, s kontaktnimi podatki. Znanec jih pa oddaja v Slovenski Bistrici, ce ti ni predalec. Skratka javi. Varianta je tudi, da vprasate v dijaski dom, ce rabite takoj, ti so ponavadi cez pocitnice bolj ali manj prazni. Ali pa studentski dom? Pa se draga varianta ni. Saj ni to, kar bi si clovek zelel, je pa v Mariboru. Drugace pa TEŽITA, TEŽITA in se enkrat TEŽITA povsod, kjer sta. In ce bo odgovor povsod ne, tezita naprej. Zapisita dejstva, predihajta eno uro in nazaj z argumetni, pa ce so se tako na majavih nogah. Matr no, za cigane se najde bajta, pa se ne bo vas .
< Sporočilo je popravil Mič II -- 6.8.2009 22:32:48 >
|