Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Evo, malo razvedrila za današnji dan: Notranji mir-preberi prosim!
Tole ti posiljam, ker je pri meni zadeva definitivno delovala... Ker sem upostevala naslednji preprosti nasvet, ki sem ga nasla v clanku jutranjega casopisa , sem koncno nasla svoj notranji mir.
Nasvet pravi takole: "Koncati moras vse stvari, ki si jih zacel."Zato sem pogledala okoli po hisi, da bi videla vse stvari, ki sem jih zacela in pustila nedokoncane... In preden sem danes zjutraj zapustila hiso, sem do konca spraznila odprto buteljko rdecega vina, spila se nekaj belega vina, prav tako tudi whisky, Bailey's, Jagermaister in Viljamovko, pojedla do konca aspirin, naklofen, ketonal forte, apaurin in preostanek sirove torte ter vrecko rumovih kroglic... Pojma nimas, kako odstekano in mirno se pocutim...
To poslji vsem, za katere cutis, da potrebujejo notranji mir. :)
dosadno mi je pa za umret... miha že 2 uri spi, na farmi nimam kaj delat, saj bi lahko peglala, pa imam vse za peglanje v spalnici in če grem zdaj vse vun vlačit bom itak miha zbudila...
komaj čakam, da se otroka vrneta s počitnic, ker to je že preseglo vse meje dobrega okusa.... celo svoje misli sem že 3x premislila....
Kaj ima katera tu pediatrinjo Djukanovičevo? Mi2 sma ble včeraj pri njej in je res ful prijazna Zala pa ima zdaj že 3770g in 52 cm Je rekla, da lepo napreduje in da naj tako nadaljujema, z izključnim dojenjem, brez dodajanja ...
Pozdravljene! No, jaz sem prispela domov.... sprememb ni. Kar sem vidla, je zelo boleče, vem pa, da bo na koncu vse dobro. Atovo stanje je v bistvu nespremenjeno in zdaj nam je pomembno samo to, da se zbudi iz kome. Ostalo bomo že. Zelo mi je hudo, ker sem ga vidla tako nemočnega, mi je pa upanje vlil njegov odziv na naju s sestro, ko sma ga prijeli za roke in mu omenili vnučke, ki ga čakajo. Nikoli ne bi verjela... Vem, da bo vse dobro!
Pozdravljene! No, jaz sem prispela domov.... sprememb ni. Kar sem vidla, je zelo boleče, vem pa, da bo na koncu vse dobro. Atovo stanje je v bistvu nespremenjeno in zdaj nam je pomembno samo to, da se zbudi iz kome. Ostalo bomo že. Zelo mi je hudo, ker sem ga vidla tako nemočnega, mi je pa upanje vlil njegov odziv na naju s sestro, ko sma ga prijeli za roke in mu omenili vnučke, ki ga čakajo. Nikoli ne bi verjela... Vem, da bo vse dobro!
vse bo dobro, ker mora biti. saj sem ti že včeraj napisala, čimveč mu govorite o tem kaj se doma dogaja, on hoče biti na tekočem z vsem, sliši vas, se zaveda dogajanja okoli sebe, le zaenkrat še ne more odgovarjat. želim pa ti, da bi že na naslednjem obisku lahko.
Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!