|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 21:05:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suncicica)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 21:08:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 21:09:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 21:10:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
4.8.2009 21:12:50   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pravkar izvedela, da dobim nove sosedeuser posted image user posted image user posted image

tista hiša, ki si mi jo pokazala je prodana?

če sem ti jo pokazala izpred mojih vrat, potem jauser posted image
(no, uradno prodana še ni, ampak kupec je odločen)

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 630
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 21:13:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pondelak)
  Neposredna povezava do sporočila: 631
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 21:14:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
5.8.2009 6:35:11   
mihi78
Jutro!
mamamajča, kot je rekla ada -  vse bo dobro, ker enostavno ni druge!
stella in miha user posted image user posted image za prve zobke. Mi tudi že mamo 2.
Ne vem, če sem že vprašala - kdaj ste/bote začele dajat alpsko mleko s 3,5 mm?

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

Neposredna povezava do sporočila: 633
5.8.2009 6:35:54   
mihi78
Spet prva. No pa da ponudim vsaj user posted image !

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 634
5.8.2009 7:31:58   
petra *k
dobro jutro

mihi hvala za kavo, glih si jo kuham.
no pa še da vam povem, tatly ma roj.dan 13.8. tudi meni je napialo na fb, kao da je mela včeraj ampak ga ni mela.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 635
5.8.2009 8:05:32   
trezika
Dobro jutro! user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 636
5.8.2009 10:22:39   
mamamajča
Punce, kak se naj pomirim?
Če sem tak živčna.... Rada bi šla v prlekijo in skupaj z našimi čakala, pa ne morem.
In sem nervozno, pa vem, da sem grozna. Bognedaj, da me kaj razjezi, ker eksplodiram.
Ne morem drugače. Trudim se, ampak ne morem.
Na srečo si je moj vzel dopust, da nam malo kuha in Marka kam odpelje, jaz sem pa sama in se lahko posvetim varovancu. Z njim se trudim, da sem normalna.
Nočem biti tečna in vam vsak dan v vaše sproščeno vzdužje nositi nekih sekirancij, ampak mi je hudo...
Če bi se znala pomirit, bi mi blo verjetno malenkost lažje...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 637
5.8.2009 10:42:27   
ada2
mamamajča poskusi za 5 minut se vležt, zapri oči, misli na kak samoten kraj, kjer se ti je kdaj kaj lepega zgodilo... pusti misli, da grejo po svoje...
v situaciji kjer si se znašla se čisto pomiriti ne boš mogla, potrebno bo pa veliko močne volje, da se boš obvladala. poglej, za očeta ne moreš kaj veliko sama storiti. bila si pri njem, videla si odziv, gotovo boš ob prvi priliki spet šla in vsakič bo bolje. tvoj oče ve in razume, da ne moreš biti noč in dan ob njem. resnično pa ti iz srca želim, da bi že danes klicali iz bolnice, da se je zbudil iz kome. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 638
5.8.2009 12:06:43   
trezika
sn besna ko ris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 639
5.8.2009 12:07:13   
trezika
mamamajča še vedno stiskamo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 640
5.8.2009 12:44:48   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

sn besna ko ris user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.8.2009 12:45:24   
pondelak
trezika kaj pa si tak huda?user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.8.2009 13:05:36   
trezika
evo me nazaj...sn že pomirjena in boljše volje.... user posted image ena me je razp...... samo ne bi zdaj o tem tu gor.... me pa zanima kako to da nekateri ne morejo biti zadovoljni sami s seboj in s tem kar imajo ne pa  da druge posnemajo....

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 643
5.8.2009 14:47:50   
suncicica
mamajca  globoko dihaj in posiljaj pozitivne misli ocetu.  ko je bil moj oce v kriticnem stanju sem se spominjala vseh lepih trenutkov z njim,uspelo se mi je celo nasmejat. to me je drzalo pri moceh.

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.8.2009 20:23:42   
ada2
kje pa ste vseuser posted image user posted image user posted image

no, jaz sem dala zdaj miha spat, pa grem malo pred TV.

sem pa danes videla princesko Marušo in je tak grdo gledalauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.8.2009 20:31:42   
trezika
ada Maruša nonstop guba čelo user posted image ne samo da je čisto atiju podobna, še to ma po njemu user posted image saj drugače je pa pravi smeško....vsaj neki malega ma po mami user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.8.2009 20:32:59   
trezika
aja, pa možno da nam je kavo narobe računala user posted image sva čula, ko smo se v avto spravljali, da je bla ta druga natakarica neki glasna ko je našo mizo pospravljala user posted image bomo videli drugič... user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.8.2009 20:36:02   
Anonimen
prosila bi vas za pomoč. danaja ima vneto okico. sama sem slišala, da naj bi bilo moje mleko za to dobro, ena junijka pa je rekla, da ji je P rekla da mleko (mlečna kislina) lahko zamaši solzevode in je lahko stanje še slabše. a naj grem h P po kake kapljice ali vseeno probam najprej z mlekom?user posted image no sem malo zmedena Anej namreč nikoli ni imel vnetih okic in s tem res nimam izkušenj

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
5.8.2009 20:51:11   
suncicica
ja kaj naj recem.......stella je dobila drugi zobek danes.....upam da bo sedaj nekaj casa mir,ker pii se niti ne sanja kaj o kaksnih zobkih.

Stella in Pia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
5.8.2009 21:03:06   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

prosila bi vas za pomoč. danaja ima vneto okico. sama sem slišala, da naj bi bilo moje mleko za to dobro, ena junijka pa je rekla, da ji je P rekla da mleko (mlečna kislina) lahko zamaši solzevode in je lahko stanje še slabše. a naj grem h P po kake kapljice ali vseeno probam najprej z mlekom?user posted image no sem malo zmedena Anej namreč nikoli ni imel vnetih okic in s tem res nimam izkušenj

ne vem deja... jaz sem slišala, da je mamino mleko baje najboljše za vnete očke user posted image nisem pa imela s tem še kakšnih izkušenj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?