Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.8.2009 21:03:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica ja kaj naj recem.......stella je dobila drugi zobek danes.....upam da bo sedaj nekaj casa mir,ker pii se niti ne sanja kaj o kaksnih zobkih. bravo stella pii se pa očitno še ne mudi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 21:24:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.8.2009 22:06:13
|
|
|
|
suncicica
|
si na kmetiji morrak
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 5.8.2009 23:37:32
|
|
|
|
katka37
|
ojla, punce po dolgem času spet tu, sem mislila da se bom javila pred morjem pa mi enostavno ni ratalo ada, dobro si videla, domov smo prišli ponoči iz ponedeljka na torek, zdaj pa spravljanje stvari v red na morju je bilo fajn, mojemu je že drugi dan dopusta prodajalec v trgovini z vozičkom za palete odtrgal cel nohet s palca na nogi, tako da kopanja za njega ni bilo, razen zadnji teden malo, tin je dobil nekaj v ustih in bil cel hripav, sma dobila daktarin in antibiotik, našemu sredinčku se je spet vnelo uho,m mama je fasala neko bakterijo v vodi- v glavnem pestro in lepo tin je zelo užival, bolj v bazenu doma v sladi vodi kot v morju sicer z zamudo pa vendar: mamamajča, morrak in monchy, vse najboljše za rojstni dan maruša in stella, za krst, prekrasni sta bili ada, kdo so novi sosedi vsem , ki so dobili zobke mamamajča, za očeta toliko za danes, zdaj pa počasi spat.....ali pa iskat nekaj za grickat lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 6:29:21
|
|
|
|
mamamajča
|
deja, moj Mark je mel nekaj časa čisto zlepljene očke, pa so mi vsi rekli, naj probam z mlekom in je pri nama šlo. Sem kapnila mleko na vatico im samo potegnila po očki- obrisala. Samo moraš pazit, da vsako okico z drugo vato, pa ne sem pa tja, da ne preneseš tistega, kar že enkrat spucaš. Jaz mislim, da probaj, če ne bo boljše, še vseeno greš do P
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 7:52:17
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak mamamajča za vse vas Hvala!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 9:17:21
|
|
|
|
mihi78
|
katka, pozdravljena! To pa je bil dopust po katerem bi bil potreben še en ! Stella za 2. zobek. mamamajča, kako si danes? Vem, neumno vprašanje ampak upam, da si se vsaj malo pomirila. deja, Ema je mela/ma tudi skoz rahlo vneto desno okico, samo starejša je manj je oko občutljivo. Mleko je baje res najboljše, jaz sem ji včasih tudi s kamilicami spirala al pa kar s toplo vodo. Sem vprašala P zakaj se to dogaja pa je rekla, da še je solzevod zamašen in da se to ponavadi porihta do enega leta. Dala pa mi je tudi mazilo Tobrex za takrat, ko je malo več izcedka. Ampak to je redko kdaj. Če pa se par dni res ne bi porihtalo pa res najboljše do zdravnika.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 9:21:10
|
|
|
|
ada2
|
tudi miha je včeraj dobil še en zob deja ti kar kapni kapljico svojega mleka danaji v očko, jaz sem tako delala pri vseh treh, pa imajo normalne solzevode. katka WB, sosedi bodo pa tisti, ki sma se že pogovarjali... tvoji bivši (no skoraj) mamamajča kako je stanje pri vas? danes končno dobim enega otroka nazaj, drugi se pa vrne v nedeljo. potem gremo pa za 2 dni še nekam v planine
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 9:23:29
|
|
|
|
ada2
|
no, tak, zdaj mi je pa miha zaspal, pa ne morem nikamor... speglala sem pa tudi že včeraj vse... nič, grem cote obesit, pa za kosilo kaj pripravit.... aja, pa itak še moram do konca kopalnico spucat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 9:37:42
|
|
|
|
mihi78
|
ada, si pridna . Če ti bo kaj cajta viška hodlo pa še lahko k meni prideš! Se bota Ema pa Miha igrala pa si kazala zobe ! Ema ma tudi dva.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 9:40:00
|
|
|
|
mamamajča
|
Katka in ada, nič novega. Stanje je isto, nič slabše in nič boljše. Danes popoldne naj bi kaj več zvedli. Zbudil se še ni.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 11:51:28
|
|
|
|
pondelak
|
