|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
3.8.2009 16:15:56   
mihi78
Zala vse najboljše za 1. mini RD tudi od naju!
Čas res beži, Ema bo kmalu stara 9 mes.
Mi pa smo se pred pol ure vrnili z malih moravc. Ema je uživala 100 na uro, ni niti minute spala samo v bazen je gledala pa z rokico kazala! Zdaj pa spi ko top!

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.8.2009 16:27:13   
mihi78
Eno ? - Kero kozmetiko uporabljate za otroke/bejbije?
Glih sem dobla en mail, kjer je največ kritik na kozmetiko od Eucerina (ki ga BTW prodajajo v lekarni - za lubiko sem jo kupila tudi jaz, kremo za sončenje namreč) in Nivee. Za otroka je baje najboljša kozmetika od WELEDE. Zdaj pa bodi pameten ob vsej tej poplavi informacij!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.8.2009 16:43:28   
mamamajča
Spet dež.......

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 3.8.2009 16:53:53 >

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.8.2009 17:04:33   
ada2
dež?

daj ga še malo sem pošlji.... imamo čisto požgano travouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.8.2009 17:23:04   
ada2
mamamajča imaš ZS

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.8.2009 17:25:35   
donna22
mihi78 in pondelak, hvala user posted image

Mihi, glede kozmetike: jaz za maličko uporabljam Niveo, pa še zaenkrat nisem čula, da bi blo kaj narobe user posted image Moram rečt, da obožujem Niveo, tudi sama imam skorajda vso kozmetiko od Nivee user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.8.2009 19:28:52   
pondelak
jaz mam pa najrajši bubchen...mi je fajn,pa od drugih strani sem tudi same pohvale slišala...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 582
3.8.2009 19:33:34   
suncicica
nam pa bubchen niti mimogrede ne odgovarja.imam pa polno dm bonov za to kremo -veliko pakiranje. moji pupi imata po tej kremi takoj vneto rito.  ce rabi kuser posted image atera bone naj mi javi.

Stella in Pia

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.8.2009 19:34:38   
suncicica
tu je se nekaj drugih bonov ce kateri kaj odgovarja..........naj kar sporoci.

Stella in Pia

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.8.2009 20:21:34   
pondelak
no za ritko jaz tudi nimam bubhena ampak bebival...pa ji zelo odgovarja,,,,bubhenova pa ji je sušila kožo...

Neposredna povezava do sporočila: 585
3.8.2009 20:52:33   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

jaz mam pa najrajši bubchen...mi je fajn,pa od drugih strani sem tudi same pohvale slišala...

se podpišem pod to user posted image meni ful lepo diši, pa tudi Maruši očitno ustreza...

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.8.2009 20:54:28   
trezika
Aja, če se kateri da, lahko glasuje za našo Marušo

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=1&startpage=3&Itemid=220#category

Možnosti za zmago sicer nima, pa vseeno.... itak je moja največja zmagovalka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 587
3.8.2009 21:38:42   
mamamajča
Jaz sem se zdaj vseeno odločila še tukaj napisat, po dolgem oklevanju, ker vas res res potrebujem.
Moj ati je hudo bolan, veliko vsega sem napisala že Adi in res ne bi vsega še enkrat, rada bi vas samo prosila za čimveč pozitivne energije, da je malce usmerite proti nam!
Naj se zbudi in pride čimprej  domov.
Hvala vam!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 588
3.8.2009 21:48:44   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Jaz sem se zdaj vseeno odločila še tukaj napisat, po dolgem oklevanju, ker vas res res potrebujem.
Moj ati je hudo bolan, veliko vsega sem napisala že Adi in res ne bi vsega še enkrat, rada bi vas samo prosila za čimveč pozitivne energije, da je malce usmerite proti nam!
Hvala vam!

Držimo pesti in upamo na najboljše user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 589
3.8.2009 22:02:35   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Hvala vam!

Držimo pesti in pošiljamo mnogo mnogo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 590
3.8.2009 22:19:42   
ada2
mamamajča user posted image user posted image user posted image

drži se tega kar imaš napisano v podpisu....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 591
3.8.2009 22:23:15   
ada2
glede kozmetike... jaz imam sampon od nivee, kremo za ritko bebival, olje navadno mandljevo (rafuza iz lekarne), mleko za telo pa tudi od nivee. za večja otroka imam bubchen ali mullerjevo znamko, ali dm.
sem pa zadnič sprobala testerček od welede in mi je bil všeč, tako, da je čisto možno, da kupim naslednjič to.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 592
4.8.2009 7:47:04   
mihi78
mamamajča, tudi od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj ati čimprej okreva!

Jaz bom tudi še sprobala kako stvar od Welede pa da vidimo.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 593
4.8.2009 7:52:41   
mihi78
Vidim, da sem prva danes zjutraj! Kavico sem že spila. Tu pa še ena za vas, zaspanke user posted image !
Ema se zbudi ob 6, ne glede na to al gre spat ob sedmih al devetih. Je pa dnevno spanje, ponavadi, boljše, če gre spat pozneje.
Priznam, da mi tista pasja vročina res ni pasala ampak dež pa še manj. Je bilo ponoči pri vas hudo? Na Ptuju je blo kar fajn neurje, odneslo nam pa ni nič - še je vse na svojem mestu!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 594
4.8.2009 8:34:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

user posted image

jaz bi mela za hippov čaj, prosim!

Neposredna povezava do sporočila: 595
4.8.2009 8:37:37   
Anonimen
no pa bomo zgleda celi dan notriuser posted image . res paše malo ohladitve ampak dežuser posted image
mamamajča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
4.8.2009 8:39:58   
mamamajča
Hvala!

Mi zdaj ravno gremo v klagenfurt, pa zvečer javim, kako je!
Hvala vsem za podporo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
4.8.2009 10:46:13   
pondelak
mamamajča-upam da bo s tvojim očetom še vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 598
4.8.2009 11:00:38   
suncicica
ok deja
kak ti ga lahko dostavim ali dam

Stella in Pia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.8.2009 12:52:26   
petra *k
mamamajca, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ata, da bo vse ok. držimo pesti.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?