|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
5.8.2009 21:03:51   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

ja kaj naj recem.......stella je dobila drugi zobek danes.....upam da bo sedaj nekaj casa mir,ker pii se niti ne sanja kaj o kaksnih zobkih.

bravo stella user posted image user posted image user posted image user posted image pii se pa očitno še ne mudi user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 21:24:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
5.8.2009 22:06:13   
suncicica
si na kmetiji morrak

Stella in Pia

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 653
5.8.2009 23:37:32   
katka37
ojla, punce

po dolgem času spet tu, sem mislila da se bom javila pred morjem pa mi enostavno ni ratalo

ada, dobro si videla, domov smo prišli ponoči iz ponedeljka na torek, zdaj pa spravljanje stvari v red

na morju je bilo fajn, mojemu je že drugi dan dopusta prodajalec v trgovini z vozičkom za palete odtrgal cel nohet s palca na nogi, tako da kopanja za njega ni bilo, razen zadnji teden malo, tin je dobil nekaj v ustih in bil cel hripav, sma dobila daktarin in antibiotik, našemu sredinčku se je spet vnelo uho,m mama je fasala neko bakterijo v vodi- v glavnem pestro in lepo
tin je zelo užival, bolj v bazenu doma v sladi vodi kot v morju sicer

z zamudo pa vendar:

mamamajča, morrak in monchy, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maruša in stella, user posted image user posted image user posted image  za krst, prekrasni sta bili

ada, kdo so novi sosedi

user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem user posted image , ki so dobili zobke

mamamajča, user posted image user posted image user posted image user posted image  za očeta

toliko za danes, zdaj pa počasi spat.....ali pa iskat nekaj za grickat

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 654
6.8.2009 6:29:21   
mamamajča
deja, moj Mark je mel nekaj časa čisto zlepljene očke, pa so mi vsi rekli, naj probam z mlekom in je pri nama šlo. Sem kapnila mleko na vatico im samo potegnila po očki- obrisala.
Samo moraš pazit, da vsako okico z drugo vato, pa ne sem pa tja, da ne preneseš tistega, kar že enkrat spucaš.
Jaz mislim, da probaj, če ne bo boljše, še vseeno greš do P

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 655
6.8.2009 7:52:17   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamamajča za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 656
6.8.2009 9:17:21   
mihi78
katka, pozdravljena! To pa je bil dopust po katerem bi bil potreben še enuser posted image !
Stella user posted image za 2. zobek.
mamamajča, kako si danes? Vem, neumno vprašanje ampak upam, da si se vsaj malo pomirila.
deja, Ema je mela/ma tudi skoz rahlo vneto desno okico, samo starejša je manj je oko občutljivo. Mleko je baje res najboljše, jaz sem ji včasih tudi s kamilicami spirala al pa kar s toplo vodo. Sem vprašala P zakaj se to dogaja pa je rekla, da še je solzevod zamašen in da se to ponavadi porihta do enega leta. Dala pa mi je tudi mazilo Tobrex za takrat, ko je malo več izcedka. Ampak to je redko kdaj. Če pa se par dni res ne bi porihtalo pa res najboljše do zdravnika.

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 657
6.8.2009 9:21:10   
ada2
tudi miha je včeraj dobil še en zob

deja ti kar kapni kapljico svojega mleka danaji v očko, jaz sem tako delala pri vseh treh, pa imajo normalne solzevode.

katka WB, sosedi bodo pa tisti, ki sma se že pogovarjali... tvoji bivši (no skoraj)

mamamajča kako je stanje pri vas?

danes končno dobim enega otroka nazaj, drugi se pa vrne v nedeljo. potem gremo pa za 2 dni še nekam v planineuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 658
6.8.2009 9:23:29   
ada2
no, tak, zdaj mi je pa miha zaspal, pa ne morem nikamor... speglala sem pa tudi že včeraj vse... nič, grem cote obesit, pa za kosilo kaj pripravit.... aja, pa itak še moram do konca kopalnico spucatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 659
6.8.2009 9:37:42   
mihi78
ada, si pridnauser posted image user posted image user posted image . Če ti bo kaj cajta viška hodlo pa še lahko k meni prideš! Se bota Ema pa Miha igrala pa si kazala zobeuser posted image ! Ema ma tudi dva. 

