Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 16:15:56
|
|
|
|
mihi78
|
Zala vse najboljše za 1. mini RD tudi od naju! Čas res beži, Ema bo kmalu stara 9 mes. Mi pa smo se pred pol ure vrnili z malih moravc. Ema je uživala 100 na uro, ni niti minute spala samo v bazen je gledala pa z rokico kazala! Zdaj pa spi ko top!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 16:27:13
|
|
|
|
mihi78
|
Eno ? - Kero kozmetiko uporabljate za otroke/bejbije? Glih sem dobla en mail, kjer je največ kritik na kozmetiko od Eucerina (ki ga BTW prodajajo v lekarni - za lubiko sem jo kupila tudi jaz, kremo za sončenje namreč) in Nivee. Za otroka je baje najboljša kozmetika od WELEDE. Zdaj pa bodi pameten ob vsej tej poplavi informacij!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 16:43:28
|
|
|
|
mamamajča
|
Spet dež.......
< Sporočilo je popravil mamamajča -- 3.8.2009 16:53:53 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 17:04:33
|
|
|
|
ada2
|
dež? daj ga še malo sem pošlji.... imamo čisto požgano travo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 17:23:04
|
|
|
|
ada2
|
mamamajča imaš ZS
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 17:25:35
|
|
|
|
donna22
|
mihi78 in pondelak, hvala Mihi, glede kozmetike: jaz za maličko uporabljam Niveo, pa še zaenkrat nisem čula, da bi blo kaj narobe Moram rečt, da obožujem Niveo, tudi sama imam skorajda vso kozmetiko od Nivee
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 19:28:52
|
|
|
|
pondelak
|
jaz mam pa najrajši bubchen...mi je fajn,pa od drugih strani sem tudi same pohvale slišala...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 19:33:34
|
|
|
|
suncicica
|
nam pa bubchen niti mimogrede ne odgovarja.imam pa polno dm bonov za to kremo -veliko pakiranje. moji pupi imata po tej kremi takoj vneto rito. ce rabi k atera bone naj mi javi.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 19:34:38
|
|
|
|
suncicica
|
tu je se nekaj drugih bonov ce kateri kaj odgovarja..........naj kar sporoci.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 20:21:34
|
|
|
|
pondelak
|
no za ritko jaz tudi nimam bubhena ampak bebival...pa ji zelo odgovarja,,,,bubhenova pa ji je sušila kožo...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 20:52:33
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak jaz mam pa najrajši bubchen...mi je fajn,pa od drugih strani sem tudi same pohvale slišala... se podpišem pod to meni ful lepo diši, pa tudi Maruši očitno ustreza...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 21:38:42
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaz sem se zdaj vseeno odločila še tukaj napisat, po dolgem oklevanju, ker vas res res potrebujem. Moj ati je hudo bolan, veliko vsega sem napisala že Adi in res ne bi vsega še enkrat, rada bi vas samo prosila za čimveč pozitivne energije, da je malce usmerite proti nam! Naj se zbudi in pride čimprej domov. Hvala vam!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 21:48:44
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Jaz sem se zdaj vseeno odločila še tukaj napisat, po dolgem oklevanju, ker vas res res potrebujem. Moj ati je hudo bolan, veliko vsega sem napisala že Adi in res ne bi vsega še enkrat, rada bi vas samo prosila za čimveč pozitivne energije, da je malce usmerite proti nam! Naj se zbudi in pride čimprej domov. Hvala vam! Držimo pesti in upamo na najboljše
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 22:02:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Jaz sem se zdaj vseeno odločila še tukaj napisat, po dolgem oklevanju, ker vas res res potrebujem. Moj ati je hudo bolan, veliko vsega sem napisala že Adi in res ne bi vsega še enkrat, rada bi vas samo prosila za čimveč pozitivne energije, da je malce usmerite proti nam! Naj se zbudi in pride čimprej domov. Hvala vam! Držimo pesti in pošiljamo mnogo mnogo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 22:19:42
|
|
|
|
ada2
|
mamamajča drži se tega kar imaš napisano v podpisu....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 3.8.2009 22:23:15
|
|
|
|
ada2
|
glede kozmetike... jaz imam sampon od nivee, kremo za ritko bebival, olje navadno mandljevo (rafuza iz lekarne), mleko za telo pa tudi od nivee. za večja otroka imam bubchen ali mullerjevo znamko, ali dm. sem pa zadnič sprobala testerček od welede in mi je bil všeč, tako, da je čisto možno, da kupim naslednjič to.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 7:47:04
|
|
|
|
mihi78
|
mamamajča, tudi od nas . Naj ati čimprej okreva! Jaz bom tudi še sprobala kako stvar od Welede pa da vidimo.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 7:52:41
|
|
|
|
mihi78
|
Vidim, da sem prva danes zjutraj! Kavico sem že spila. Tu pa še ena za vas, zaspanke ! Ema se zbudi ob 6, ne glede na to al gre spat ob sedmih al devetih. Je pa dnevno spanje, ponavadi, boljše, če gre spat pozneje. Priznam, da mi tista pasja vročina res ni pasala ampak dež pa še manj. Je bilo ponoči pri vas hudo? Na Ptuju je blo kar fajn neurje, odneslo nam pa ni nič - še je vse na svojem mestu!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 8:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jaz bi mela za hippov čaj, prosim!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 8:37:37
|
|
|
|
Anonimen
|
no pa bomo zgleda celi dan notri . res paše malo ohladitve ampak dež mamamajča
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 8:39:58
|
|
|
|
mamamajča
|
Hvala! Mi zdaj ravno gremo v klagenfurt, pa zvečer javim, kako je! Hvala vsem za podporo!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 10:46:13
|
|
|
|
pondelak
|
mamamajča-upam da bo s tvojim očetom še vse dobro
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 11:00:38
|
|
|
|
suncicica
|
ok deja kak ti ga lahko dostavim ali dam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.8.2009 12:52:26
|
|
|
|
petra *k
|
mamamajca, za ata, da bo vse ok. držimo pesti.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?