Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 13:47:58
|
|
|
|
mihi78
|
Evo, malo razvedrila za današnji dan: Notranji mir-preberi prosim! Tole ti posiljam, ker je pri meni zadeva definitivno delovala... Ker sem upostevala naslednji preprosti nasvet, ki sem ga nasla v clanku jutranjega casopisa , sem koncno nasla svoj notranji mir. Nasvet pravi takole: "Koncati moras vse stvari, ki si jih zacel."Zato sem pogledala okoli po hisi, da bi videla vse stvari, ki sem jih zacela in pustila nedokoncane... In preden sem danes zjutraj zapustila hiso, sem do konca spraznila odprto buteljko rdecega vina, spila se nekaj belega vina, prav tako tudi whisky, Bailey's, Jagermaister in Viljamovko, pojedla do konca aspirin, naklofen, ketonal forte, apaurin in preostanek sirove torte ter vrecko rumovih kroglic... Pojma nimas, kako odstekano in mirno se pocutim... To poslji vsem, za katere cutis, da potrebujejo notranji mir. :)
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 13:55:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica ok deja kak ti ga lahko dostavim ali dam mi lahko po pošti pošlješ? sicer pridem verjetno ta teden na ptuj ampak še ne vem kdaj bo to. lahko pa ti javim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 14:53:05
|
|
|
|
trezika
|
Maruša že 3 ure spi saj je pravi dan za spanje...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 14:59:42
|
|
|
|
suncicica
|
te pa mi javi ko prides na ptuj
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 16:09:32
|
|
|
|
ada2
|
pa je res vreme za spanje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 16:27:14
|
|
|
|
ada2
|
pravkar izvedela, da dobim nove sosede
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 16:34:29
|
|
|
|
Barbara111
|
ada vreme je res tako za spanje ,dež pa noče nehat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 16:40:52
|
|
|
|
suncicica
|
jupiiiiiiiiii ........danes je stella dobila svoj prvi zobek:):):)
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 16:48:41
|
|
|
|
ada2
|
Stella. mene je pa komar pičil na desni nožni kazalec in imam tako bunko, da si ne morem nobenih čevljev obuti.... tak da mora jutri obvezno biti lepo in toplo, da bom lahko v tewah okrog hodila... mislim, da se je katka vrnila z morja... dosadno mi je pa za umret... miha že 2 uri spi, na farmi nimam kaj delat, saj bi lahko peglala, pa imam vse za peglanje v spalnici in če grem zdaj vse vun vlačit bom itak miha zbudila... komaj čakam, da se otroka vrneta s počitnic, ker to je že preseglo vse meje dobrega okusa.... celo svoje misli sem že 3x premislila....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 17:06:25
|
|
|
|
ada2
|
Tatly vse najboljše! ko pa prideš z morja pa greva na eno bavario.... al pa dve
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 17:40:46
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Tatly vse najboljše! ko pa prideš z morja pa greva na eno bavario.... al pa dve kaj tatly praznuje? potem pa seveda VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 17:50:06
|
|
|
|
pondelak
|
tatli pa kolko jaz vem danes še ne praznuje ampak 13. čestitke stelli za prvi zobek
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 17:51:56
|
|
|
|
suncicica
|
vse najboljse tatly
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 19:27:11
|
|
|
|
pondelak
|
eno ?- kaj kolarič ma zaj dopust??
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 19:31:11
|
|
|
|
pondelak
|
če ma,kam naj tjašo pelam ju3?? ma drisko,pa neke rdeče pikice dobivle po celem telesu...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 19:31:53
|
|
|
|
donna22
|
pondelak, končno si malo več tu na RR Je mala tak pridna? Kaj ima katera tu pediatrinjo Djukanovičevo? Mi2 sma ble včeraj pri njej in je res ful prijazna Zala pa ima zdaj že 3770g in 52 cm Je rekla, da lepo napreduje in da naj tako nadaljujema, z izključnim dojenjem, brez dodajanja ...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 19:57:19
|
|
|
|
suncicica
|
mi mamo djukanovicevo.........super zdravnica .
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 20:23:18
|
|
|
|
mamamajča
|
Pozdravljene! No, jaz sem prispela domov.... sprememb ni. Kar sem vidla, je zelo boleče, vem pa, da bo na koncu vse dobro. Atovo stanje je v bistvu nespremenjeno in zdaj nam je pomembno samo to, da se zbudi iz kome. Ostalo bomo že. Zelo mi je hudo, ker sem ga vidla tako nemočnega, mi je pa upanje vlil njegov odziv na naju s sestro, ko sma ga prijeli za roke in mu omenili vnučke, ki ga čakajo. Nikoli ne bi verjela... Vem, da bo vse dobro!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 20:23:22
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak tatli pa kolko jaz vem danes še ne praznuje ampak 13. čestitke stelli za prvi zobek saj za ziher ne vem, če praznuje ali ne, samo na fb mi piše, da danes praznuje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 20:27:04
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Pozdravljene! No, jaz sem prispela domov.... sprememb ni. Kar sem vidla, je zelo boleče, vem pa, da bo na koncu vse dobro. Atovo stanje je v bistvu nespremenjeno in zdaj nam je pomembno samo to, da se zbudi iz kome. Ostalo bomo že. Zelo mi je hudo, ker sem ga vidla tako nemočnega, mi je pa upanje vlil njegov odziv na naju s sestro, ko sma ga prijeli za roke in mu omenili vnučke, ki ga čakajo. Nikoli ne bi verjela... Vem, da bo vse dobro! vse bo dobro, ker mora biti. saj sem ti že včeraj napisala, čimveč mu govorite o tem kaj se doma dogaja, on hoče biti na tekočem z vsem, sliši vas, se zaveda dogajanja okoli sebe, le zaenkrat še ne more odgovarjat. želim pa ti, da bi že na naslednjem obisku lahko.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 20:28:16
|
|
|
|
ada2
|
tudi meni se je dr. djukanovičeva zelo dopadla, ko sem bila pri njej, ko je bila naša P na dopustu. pa z Adamom sta imela težke debate
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 20:29:41
|
|
|
|
ada2
|
aja, pa miha je tudi dobil prvi zob.... najprej se mi je prej med dojenjem zdelo, da me nekaj "grize", potem, ko sva pa z zajčkom umivala dlesni sem ga pa začutila.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 20:32:51
|
|
|
|
suncicica
|
bravo miha
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 21:03:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.8.2009 21:05:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?