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 660
6.8.2009 9:40:00   
mamamajča
Katka in ada, nič novega. Stanje je isto, nič slabše in nič boljše.
Danes popoldne naj bi kaj več zvedli.
Zbudil se še ni.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 661
6.8.2009 11:51:28   
pondelak
deja- tjaša je tudi mela drugi teden vneto očko pa sem ji mleko direktno v očko stisnila (seveda sem jo prvo poškropila po celem obrazu)in je blo že 2 dan boljše...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

Neposredna povezava do sporočila: 662
6.8.2009 11:56:57   
donna22
mamamajča, upamo na čim boljše novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 663
6.8.2009 13:48:30   
donna22
Punce, mene zanima, kdaj se user posted image običajno sami obrnejo? Jaz sem jo danes pustila spat na levem boku in licu, ko sem pa prišla, je bla budna (se je drla) in je bla na trebuhu in desnem licu ... Sem bla ziher, da nekaj časa še ni panike, da bi kje padla dol, zdaj pa zgleda, da bo treba ful pazit, da ne bo preblizu roba postelje user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 664
6.8.2009 16:01:39   
pondelak
donna-ja kaj naj rečem tjaša se na trebuh še ne obrača.iz trebuha na hrbet pa ji le uspe...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 665
6.8.2009 16:09:03   
Anonimen
donna mogoče pa si jo tako položila da se je samo prekucnila. ne vem se mi zdi malo hitro, da bi se že sama obrnila.user posted image

no okica je že boljše-dosti boljše.

(odgovor članu pondelak)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
6.8.2009 16:39:01   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

donna mogoče pa si jo tako položila da se je samo prekucnila. ne vem se mi zdi malo hitro, da bi se že sama obrnila.user posted image

no okica je že boljše-dosti boljše.

Ne, ker je spala poleg mene ves čas v istem položaju in bi se sigurno kaj prej prekucnila . je spala nekje uro in pol. Itak prehiteva ful, ker že zdaj hoče glavo gor držat in ji kar dobro gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 667
6.8.2009 18:44:00   
trezika
donna meni se tudi zdi še malo prehitro da bi se ti sama obrnila...mogoče se ji je samo posrečilo user posted image to da pa glavo gor drži pa se mi zdi da je danes pri vseh dojenčkih normalno.... maruša je tudi bla ful hitro divja pa se hotela pokonci držat...zdaj ji pa itak nič ni dovolj visoko... samo se napreza pa dviguje...pol pa bruha user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 668
6.8.2009 18:52:16   
donna22
Meni se tudi preveč napreza user posted image Je pa baje čisto odvisno od user posted image , kdaj kaj zmore ... Najbrž pa se ji je res posrečilo, bomo vidli user posted image Je pa tudi pediatrinja rekla, da je zelo zdrav in močen user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 669
6.8.2009 19:51:00   
Barbara111
kje ste vseuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 670
6.8.2009 20:30:26   
mamamajča
No, meni so se moji končno javili. Še vedno nimam nič pozitivnih novic.
Jutri naj bi bili izvidi, tako da upam na kaj spodbudnega. Da nam da vsaj malo malo upanja.

Skrbi me za mamo. mama gre prek mej svojih zmogljivosti, drži se, se mi zdi, da je močna za nas vse.
Jutri smo mi "na vrsti" da gremo tja, pa upam, da bom lahko javila kaj pozitivnega!

Še enkrat hvala, da mislite na nas!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 671
6.8.2009 20:53:27   
ada2
adam je domauser posted image user posted image user posted image

mamamajča user posted image

donna meni se je miha začel prav obračat iz hrbta na trebuh pri 3 mesecih, se je pa obačal iz hrbta na bok že veliko prej, se spomnim ko ga je takrat tinaV čuvala, ko sem jaz šla na poporodni pregled, da se mu je pri njej skoraj uspelo obrnit, pa sva se obe takrat čudile kako se obrača.
no, po drugi strani pa se nuša ni obrnila do 7 meseca.

katka kdaj se vidimo?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 672
6.8.2009 21:01:00   
suncicica
moja stella se je zacela obracat pri 3m ko smo bili na morju,pia pa se se niti ne poskusa obracat. glavico sta obe zaceli ful hitro gor drzat in jo obracat,kaj vec pa ne.

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 673
6.8.2009 23:26:31   
katka37
seveda spet samevam tu user posted image user posted image user posted image

mihi, pa res, bom predlagala mojemu še en dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image

donna, samo da je boljše

ada, torej ji je uspelo z nakupom, super, pozdravi jo če jo kaj vidiš
vidimo pa se ko se pršut še malo posuši user posted image user posted image user posted image , samo par dni, da se spravimo v red

zdaj pa lahko noč, naš gospodič ima vročino, me res zanima, kašna bo  noč

Neposredna povezava do sporočila: 674
7.8.2009 7:28:14   
trezika
Dobro jutro!
Ena runda cot obešena, ena že posušena, opravljeno vso potrebno delo na kmetiji pikica pa še kr spi

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?