deja- tjaša je tudi mela drugi teden vneto očko pa sem ji mleko direktno v očko stisnila (seveda sem jo prvo poškropila po celem obrazu)in je blo že 2 dan boljše...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 11:56:57
|
|
|
|
donna22
|
mamamajča, upamo na čim boljše novice
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 13:48:30
|
|
|
|
donna22
|
Punce, mene zanima, kdaj se običajno sami obrnejo? Jaz sem jo danes pustila spat na levem boku in licu, ko sem pa prišla, je bla budna (se je drla) in je bla na trebuhu in desnem licu ... Sem bla ziher, da nekaj časa še ni panike, da bi kje padla dol, zdaj pa zgleda, da bo treba ful pazit, da ne bo preblizu roba postelje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 16:01:39
|
|
|
|
pondelak
|
donna-ja kaj naj rečem tjaša se na trebuh še ne obrača.iz trebuha na hrbet pa ji le uspe...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 16:09:03
|
|
|
|
Anonimen
|
donna mogoče pa si jo tako položila da se je samo prekucnila. ne vem se mi zdi malo hitro, da bi se že sama obrnila. no okica je že boljše-dosti boljše.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 16:39:01
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 donna mogoče pa si jo tako položila da se je samo prekucnila. ne vem se mi zdi malo hitro, da bi se že sama obrnila. no okica je že boljše-dosti boljše. Ne, ker je spala poleg mene ves čas v istem položaju in bi se sigurno kaj prej prekucnila . je spala nekje uro in pol. Itak prehiteva ful, ker že zdaj hoče glavo gor držat in ji kar dobro gre.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 18:44:00
|
|
|
|
trezika
|
donna meni se tudi zdi še malo prehitro da bi se ti sama obrnila...mogoče se ji je samo posrečilo to da pa glavo gor drži pa se mi zdi da je danes pri vseh dojenčkih normalno.... maruša je tudi bla ful hitro divja pa se hotela pokonci držat...zdaj ji pa itak nič ni dovolj visoko... samo se napreza pa dviguje...pol pa bruha
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 18:52:16
|
|
|
|
donna22
|
Meni se tudi preveč napreza Je pa baje čisto odvisno od , kdaj kaj zmore ... Najbrž pa se ji je res posrečilo, bomo vidli Je pa tudi pediatrinja rekla, da je zelo zdrav in močen
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 19:51:00
|
|
|
|
Barbara111
|
kje ste vse
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 20:30:26
|
|
|
|
mamamajča
|
No, meni so se moji končno javili. Še vedno nimam nič pozitivnih novic. Jutri naj bi bili izvidi, tako da upam na kaj spodbudnega. Da nam da vsaj malo malo upanja. Skrbi me za mamo. mama gre prek mej svojih zmogljivosti, drži se, se mi zdi, da je močna za nas vse. Jutri smo mi "na vrsti" da gremo tja, pa upam, da bom lahko javila kaj pozitivnega! Še enkrat hvala, da mislite na nas!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 20:53:27
|
|
|
|
ada2
|
adam je doma mamamajča donna meni se je miha začel prav obračat iz hrbta na trebuh pri 3 mesecih, se je pa obačal iz hrbta na bok že veliko prej, se spomnim ko ga je takrat tinaV čuvala, ko sem jaz šla na poporodni pregled, da se mu je pri njej skoraj uspelo obrnit, pa sva se obe takrat čudile kako se obrača. no, po drugi strani pa se nuša ni obrnila do 7 meseca. katka kdaj se vidimo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 21:01:00
|
|
|
|
suncicica
|
moja stella se je zacela obracat pri 3m ko smo bili na morju,pia pa se se niti ne poskusa obracat. glavico sta obe zaceli ful hitro gor drzat in jo obracat,kaj vec pa ne.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 6.8.2009 23:26:31
|
|
|
|
katka37
|
seveda spet samevam tu mihi, pa res, bom predlagala mojemu še en dopust donna, samo da je boljše ada, torej ji je uspelo z nakupom, super, pozdravi jo če jo kaj vidiš vidimo pa se ko se pršut še malo posuši , samo par dni, da se spravimo v red zdaj pa lahko noč, naš gospodič ima vročino, me res zanima, kašna bo noč
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 7.8.2009 7:28:14
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Ena runda cot obešena, ena že posušena, opravljeno vso potrebno delo na kmetiji pikica pa še kr spi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?